• TEB Edukacja - Agencja Copuz.com - Jan Żaboklicki
  • Uczelnia Społeczno-Medyczna w Warszawie
  • Politechnika Łódzka
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (21)
Akademia Muzyczna im. Ignacego Jana Paderewskiego w Poznaniu, AM Poznań

Hańba
Znajomości, bo bez nich jesteś nikim i się nie dostaniesz. Znam przypadek chłopaka który jeździł do profesora na lekcje i potem się cudem hahaha dziwnym trafem dostał - takie rzeczy to się karać powinno
01.11.2020
21.09.2019
Jeesinia
Straszny wydział Wokalny, profesorowie nie mają zielonego pojęcia o nauce śpiewu, spozniaja się na lekcje albo nie przychodzą w ogóle, zanim się przeniosłam do Krakowa kilka razy lądowałam u foniatry, totalny zlew na studenta i niszczenie jego głosu. Poza tym pedagodzy podzieleni na dwie frakcje i na egzaminach czuć ewidentnie bardzo przykra atmosfere
Licealistka
Witam czy mogłabym otrzymać opinię o kierunku instrumentalistyki, a dodkładniej fortepianu ? Z góry dziękuję :)
06.09.2018
28.02.2018
Gabaa z Limanowej
Znajomki i tyle... Wstyd dla uczelni wielki wstyd. Żeby odpasc bo czegoś mi brakuje a przechodzi dziewczyna która znam z muzycznej która ledwo co gra z nut?! Chore.! !
Julka
Niestety, wydawać by się mogło, że w takiej szkole jest nastawienie na praktykę i ćwiczenia muzyczne jednak nie jest tak do końca. Jest sporo teorii, ja czasem nie wyrabiałam z nauką do egzaminów , bo jest naprawdę dużo przedmiotów pamięciowych.. Ale na każdych studiach jest podobnie więc nie zniechęcaj się ;) zajęcia praktyczne też się odbywają ;)
02.02.2013
30.10.2012
viva
Chciałbym się dowiedzieć jak jest z nauką tutaj. Czy mogę liczyć na więcej praktyki niż teorii? Wiadomo, że teoria też jest ważna ale ćwiczenie i praktyka najważniejsza! Ja właśnie chciałbym dużo grać, a nie czytać nuty...
wydzial I
kurcze, nie dostałam się z powodu wolnych miejsc ;/. Czy ktoś może wie czy kiedykolwiek zwiększyli liczbę miejsc czy coś takiego? mam jeszcze szansę czy już się pożegnąć?
09.07.2012
09.07.2012
wydzial I
kurcze, nie dostałam się z powodu wolnych miejsc ;/. Czy ktoś może wie czy kiedykolwiek zwiększyli liczbę miejsc czy coś takiego? mam jeszcze szansę czy już się pożegnąć?
ćma
Widzę, że ruchu tutaj nie ma zbyt dużego. Absolwenci i studenci nie interesują się swoją szkołą ? Ja to chciałem się dowiedzieć, czy studiujecie na Paderku jako na drugim kierunku i normalne studia też robicie i czy idzie to jakoś pogodzić
30.05.2012
01.04.2012
olek
Czy wie ktoś, co się dzieje ze stronką internetową poznańskiej akademii muzycznej ? Nie chce się włączyć, a potrzebuję paru informacji.. Może sami mi podpowiecie, kiedy odbywa się rekrutacja na ten rok, ile pieniędzy trzeba wpłacić i takie tam
dziesiąteczka
Ode mnie też 10 ! W pełni zasłużone zresztą ! Jak Puzon to Poznań hehe
20.03.2012
03.03.2012
dalam 10-tki
swietna uczelnia zsluguje na najwyzsze oceny, dalam maksa i poskoczylo o 0,1 pkt. czyli ze dziala, tylko potrzeba wiecej glosow!!!
sunshine
5.5 to lekko ponad połowa możliwej skali - cholera coś tu nie tak ! Muzyk w P-ń to najlepszy tego typu ośrodek na zachód od Wisły, więc włóżmy trochę więcej serca i kliknijmy 10 ! A później pod Operę, bo przecież dzień taki ładny :)
03.03.2012
24.02.2012
no to glosujcie!!!
a propos oceny, glosujcie i dawajcie maksa czyli 10 wszedzie, to moze podskoczy calosciowa ocena naszej AMuzycznej, bo przeciez nie zgadzamy sie, na jakies 5,5, prawda?
fifi
Akademia Muzyczna w Pniu jest tak dobra, ze sama sie broni, a tak na powaznie, to fajnie, ze piszecie, kiedy patrze ile jest komentarzy, czesto malo wartosciowych, pod szkolami ekomonicznymi, technicznymi, scislymi - to ma wrazenie, ze jestesmy w ogromnej mniejszosci :-(
24.02.2012
24.02.2012
coJest?
Co jest grane z tą Akademią? Nie dość, że taka niska średnia, to jeszcze nikt nic konkretnego tutaj nie pisze. Jeśli chcecie dowiedzieć się czegoś z pierwszej ręki zapraszam na dni otwarte : Wydział Kompozycji, Dyrygentury, Teorii Muzyki i Rytmiki: 14 kwietnia 2012 (sobota), godz. 11.00, Sala Marszałkowska Wydział Dyrygentury Chóralnej, Edukacji Muzycznej i Muzyki Kościelnej: 31 marca 2012 (sobota), godz. 11.00, Sala Marszałkowska Wydział Wokalny: 10 marca 2012 (sobota), godz. 10.00, Sala Prezydencka
Ola
Czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która powie mi coś więcej o wydziale wokalnym ? Biorąc pod uwagę komentujących widzę, że nie tylko ja mam zapędy jazzowe. Bardzo chętnie przeczytałabym kilku porad, na kogo na tej uczelni \"uważać\", kto jest bardziej przychylny itp. Pozdrawiam !
17.02.2012
12.02.2012
polecam
Świetna uczelnia, multum możliwości rozwoju na KAŻDYM z wydziałów. Nasza konkursy i festiwale słynne na całą Europę !
jazzmataz
Witam ! Bardzo lubię grać na saksofonie i chciałbym móc uczyć się tego na poziomie akademickim. Niestety, nie chodziłem wcześniej od publicznej szkoły muzycznej.. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak wyglądają mniej więcej egzaminy, czy duży jest poziom trudności, na kogo trzeba zwrócić ewentualnie największą uwagę ? Z góry dziękuję !
26.01.2012
23.01.2012
grazyna
polskie uczelnie muzyczne reprezentuja wysoki poziom, Akademia Muzyczna w Poznaniu jest tego potwierdzeniem,
Monika
Ja się wybieram na Wydział Wokalny i jestem przekonana w 100% o słuszności wyboru tej uczelni. Opinie taka potwierdza mój chłopak, który jest na Wydz. Instrumentalnym, na trzecim roku.
15.05.2011
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Akademia Wojsk Lądowych im. generała Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Politechnika Łódzka
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uniwersytet Gdański
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie