Opinie o Uczelni AMA Film Academy w Krakowie (AMA Film)

Komentarze (22)

  • animacja filmowa

    słuchajcie, a czy tam jest animacja filmowa? bo z tych kierunków podanych na liście to nie wynika, chodzi mi o program dl kogoś kto interesuje się animacją filmów np. dla dzieci, ale nie tylko.
    26.11.2018
  • PAWEL

    Zaczynam w tym tygodniu operatorke:)
    24.09.2018
  • Tomasz91

    Polecam - bardzo polecam. Znalazłem AMA dwa lata temu po tym jak nie dostałem się do Łodzi - to czego się nauczyłem (głównie są tam zajęcia praktyczne) już w trakcie nauki zacząłem wykorzystywać już w trakcie nauki
    11.07.2018
  • Mario

    Jako absolwent, pracujący w zawodzie po ukończonej multiart i uważam, że było warto i gdybym mógł wybrałbym tak samo raz jeszcze. Największe wrażenie robi kadra wykładowców, którzy mają olbrzymią wiedzę. Podoba mi się, że nie ma też wyścigu szczurów jak w Łodzi czy Warszawie, a poziomem te szkoły od siebie nie odbiegają. W razie pytań służę pomocą.
    15.05.2018
  • dyplom

    jaki tytuł się otrzymuje po skończeniu reżyserii? co jest wpisane na dyplomie?
    27.04.2018
  • Her

    Uczelnia jest płatna? Ile za semestr?
    22.04.2018
  • Patrycja

    jak wygląda złożenie papierów i dostanie się do AMA-y ? Cięzko jest sie tam dostać ? Są jakieś testy wstępne czy jak ? :)
    16.04.2018
  • głucho cisza

    czy udało Wam się do nic dodzwonić, żeby o coś zapytać??? bo ja próbuję trzeci raz i jest głucho w telefonie. Nikt nie odbiera ani na jedną komórkę ani na drugą podaną na stronie www :-(
    12.01.2018
  • kto uczy

    no ale podają, że kadrę stanowią duże nazwiska ... Zanussi, Starski, Sikora, Żamojda ... czyli chyba jednak dbają o poziom zajęć ... na stronie są biogramy osób prowadzących zajęcia, można sobie obczytać na spokojnie
    04.12.2017
  • Marcin

    Wykładowcy super - sami aktywni zawodowo i znający dobrze branżę Fajne studio i dobrze wyposażona wypożyczalnia sprzętu - tutaj wirtualny spacer http://akademiamultiart.pl/o-nas Dużo indywidualnej i grupowej pracy, praktyki, warsztaty. Nie ma nudy :) I można się zacząć kręcić w środowisku
    15.11.2017
  • Zed

    Runowicz Tomasz jako wykladowca ? Ten gosc czerpe wiedze z tutoriali ogolnie dostepnych na YT. Ma zerowe doswiadczenie. On sie powinien uczyc a nie wykladac.
    31.08.2017
  • caseyneistat

    Ktoś podzieli się swoimi spostrzeżeniami na temat kierunku reżyserskiego? Małgośka, na jaki kierunek złożyłaś papiery?;)
    25.07.2017
  • małgośka

    Ja już papiery złożyłam w ubiegłym tyg :)
    09.07.2017
  • ttttttt

    Gdzieś niedawno czytałem, że otworzyli kilka dziennych kierunków, wcześniej były to głównie zaoczne.
    06.07.2017
  • gizbol

    Mają dużo kierunków, każdy może znaleźć coś dla siebie. Nie ma co ukrywać że przed absolwentami szkół filmowych otwieranych jest wiele drzwi, jest to stosunkowo młoda uczelnia więc jeszcze im się chce kształcić i budować markę.
    05.07.2017
  • Michał

    zgadza się, kadra jest spoko, w zasadzie bez zastrzeżeń. Jest możliwość robienia filmów pod okiem fachowców, atmosfera też jest okey. nie ma czegoś takiego jak wyścig szczurów.
    03.07.2017
  • phil88

    Ludzie wejdź sobie na ich stronę - zjeżdżasz na sam dół strony: 1. Zanussi 2. Żuławski 3. Starski 4. Jabłoński 5. Sikora 6. Żamojda Tutaj masz całą załogę: http://akademiamultiart.pl/wykladowcy
    29.06.2017
  • frankkenway19

    A kto ze znanych osób prowadzi zajęcia? Kogo znanego tam spotkałeś? No i jak atmosfera??????????????
    28.06.2017
  • Michał

    tak pracuje w zawodzie, wpsółpacuję z kilkoma agencjami, robię reklamowki, nagrywam tez komercyjnie filmy z drona. na uczelni nauczylem sie warsztatu pracy, pod okiem doswiadczonych montazystow czy operatorow kamer min piotr lenar (zalozyciel tej szkoly). poza tym duzo kontaktow ktore procentuja do dzis, w zasadzie to dzialam glownie z polecenia :) to jest takie srodowisko, ze jak ktos czego potrzebuje, szykuje sie projekt to dzwoni sie, pisze na maila badz fejsna. od strony technicznej uczelnia w zasadzie zapewnia wszystko co niezbedne.
    27.06.2017
  • wojtek20

    Pracujesz w zawodzie? Jaką mają kadrę, no i czego konkretnie można nauczyć się u nich na tym kierunku?
    26.06.2017
  • Michał

    Hej, ja studiowałem :) Na kierunku kierunek operatorski oraz montaż filmów. Generalnie okey, pracuję w zawodzie i nie narzekam :) Pytaj :)
    23.06.2017
  • gonia

    kto studiuje w tej szkole i może napisać, jak jest? warto"
    17.06.2017