• Uczelnia Społeczno-Medyczna w Warszawie
  • Politechnika Łódzka
  • TEB Edukacja - Agencja Copuz.com - Jan Żaboklicki
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
Wybierz i oceń uczelnię?

Opinie, oceny, komentarze, pytania


Opinie (12)
Akademia Muzyczna im. Karola Szymanowskiego w Katowicach, AM Katowice

misc
Mam ptanie- czy ktos z was moze wie jak przebiega egzamin wstepny na muzykoterapie????
24.09.2012
24.09.2012
misc
Mam ptanie- czy ktos z was moze wie jak przebiega egzamin wstepny na muzykoterapie????
do muzter
też idę na muzykoterapię, mam nadzieję że się tam spotkamy ;). Z tego co wiem to jest główny gmach i tutaj odbywają się zajęcia :).
09.07.2012
29.05.2012
muzter
Czy przedstawiony na zdjęciu głównej strony budynek, to rzeczywista siedziba i każdy z wydziałów ma tam zajęcia? Zdaję sobie sprawę, że to abstrakcyjne pytanie i infrastruktura i budynki mnie nie nauczą, ale to czysta ciekawość, gdyż zamierzam startować na studia - dokładnie interesuje mnie Muzykoterapia - rzecz dość nowa i stosunkowo rzadka jeszcze w Polsce
surname
Być może średnia nie zachęca, ale ja jak najbardziej. Jeśli nie przekonuję Cię ja, jako student, może przekonają Cię osiągnięcia naszej akademii lub kadra - poczytaj troszkę w wiekipedii tych nazwiskach.
01.04.2012
20.03.2012
milionPytań
Coś niziutka ta ocena, nie zachęca. Czytałem trochę po forach i raczej wszystko na korzyść AM w Kato.. Tylko czy mnie przyjmą - to zostaje zagadką. Mógłby ktoś dać kilka praktycznych porad jak przebić się przez rekrutację ? I jak w ogóle ona tam wygląda ?
musician
Bardzo dobra uczelnia, prowadząca szeroki zakres kursów, praktyk czy ogólnie rozumianej pracy naukowej. Szczególnie uwagę moją zwraca \"Klucz\" wydawany przez uczelnię. Nie pogardziłbym też studiem nagraniowym, jakie mają do dyspozycji.. mam nadzieję, ze jest jakaś zniżka dla studentów czy coś w tym stylu..
25.02.2012
19.02.2012
classa
Talent to diament, dopiero ciężką pracą szlifuje się go i wychodzi piękny brylant. Nie zrażaj się, jak chcesz śpiewać, to będziesz to robić tak czy siak. Niemniej teoria to podstawa. W każdej nauce wygląda to tak samo, musisz najpierw mieć solidną wiedzę teoretyczną z określonego zakresu, żeby mieć pojęcie jak uporządkować później praktykę. Na tym opiera się nauka. Co do szkoły to wysoki poziom, naprawdę klasowo
Hanii
Takie nieprzydatne rzeczy jak niektórzy myślą czy cała teoria - jest tutaj bardzo przydatna:) Moim zdaniem bez teorii ani rusz. Niestety trudno jest się dostać bez dobrych podstaw teorii, nie wystarczy sam talent, tu liczy się też ciężka praca
14.12.2011
12.12.2011
Grek
Nie jest łatwo.Nie wystarczy pięknie śpiewać i znać nuty:) Musicie mieć dobre podstawy teoretyczne jak i praktyczne. Nie wystarczy, że śpiewacie w domu przed lustrem, albo też na jakiś zajęciach pozalekcyjnych. Ktoś kto nie jest dobry w tym co robi oppada z tej gry
Jozeka
Czy łatwo się tam dostać? jak wygląda rekrutacja i jakie powinnam mieć świadectwo maturalne? Uczę się spiewać w szkole muzycznej, nauczyciele mówią, że mam dobry glos, ale nie wiem, czy to wystarczy? . Macie jakieś informacje o tej uczelni? nie chcialabym za mocno poswiecac sie teorii muzyki i zakuwac nieprzydatnych mi rzeczy, ja po prostu kocham spiewac i chce to robic, podpowedzcie, bo moze lepsza bylaby dla mnie jakas policealna szkola muzyczna?
06.12.2011
06.12.2011
dyrygent
To szkoła z klasą. Jestem obecnie na dyrygenturze. Genialna atmosfera,klasa, szyk i wszystko na wysokim poziomie. Profesjonalne podejście do studenta. Opinie o uczelni są zawsze przez studentów kształtowane bardzo pozytywnie. Dostają się tylko najlepsi z najlepszych
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Akademia Wojsk Lądowych im. generała Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet Gdański
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu