Ocena uczelni


Komentarze (32)

Kliknij w obrazek by go odświeżyć…

  • kandydatka

    ile trzeba miec punktow, zeby sie dostac na kosmetologie?
    5/22/19
  • przyszlystudent

    Hej, chciałabym studiowąć na awf-ie TiR lub fizjoterapię. Trudno jest się dostąć na te kierunki? Nie ważne który lepszy, bo obydwa mi się podobają, ale chciałabym wiedzieć czy mam szansę ;)
    5/11/19
  • galllek

    Studiowałam turystykę i rekreację. Jak dla mnie strata czasu. Dziwny stosunek do studentów, często nieprzyjemny. Wiele przedmiotów niepotrzebnych lub prowadzonych byle jak np. ćwiczenia z marketingu. Często zdarzało się, że prowadzący narzucali swoje preferencję polityczne. Na przykład ćwieczenia z marketingu, prowadziła dość młoda blondynka. Przez cały semestr odbyły się tylko pierwsze i ostatnie zajęcia, których tematem były obecne wydarzenia polityczne kraju. Jak to na państwowym stanowisku, prowadząca brała wypłate a zajęć nie było :) Ja studiowałam dziennie, więc moje studia finansowali podatnicy. Osoby studiujące wieczorowo niestety zapłacily za pzedmiot, który nie był prowadzony. To tylko jeden z przykładów.....niestety. Bardzo przestarzały program nauczania. Pani Sosin, kierownik dziekanatu bardzo nieprzyjemna, typowa urzędniczka rodem z czasów komunistycznych.
    7/9/18
  • gh

    jakie były progi w roku 2017/2018 na turystykę i rekreację? Studia I stopnia stacjonarne.
    6/5/18
  • Kosmetologia

    Hej:) chciałabym się przenieść na AWF na kosmetologię. Jakie są wasze opinie na temat kosmetologii na AWF-ie? I jak wygląda przeniesienie? Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat?? :)
    1/5/18
  • WF w służbach mundurowych

    Czy w tym roku jest otwarty ten kierunek?
    6/29/17
  • Zamyślona

    Turystyka i rekreacja: Czy kierunek będzie otwarty w tym roku? (2017/2018) Bo na stronie są trochę sprzeczne informacje i już się pogubiłam :/ ktoś pomoże? :v
    5/24/17
  • Dominika

    Hej ! ;) Chciałabym studiować fizjoterapię na AWF -ie. Jakie są Wasze opinie? Ciężko się dostać? Dalej jest test sprawnościowy?
    3/15/17
  • Dumny

    Miejsce z tradycjami; świetna kadra i studenci wiedzący czego chcą od życia..nikt nie zdajduje się tutaj przez przypadek.
    10/1/16
  • mójnick

    Sprawnościówka na wychowanie fizyczne to tylko basen ? czy orientuje się ktoś czy zaliczenie jest ze skokiem czy nie ? jak wg wygląda ten test ?
    7/4/16
  • Kasia

    Hej! Chciałabym zacząć studiować WF. Jak wygląda rekrutacja? trudno bardzo się dostać? I jakie opinie wg was? :) Pozdrawiam! :)
    5/30/16
  • Karolina

    Cześć. Jestem zainteresowana kierunkiem kosmetologia na AWF'ie. Czy mógłby ktoś powiedzieć coś na temat tego kierunku? Jakie są wasze opinie? Z góry dziękuję :)
    4/18/16
  • kosmetologia??

    od kiedy na AWF-ie w Krakowie jest Kosmetologia??? coś więcej na ten temat od studentek???
    10/19/15
  • Kasia

    Czy ciezko sie dostac na studia zaoczne Tir? Czy raczej nie robia problemow z przyjmowaniem
    6/12/13
  • dresu

    awf - moja uczelnia! dla prawdziwych facetów z jajami, nie maiuczących metroseksualnych lalusiów !
    6/12/13
  • Zuzka

    To prawda, nikt nie jest pewny ale każdy chciałby wiedzieć co robić w życiu, jakie studia skończyć, żeby jednak nie zmarnować tych lat nauki i dostać tą pracę, żeby móc się utrzymać! ja wybierając swoje studia myślałam już o przyszłej pracy, co mogę po nich robić, jakie kierunki są w cenie, jakie nie. Dlatego nie mów mi, że studia nie są powiązane z pracą i podczas nich nie myśli się o wykonywaniu zawodu.
    2/6/13
  • eoos

    Boże !wszędzie mowa o tej pracy po studiach... Skończcie najpierw te studia, a później się będziecie martwić!! nikt nie jest pewny swojej przyszłości...
    1/29/13
  • gigant

    pewnie juz za pozno, ale troche nie to miejsce wybralas, najlepij po prostu kup gazete, albo szukaj ofert biur nieruchomosci w Krakowie, wyluzujcie, zawsze mozna powaletowac gdzies w akademiku, zaczepic sie u znajomych, bedzie wesolo, pozdrowka
    10/3/12
  • koral

    Hej, szukam jakichś ofert mieszkania w Krakowie. Znacie kogoś kto potrzebuje współlokatorki, spokojnej studentki? Najlpiej nie za daleko centrum, ale bez przesady z kosztami. Nikt ze znajomych nie idze studiować w tym mieście i nie wiem co począć z mieszkaniem...
    7/29/12
  • hardłej

    Z robotą to pamiętajmy, że nie od razu Rzym zbudowano, a rynek jest taki i nie inny. 4 tysie to całkiem sporo. Uczelnia ma świetne obiekty, gdzie można rozwinąć swoje możliwości i predyspozycje. Naprawdę podoba mi się tutaj, chociaż wiem, że nie będzie lekko .
    5/11/12
  • olaf

    A mi tylko pomogła w rzeźbieniu mięsni bo roboty jak nie mam pożadnej za 4 tysie tak nie mam
    1/11/12
  • Mar

    Robiłem podyplomówkę na tej uczelni. Była super. Bardzo mi pomogła w awansie zawodowym.
    12/11/11
  • Zuuuzka

    AWF w Krakowie posiada biuro karier - tam można pytać o praktyki, szkolenia itp
    12/8/11
  • Alek24

    Uczelnia oferuje nowoczesne zaplecze, sale są ok. Na rehabilitacji nie ulewają. Oczywiście jak ktoś się nie nauczy wymagającego materiału to nie zda - normalka.
    12/8/11
  • Hans

    Ja z kolei zainteresowany jestem rehabilitacją, czy na I roku jest ostro? W sensie czy ulewają?
    6/4/11
  • Zuz18

    Chciałabym studiować turystykę, czy uczelnia posiada bazę firm z którymi można wejść we współpracę - praktyki? Czy też trzeba samemu szukać?
    6/4/11
  • Maks

    Chciałbym po tegorocznej maturze przyjść na AWF w Krakowie. Jednak zastanawia mnie czy mają nowoczesne sale, siłownie, baseny, odnowę biologiczną? Jak to wygląda?
    6/4/11
  • Miffi

    Uczelnia ma przejrzysty sposób oceniania, przejrzyste wymagania. Żadnych ukrytych kruczków. Jasne umowy, określone stawki.
    6/2/11
  • Marcel

    Chciałbym po ukończonych studiach zostać menadżerem sportu. Studiuję kierunek Sport. Dobrze wybrałem. Uczelnia ok. Wykładowcy sprawiedliwi. Myślę, ze będzie dobrze.
    6/2/11
  • mati

    AWF w Krakowie jest uczelnią przyjazną studentowi. Jej program nauczania doskonale przygotowuje do zawodu. Studiuje Wychowanie fizyczne.
    6/2/11
  • maks

    Studiuję rehabilitację ruchową. wg mnie uczelnia staje na wysokości zadania. program nauczania i plan zajęć są super.
    6/2/11
  • Wydział Rechabilitacji Ruchowej

    Jestem studentką specjalności Hipoterapia na tym wydziale. Specjalność ta to połączenie dwóch pasji - pomagania osobom niepełnosprawnym jak i miłość do koni. Dzięki studiom poznałam jak ważne jest odpowiednie wykształcenie w tej dziedzinie, rozwinęłam empatię i wrażliwość. Zobaczyłam jak ważna jest terapia i jakie daje wymierne efekty. Polecam wszystkim dla, których los drugiego człowieka nie jest obojętny.
    5/23/11