• Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Uniwersytet Wrocławski Alicja Wojtasz
  • Akademia Tarnowska rekrutacja 2024
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa

Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 26-600 Radom, ul. Wodna 13/21, (+48) 363 86 80, dziekanat@eust.pl

Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Sługi Bożego Roberta Schumana w Radomiu to niepubliczna szkoła zawodowa, która została założona w 2007 roku. Prowadzi studia stacjonarne i niestacjonarne pierwszego oraz drugiego stopnia, a także studia podyplomowe.

Misją EUST jest propagowanie uniwersalnych wartości chrześcijańskiej myśli społecznej. Uczelnia obiera sobie za cel nakierowywanie ku dobru i szacunkowi wobec drugiego człowieka, kształtuje społeczność w duchu tych wartości, jednocześnie respektując indywidualizm. Wydział Nauk o Zdrowiu dba o edukację i promocję zdrowia mieszkańców regionu. Jego celem jest tworzenie przyjaznej atmosfery wśród kadry, organizowanie szkoleń, konferencji oraz seminariów. Nauczyciele akademiccy dbają o to, aby - oprócz przekazywania wiedzy - nauczyć studentów samodzielnego myślenia i otwartości.

Sprawdź, jak wygląda proces rekrutacji i zapoznaj się z listą kierunków.



Ocena uczelni

6.66 / 10
81 głosów

Opinie (58)
Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu, EUST Radom

PP
Hej,czy jest możliwość kontaktu z osobą która studiuje Psychologię i jest na 2 roku IV semestr . Z góry będę dziękuję za kontakt . Może ktoś się odezwie :) pallma1@wp.pl
20.04.2024
02.03.2024
Agnieszka
Ja jestem zaskoczona i nawet mogę śmiało powiedzieć zachwycona podejściem od samego procesu zapisywania się na studia podyplomowe poprzez zajęcia, a kończąc na kontakcie z dziekanatem. Osoby tam pracujące nastawione są pozytywnie do studenta i na bieżąco udzielają informacji, a do tego miłe, życzliwe i ludzkie podejście. Naprawdę baardzo polecam!!!
Zuza
Prawo niestacjonarne i niestacjonarne interaktywne- szukam opinii na temat poziomu nauczania, proszę o komentarze.
14.12.2023
23.10.2023
ALE
Dramat nie polecam! Przed podpisaniem umowy podają błędne informacje żeby celowo wprowadzić w błąd potem się wypierają.
Ola
Jeżeli jest ktoś kto studiuje psychologię online proszę o kontakt na aleksandra.bogdaal@gmail.com
12.10.2023
06.09.2023
M.
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć o kierunku Budownictwo ogólne na ww. uczelni? Planuje zacząć tam ten kierunek na studiach podyplomowych.
Aaa
Czy ktoś studiuje na EUST Psychologię. Bardzo jestem ciekawa waszych opinii?
22.06.2023
07.11.2020
Anonim
Prowadzą taki kierunek jak budownictwo na studiach pierwszego stopnia ? Jeżeli tak to jakie poziom?Jak z angielskim ? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Student
To nie jest uczelnia a wytwórnia dyplomów. Kadra nawet nie przyjeżdża na zajęcia a my milion razy staliśmy jak głupki pod salą. Ogólny bałagan. Nie polecam nikomu. Wykładowcy po 80 lat niektórzy. O wiedza sprzed 40 lat. Inni dopiero co po studiach i żadnego doświadczenia. Chyba biorą z lapanki.
27.10.2020
10.07.2020
Neeelka
Witam,czy jest ktoś kto studiował zdrowie publiczne w Warszawie i mógłby powiedzieć jak to wszystko wygląda ? Jak współpraca z wykładowcami ? Czy ta szkoła jest wgl zachodu ? Z góry dziękuję
Studenta
Uczelnia na 5-. Utrudnienia są z tym że z dużym opóźnieniem informacje przekazywane są o odwołaniu zajęć. Studiowałem na 2 uniwersytetach krajowych i mam porównanie. Wykładowcy w Eust są bardziej ludzcy, a przekaz wiedzy wcale nie odbiega od innych uczelni. Duży + za miły kontakt za miłą kadrę.
26.06.2020
26.06.2020
Student EUST
Uczelnia jest bardzo fajna i przyjazna dla studenta. Poziom jest bardzo dobry, wykładowcy wyrozumiali. NIE ROZUMIEM DLACZEGO KTOŚ KRYTYCZNIE podchodzi do tematu (pewnie są tacy którzy chcieli by coś za NIC" płacę i wymagam ". Tak nie ma. Uczelnia na 5+
Student
Nie polecam, na pewno nie dla osób, które chcą się czegoś nauczyć. Chyba, ze ktoś ma ochotę zapłacić za mało znaczący papierek z tej uczelni to śmiało. W dziekanacie cyrki się odprawiały, ludzie zapisując się na studia na konkretny kierunek po pół roku dowiadywali się że z kilku zaplanowanych kierunków tylko dwa się otworzą. Zdarzało się że zajęcia odwoływane zostały kilka minut przed albo po prostu się nie odbywały z niewiadomych przyczyn.
23.03.2020
30.01.2020
Kacperek
Ok
prawo i psychologia
No właśnie ja w temacie psychologii i prawa, bo oba kierunki mnie interesują, bardziej prawo :-) to jak jest z tymi studiami tutaj w Radomiu? ile to prawi jest warte? jaka kadra? jaki poziom? jakie warunki na uczelni? polecacie czy niekoniecznie?
01.10.2019
15.08.2019
Studentka
Studiowałam Zdrowie Publiczne. Dziwie się jakim cudem dostali prawo i psychologie, wytwórnia papierów i nic więcej. Zdecydowanie nie polecam dla nich liczy się kasa a nie nauczanie. Omijać wielkim lukiem
studia prawnicze
Czy oni mają PRAWO? od jak dawna? to jakaś nowość na 2019 rekrutację??? co zanczy zapis Radom łamany na Warszawa????
15.05.2019
04.10.2018
Anonim
Ogolnie studia sa ok. Ja trafiłem tak ze wiekszosc wykładowcow była spoko, no i przede wszystkim plus za to, ze praktycy. Ale byli tez tacy, ze nie przychodzili na zajęcia i nawet nie dawali znać. Ja studiowałem zdrowie publiczne. Nie ma luksusów bale prawda taka, ze czesne tez nie jakies mega wysokie. Mialem problem z obrona bo osoba, ktoras byla moim promotorem to jakas masakra - nieuchwytna caly czas. No i ciagle zamieszanie z planami, wiec chyba Ci co to ukladaja slabo sie komunikuja z prowadzacymi. Koniec koncow dyplom mam, a szkołe oceniam na 4.
student
Dziwię się jak ta szkoła działa, bo wykładowcom wiszą nawet po kilkanaście lub kilkadziesiąt tysięcy złotych. chyba koniec jest bliski...
18.08.2018
25.04.2018
LUCK
Kadra jest dobra ale kazdy z nich zrezygnuje gdy im nie płacą i kazdy musi sie upominac o własne pieniadze miesiacami...
Tragedia
Tragedia- to jest najlepsze określenie. Nie polecam.
14.12.2017
14.12.2017
Niezadowolona
Nie polecam! Odradzam! Organizacja do bani, nigdy, nikt nic nie wie. Plany zajęć zmieniane co chwilę, wykładowcy kompletnie niedoinformowani, często nie wiedzą nawet, że mają mieć zajęcia w danym dniu i nie przyjeżdżają przez co studenci tracą czas. Postępują niezgdnie z regulaminem, ktory maja opisany na stronie. Małe sale, trzeba pisać na kolanie bo ławek nie starcza, zerowe zaplecze socjalne. Za takie pieniądze jakie się im płaci powinni zadbać lepiej o studentów i warunki studiowania. ODRADZAM!
Student
Moim zdaniem ta szkoła jest na dobrym poziomie, ma dużo kierunków i jeśli ktoś chce się nauczyć to się nauczy. Wykładowcy w większości mili i można się z nimi dogadać. Nie zawsze jest tak prosto żeby zaliczyć. Ale nie oszukujmy się to jest uczelnia prywatna, student za nią płaci i w dodatku zajęcia się jedynie w weekendy więc ani studenci ani wykładowcy nie mogą zrealizować programu takiego jak jest w szkołach publicznych. Dla tych którzy pracują i chcą zdobyć większe kwalifikacje jest ok! Ja polecam!
19.10.2017
12.06.2017
student
Wydział zamiejscowy w Warszawie kuleje. Jeżeli ktoś chce się czegoś nauczyć odradzam, żeli ktoś nie lubi się denerwować to tez odradzam. Ciągłe zmiany, niedomówienia, zero przebiegu informacji. Szkoła nastawiona tylko na pieniądze, studentów mają za nic. Nie wspomnę już o totalnym nieprzygotowaniu sal do zajęć. Zimą jak w lodówce, bez kurtki się nie obejdzie, latem skwar, Jeden rzutnik, żadnego automatu z ciepłymi czy zimnymi napojami, niedziałające gniazdka i wiele innych mankamentów.
luka
Uczelnia jak każda prywatna uczelnia, nawet ok. Nie ma co narzekać. Kadra sympatyczna, szczególnie Pani Madzia z dziekanatu bardzo pozytywna osoba.
18.02.2016
26.09.2015
AM
Uczelnia ok , nie zgodzę się z poprzednikiem że tak łatwo zaliczysz, jak wykładowca ambitny to trzeba się przyłozyć, ale sporo się wynosi, życiowo podchodzą na wykładach , a Dziekan Pałgan fajna babka. Polecam.
tofik300
Studiuje ktoś budownictwo energooszczędne???
25.05.2015
18.05.2015
Student budownicta
Chodzisz, czy nie, uczyszc się czy nie na ostatnim zjeździe prawie wszystko zaliczasz. Z semestru na semestr jesteś niepewny, czy kierunek na uczelni przetrwa, bo studentów coraz mniej a wykładowcy rezygnują z powodu braku otrzymania wynagrodzenia. Słaba kadra a jeszcze słabsze zaplecze dydaktyczne.
Absolwent
Właśnie wystawiłem wysoką ocenę WSPA, ale w ankiecie brakuje mi pytania o praktyczność studiów w kontekście pracy, a ta na Wyspie jest bardzo wysoka. To jest uczelnia, w której programy są przygotowane pod rynek pracy. Ja ukończyłem socjologię na poziomie licencjackim, a teraz widzę, że na poziomie magisterskim są specjalności bardzo poszukiwane przez firmy badające opinię społeczną. Krótko mówić daję ocenę bdb.
30.11.2014
24.10.2014
Mery
Uczelnia jak każda inna prywatna, nie ma co narzekać.Kadra wykładowców sympatyczna i w większości z dużym dorobkiem naukowym. Po tegorocznej inauguracji odniosłam wrażenie, że wiele się zmieniło,miejmy nadzieje ,że na lepsze;) Jedno co wydaje mi się żenujące to konto pewnej Pani Dziekan, której nie wypada ze względu na zajmowaną pozycje umieszczać infantylnych wpisów na Facebooku, a robi to notorycznie,hehehheh....')
???
chodzi Wam ta strona uczelni? bo mi nie chce przejść i pokazuje, że niedostępna - białe pole. Potrzebuje info na temat Budownictwa, więc kto może, niech podrzuci, czego się spodziewać???
19.09.2014
15.09.2014
Małgosia
Ja obroniłam się w czerwcu i jest spoko, studiowałam zdrowie publiczne, kadra oky, mgr prawa jedyny w swoim rodzaju, naszej dziekan nie da się nie zauważyć, poziom zajęć na dobry oceniam, mnie zachwyciły zajęcia z patologii, nie widziałam by ktoś z takim zaangażowaniem wykładał, zrobię sobie chyba z tego zakresu podyplomowkę Gośka
Anka
EUST jest OK, Ukończyłam: )Polecam.
18.06.2014
09.06.2014
Ziuta
jestem studentką i polecam EUST z czystym sumieniem:) od 1 semestru otrzymałam stypendium za które opłacam czesne i jeszcze mi zostaje na tam takie tam:)
Ziuta
jestem studentką i polecam EUST z czystym sumieniem:) od 1 semestru otrzymałam stypendium za które opłacam czesne i jeszcze mi zostaje na tam takie tam:)
09.06.2014
26.02.2014
Kika
Jestem studentką 2 roku na Adm. moja opinia : 1.Wykładowcy Lublin/ Wa-wa, uczyć się trzeba na tzw. Konia nie zadasz ! ogółem ok 2.Dziekanat - babeczki są dwie obsługa miła 3.Dziekan dostępna na każdym zjeździe 4. Plany no tu Kicha powinny być wcześniej
Karol
Jeżeli chodzi o tą szkołę to największe oszustwo jakie widziałem wyzysk na każdym kroku tylko kasa i kasa oszukują kradną nie płacą wykładowca nawet rok zaległości nigdy więcej w tej szkole pozdrawiam wszystkich
14.02.2014
14.02.2014
Karol
Jeżeli chodzi o tą szkołę to największe oszustwo jakie widziałem wyzysk na każdym kroku tylko kasa i kasa oszukują kradną nie płacą wykładowca nawet rok zaległości nigdy więcej w tej szkole pozdrawiam wszystkich
Ziomek
W sumie to mogę polecić tę szkołę. Do szkoły dobry dojazd, obok jest biedra, zajęcia w większości ciekawe.
15.10.2013
22.09.2013
Libbi
wystarczy wejść na stronę ministerstwa i sprawdzić czy szkoła ma zgodę , a ja uważam , ze WSNSIT jest cool, studjuje tak już drugi kierunek i planuje jeszcze podyplomókę pedagogika to gittt!!!!!!!!!!
pytanie
jakie macie informacje z uczelni, na których składacie papiery w Radomiu? czy macie potwierdzenia, że wasz kierunek jest uruchomiony? która z prywatnych radomskich szkoł jest najsensowniejsza?
17.09.2013
17.09.2013
Adamek
Studiuję na ostatnim roku i w sumie nie żałuję, że wybrałem tą uczelnię. Dojazd autobusem jest dobry, a wykładowcy nie są najgorsi. Egzaminy zawsze mieliśmy rozkładane tak, że spokojnie dało się na wszystkie bardziej lub mniej nauczyć. Moja dziewczyna studiuje tu Zdrowie Publiczne i też jest zadowolona, ja jestem na Budownictwie.
Babe
Ja studiuję magisterkę w tej szkole , jest oky wymagająca kadra i dwie egzotyczne dziekanki, panie z dziekanatu są super zwłaszcza kierowniczka polecam
14.09.2013
12.09.2013
Studenciak
Nie, no nie przesadzajcie. Uczelnia ma dobrą kadrę. Naprawdę niezła Uczelnia. Coś się można dowiedzieć, ciekawi ludzie wykładają. A wiedza z WSNSiT przydaje się naprawdę w pracy zawodowej. A co najważniejsze dość dogodne czesne.
Nika
czy ktoś kończył lub jest w trakcie studiowania magisterki niestacjonarnej na zdrowiu publicznym. co o tym sądzicie? bardzo proszę o opinię. dzieki pozdrawiam :)
10.09.2013
20.08.2013
znam_temat
ODRADZAM!!!! "dziekanat" to PORAŻKA, brak kultury aż razi!!! Jak dla mnie nie ma ani jednego POZYTYWU tego miejsca!!!! ŻAŁUJĘ, że się tam znalazłam:( :( :( jeśli studia w Radomiu to tylko Uniwersytet czyli dawna PR!
gość
Gdzie na prywatnej uczelni się czegoś nauczysz opinie wyżej wymienione to sama szkoła wypisuje aby zachęcić do złożenia papierów i płacenia. Ta uczelnia jest tylko dla papierka nic poza tym egzaminy są w praktyce przepisz z zeszytu. Aby uczelnia miała podkład że egzamin się odbył. A co do tej uczelni na innych forach piszą że kradną.
03.07.2013
24.04.2013
była|_studentka
ta "uczelnia" to porażka, dziekanat pracuje fatalnie, w zimę trzeba chodzić w kurtkach bo tak zimno!!! cała administracja tej uczelni to ludzie bez kultury nastawieni tylko na kasę żałuje pieniędzy i lat tam spędzonych mimo że studiowałam zaocznie:( nic się tam nie nauczyłam, mają nawet problem z rzutnikami, a raczej z ich brakiem.... to jest żenada a nie uczelnia. Osoby, które chcą się czegoś nauczyć NIE POLECAM!!!
maja podyplomówki za free albo platne 80%
zagladajcie na stronke uczelni, bo WSNSIT ma sporo ciekawych propozycji, np oferty studiow podyplomowych bezplatnych, bo finansowanych ze srodkow UE, albo z duzym dofinansowaniem na poziomie 80%,
18.02.2013
14.01.2013
czarny
@mała, na którym roku jesteś? Powiedz jeszcze czy zajęcia prowadzone są tylko w Radomiu czy trzeba gdzieś jezdzić np. Kraków?
mała
Witam, studiuje na kierunku Budownictwo w WSNSiT w Radomiu. Szkoła w miarę ok, niestety na każdej uczelni trzeba się uczyć bo za darmo nie przepuszczają na kolejne semstry.To prawda wykładowców mamy z Warszawy, Krakowa, Opola,Częstochowy i niektórzy z nich są naprawdę wymagający,więc nie ma co liczyć na ślizganie się.
14.01.2013
06.07.2012
justy
ktoś wie, czy idąc na Pomoc psychologiczno-pedagogiczna z logopedią będą jeszcze jakieś wewnętrzne kursy sprawdzające naszą dykcję? bo wiem, że na wielu uczelniach są i to bardzo restrykcyjne. Proszę o szybką odpowiedź, bo tylko ta specjalność by mnie interesowała.
od kiedy oni maja budownictwo
pytanie ode mnie; od kiedy WSNSiT ma kierunek BUDOWNICTWO??? No i ile sa warte studia inżynierskie na budownictwie w Radomiu??? Prosze o szczere i krytyczne odpowiedzi. Zakladam, ze sa starsze roczniki, ktore sa tych studiach i moga od siebie cos wiecej napisac? Skad macie wykladowców? Czy to prawda ze przyjezdzaja z Warszawy? Jaki poziom jest w Radomiu? Czego sie spodziewac po budownictwie? W koncu na polibudzie jest to kierunek dosc mocno oblegany i wiele osob nie dostaje sie, jelsi nie ma silnej matury. Skrobnijcie prosze, czy warto o tym myslec?
06.05.2012
14.04.2012
dziunia
calkiem przyswoita uczelnia, a jak na warunki Radomia to super wypas, najwazniejsze, ze licza sie ze studentami i rzeczywiscie staraja, same studia jak studia, ja akurat na pedagogice sie nie przemeczam, ucze w miare systematycznie, z wykladowcami mam dobre relacje i ide sobie spoko do przodu, matomiast widac, ze szkola, zyje, cos sie w niej dzieje, sa wyklady, przyjezdzaja goscie, nie wiem, jak do konca jest z ta wymiana zagraniczna, bo tego sama nie przetarlam, ale znajoma z administracji sie interesowala, i mowila, ze spoko mozna wszystko zalatwic, jak sie chce
kosmetologia - plusy i minusy
od pewnego czasu jest moda na kierunke kosmetologia, jest sporo uczelni zarowno panstwowych jak i prywatnych, ktore wprowadzily ten kierunke studiow do oferty, i coż? no wlasnie, kierunek sam w sobie jest fajny, dosc nieklopotliwy w studiowaniu, choc nie myslcie, ze uczyc sie nie trzeba, bo musicie przyswoic spora partie materialu z zakresu biologi i nawet poganicza medycyny, ale jest tez duzo ciekawych, przydatnych w zyciu informacji, wszystko pieknie i ladnie na studiach, problem zaczyna sie PO. Bo wedlug mnie juz teraz rynek nie wchlania absolwentow kosmetologii. Sa to glownie dziewczyny, panowie nie wybieraja takich studiow. Te mlode dziewczyny zwyczajnie maja problem z praca w zawodzie, no... chyba ze zamozni rodzice zechca od razu po studiach wyposażyc córce gabinet i przez jakisczas do niego dokladac. powostaje ewentualnie opcja najczesciej stosowana - czyli 2 lub 3 w jednym. Czyli gabinet kosmetyczno-fryzjerski, przy czym z reguly na poczatku to fryzjerstwo ciagnie klientow, dopoki ludzie nie przekonaja sie do kosmetyczki - kosmetologa. Nasze spoleczenstwo chyba nadal nie doroslo do profesjonalnych uslug, jest tez za biedne. MOze duze miasta moga liczyc na duze obrony, mniejsze z pewnoscia musza sie mocno nagimnastykowac, by wyjsc na swoje.
14.03.2012
11.02.2012
fiti
a mozecie cos wiecej napisac o kosmetologii? bo jak patzre na te wszustkie kierunki, to zastanawiam sie czy to dobrze, ze szkola ma ich tak wiele, bo moze nie jest dobra i nie specjalizuje sie w okreslonej dziedzinie, a zdrugie jednak strony dzsiiaj nazwy uczelni nijak sie maja do kierunkow prowadzonych. Bede wdzieczna za info o kosmetologii? kadra, warunki, zaplecze specjalistyczne, poziom zajec, no wiecei.
agatka
ja tez nie narzekam, jestem na 2 roku i całkiem mi tu dobrze ;)
02.06.2011
30.05.2011
pawel
administracja prowadzona przyzwoicie, kadra z roznych uczelni, w tym Warszawka, ludzie sa zadowoleni po pierwszym roku, ja w sumie tez
  • Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Politechnika Częstochowska
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Wyższa Szkoła Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Politechnika Śląska
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Politechnika Łódzka
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Akademia Zamojska
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Uniwersytet Kaliski
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Uniwersytet Wrocławski
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet WSB Merito Bydgoszcz
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Akademia Jagiellońska w Toruniu
  • Akademia Tarnowska
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Uniwersytet WSB Merito w Toruniu
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Politechnika Poznańska
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Małopolska Uczelnia Państwowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet WSB Merito Szczecin
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Uniwersytet Gdański
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy