• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • TEB Edukacja WSB podyplomówki 2 tyg.
  • Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University

Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 01-204 Warszawa, ul. Siedmiogrodzka 3A, (+22) 862 32 24, dziekanat@wsz-sw.edu.pl

Warszawska Szkoła Zarządzania – Szkoła Wyższa jest obecna na rynku edukacyjnym od ponad trzydziestu lat. Za cel stawia sobie kształcenie cenionych absolwentów, których wiedza, kompetencje i umiejętności pozwolą aktywnie uczestniczyć w życiu gospodarczo-społecznym i rozwiązywaniu współczesnych problemów świata.

Oferuje studia pierwszego i drugiego stopnia oraz podyplomowe w obszarze nauk o zarządzaniu. Na uwagę zasługuje wiele różnorodnych, interesujących specjalności. Wybrane z nich realizują program zgodny z wymaganiami niezbędnymi do uzyskania określonych certyfikatów ISO.

Uczelnia jest organizatorem wielu konferencji naukowych, prowadzi badania naukowe przede wszystkim w zakresie innowacyjności i jakości w zarządzaniu, posiada liczne umowy o współpracy z polskimi i zagranicznymi uczelniami, przedsiębiorstwami, instytutami badawczymi czy fundacjami.

Poznaj szczegóły dotyczące kierunków i specjalności w WSZ-SW w Warszawie. Sprawdź zasady i terminy rekrutacji oraz opłaty związane z kształceniem na uczelni.


Ocena uczelni

8.04 / 10
109 głosów

Opinie (191)
Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa, WSZ SW Warszawa

Eliza
Czy ktoś wie w jakich godzinach zaczynaja się zajęcia w piątki?
13.09.2022
07.09.2022
Krzysiek
Mogę polecić uczelnię, studiowałem zaocznie zarządzanie i jestem bardzo zadowolony. Studia zaoczne powodowały, że nie spędzałem tam wiele czasu, ale każdy zjazd był bardzo intensywny. Zajęcia były ciekawe, chodziłem nawet na wykłady, na których nie była sprawdzana lista. Studia zaoczne nie wymagają od studenta dużego wysiłku, więc nie ma co się bać nadmiaru nauki. Ja wszystko zdałem bez problemu. Polecam i życzę powodzenia w wyborze studiów.
Marcelina
Studiuję już trzeci rok. Jestem zadowolona z wyboru uczelni. Super lokalizacja, blisko metra. Dla mnie to ważne, ponieważ nie jestem mobilna. Czesne w stałej wysokości przez cały okres studiów, nie jest to bez znaczenia w obecnym czasie szalejącej inflacji. Nie mam problemu z zaliczaniem kolejnych semestrów. W razie potknięć bardzo pomocna kadra.
07.09.2022
05.09.2022
Rysiek
Jestem studentem drugiego roku studiów licencjackich w Warszawskiej Szkole Zarządzania - Szkole Wyższej. Rok temu do podjęcia studiów w tej Uczelni namówił mnie kolega. Nie żałuję wyboru, fajna kadra dydaktyczna i administracyjna, bogata oferta specjalności, możliwość uczestnictwa w kołach naukowych. Są przedmioty trudne jak mikroekonomia czy makroekonomia. Jednak dzięki Profesorowi od tych przedmiotów, można zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Po ukończeniu studiów licencjackich zamierzam kontynuować naukę na studiach magisterskich.
Ewa
Moje trzy lata na tej uczelni dobiegają końca, jeszcze tylko jutro obrona i licencjat zaliczony. Władze uczelni i Wykładowcy mają podejście pro- studenckie, przez te trzy lata nie zdarzyło się, żeby nie można było się z nimi "dogadać", nie rzucają nam, studentom kłód pod nogi😀. Minusy też były, no nie było cały czas różowo, to głównie przejściowe problemy techniczne w czasie nauki zdalnej, ale kto się z tym nie borykał? No ale chyba najlepszą reklamą tej uczelni, moim zdaniem i nie tylko moim, są ludzie, którzy po licencjacie zostają tu na magisterce. To chyba najlepiej świadczy o dobrej opinii WSZ SW. Osobom niezdecydowanym gorąco polecam wybór tej uczelni :)
14.07.2022
14.06.2022
Mark
Czy na tej uczelni mozna studiowac zdalnie?
Absolwentka
Szkołę już prawie skończyłam więc czas podzielić się opinią :) Największe plusy to: - brak jakichkolwiek problemów ze zdawaniem przedmiotów, prowadzący są ugodowi i idą studentom na rękę - moja promotorka dr Kinga Podleśna- uwierzcie że gdybym nie wybrała tej Pani to mocno bym żałowała. Odstaje poziomem od innych promotorów na zasadzie niebo a ziemia. Słyszeliście o promotorach którzy zwlekają z odpowiedzią przez kilka miesięcy? To tu rzadko kiedy czekacie 2 godziny :) mega zaangażowanie ❤️ Minusy to: - kiepska organizacja zajęć zdalnych, plany są wysyłane bardzo późno, ogólnie panuje chaos i brak organizacji, trzeba się dowiadywać od innych studentów co i jak bo pracownicy szkoły sami z siebie o niczym nie informują - pani z dziekanatu (w okularach) robi problemy przy przyjęciu pracy dyplomowej- radzę na nią uważać
11.06.2022
10.05.2022
s
odpowiedź dla Paulina z dnia 06.05.2022
Kierunek; zarządzanie specjalność: zarządzanie w rachunkowości Rekrutacja rozpoczyna się pod koniec maja
Paulina
Czy uczelnia rozpoczęła już rekrutacje na studia I stopnia niestacjonarne kierunek rachunkowość?
06.05.2022
26.01.2022
R
odpowiedź dla Asia z dnia 25.01.2022
Rekrutacja rozpocznie się w maju br
Asia
Czy uczelnia teraz prowadzi nabór na studia???
25.01.2022
14.10.2021
Ania.tT
Witam,czy jest jakaś grupa na FB niestacjonarne licencjackie zarządzanie??? Chętnie dołączę 😊
Aga
Witam, jestem w grupie B zaoczne magisterskie
09.10.2021
19.09.2021
Natka98
Czy ktoś wybiera się na magistra zaocznie ? Czy jest utworzona jakas grupka na fb ? ☺️
Daria.K2109
WSZ SW zarządzanie dzienne 1 rok 2021/22 - Grupa dla tych co idą na dzienne :)
16.09.2021
15.09.2021
rampampam
Cześć jakby ktoś z osób wybierających się na zaoczne zarządzanie w tym roku chciał sie zapoznać i obgadać temat to zapraszam na grupe WSZ SW Zarządzanie zaoczne 1 rok. 2021/22 na fejuniu
rampampam
Cześć jakby ktoś z osób wybierających się na zarządzanie zaoczne w tym rok chciał się zapoznać i obgadać temat to zapraszam na grupę zapoznawczą na fejsie WSZ SW Zarządzanie zaoczne 1 rok. 2021/22 . Pozdro
15.09.2021
14.09.2021
Daria.K2109
Ja jednak idę na dzienne , więc jak ktoś też idzie to na ig dariaaa_2109 piszcie :)
Daria.K2109
Jeśli jest jakaś osoba z która sie wybiera na 1 rok zaocznych niech doda mnie na ig dariaaa_2109 i niech napisze :) chyba nie ma żadnej grupy na fb a fajnie by było się poznać...
10.09.2021
10.09.2021
Xxxxxj
Klaudia57894 tez chciałabym wiedzieć /zapoznać się
Klaudia57894
Xxxxxj- A w ogóle jest jakaś grupa dla 1 rocznika?
10.09.2021
02.09.2021
Xxxxxj
Czy jest jakas grupa na fb dla I roku zaocznych ??
maciejka
w tym roku się obroniłem i zakończyłem przygodę z tą uczelnią , kadra i nauczanie na wysokim poziomie, miło, sympatycznie i przede wszystkim niedrogo , naprawdę polecam,
17.08.2021
21.07.2021
Wiola
W tym roku zakończyłam naukę w WSZ-SW. Uczelnia przyjazna studentom. Wyjątkowa kadra naukowa. POLECAM!!!
djmarek9
Polecam, obroniłem mgr tydzień temu i wszystkim, którzy robią jakieś przymiarki do tej uczelni bardzo ją polecam.
21.07.2021
20.07.2021
studentkazarzadzania
Klaudia57894 - śmiało składaj! Warto! :)
Niezdecydowana
Proszę o opinię/pomoc waham sie z wyborem tej szkoły na kierunku logistyka studia dzienne licencjat, napiszcie jakie są opinie, jak jest w tej szkole faktycznie. Alternatywą jest szkoła Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu koło Kopernika , tylko tam zajęcia są przez 4-dni w tyg.
13.07.2021
13.06.2021
Klaudia57894
Hej, chciałabym zapisać się na tą WSZ na studia dzienne, ale nie wiem czy bardzo ważne są wyniki z matur tu? Nie jestem pewna czy dobrze mi poszło, ale zależy mi bardzo na tej uczelni. Wystarczyłoby jakbym wypełniła wszystko w tym wirtualnym dziekanacie, wypełniła i przesłała dokumenty oraz zapłaciła rekrutacyjne/wpisowe, albo i nawet całość już za semestr?
Wolak
Najlepsza !!!
06.10.2020
09.09.2020
Absolwent 2020
Pełny Profesjonalizm w pedagogicznym nauczaniu. Uczelnia i jej wykladowcy nastawieni na przekazywanie wiedzy a nie chec latwego zarobku. Studenci powaznie traktowani a kuchnia na dlugiej przerwie prawdziwie Polska! Bez sciemy smaczne domowe pierogi dodaja energii na druga czesc dnia interesujacych spotkan z wykladowcamy POLECAM !!!
Stanley
Po wielu latach przerwy podjąłem studia w WSZ-SW, ukończyłem licencjat. Obecnie kontynuuje studia II stopnia. Uczelnia bardzo przyjazna studentom, wyjątkowa kadra naukowa , świetny klimat. Na zajęcia przychodzi się z zainteresowaniem a nie tylko żeby być. Zawsze można liczyć na wsparcie dziekanatu, niskie czesne z możliwością rozłożenia na raty. W przerwach między zajęciami pyszne posiłki w stołówce Pani Kasi. Lokalizacja uczelni umożliwia dobry dojazd. Zastanawiającym nad wyborem uczelni z pełną odpowiedzialnością POLECAM !.
22.08.2020
21.08.2020
Dziekanat
odpowiedź dla Iza z dnia 18.08.2020
Proszę na pisać na dziekanat@wsz-sw.edu.pl
Iza
Chciałabym dowiedzieć się, czy w tej szkole można ukończyć studia o kierunku Marketing ? I w jaki sposób dowiem się o ewentualnym przyjęciu na studia na tej uczelni? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.
18.08.2020
25.07.2020
absolwent
Jestem świeżo upieczonym absolwentem studiów I stopnia. Jestem zadowolony, że 3 lata temu wybrałem WSZ-SW. Uczelnia posiada wiele zalet, są również aspekty, które wymagają poprawy. Wśród zalet, które dla mnie są najistotniejsze to: kameralność szkoły, przyjazna atmosfera, wyspecjalizowanie tylko w jednym kierunku (zarządzanie), wykwalifikowani wykładowcy (cześć zajęć jest prowadzona przez praktyków biznesu, te zajęcia były dla mnie najcenniejsze; ponadto na części zajęć wykonuje się mniejsze bądź większe projekty, co moim zdaniem jest najlepszą formą nauki i rozwijania kompetencji u studentów), wsparcie pracowników dziekanatu (szczególnie należy podkreślić postawę i zaangażowanie pani Elżbiety Sz.), siedziba w centrum miasta przy metrze. Do spraw, które wymagają ulepszenia to sprawniejsza i efektywniejsza organizacja zjazdów i planów zajęć (również w przypadku zajęć on-line, np. publikacja planów z wyprzedzeniem, wysyłanie poprawnych linków do zajęć), pełniejsze wykorzystywanie możliwości wirtualnego dziekanatu, by więcej spraw można było załatwić on-line, rozwijanie współpracy międzynarodowej i zaangażowanie chętnych studentów w nią. Rozważyłbym również ustanowienie kół studenckich, które dodatkowo mogłyby rozwijać zainteresowanych studentów (np. z zakresu ZZL czy ZJ).
Michał 5013
Zdecydowanie polecam,czysta przyjemnośćstudiowanie na tej uczelni. Wszyscy nastawienie PRO STUDENCKO, zajęcia prowadzone w bardzo ciekawy sposób, życiowo a nie odklepane z prezentacji. To był najlepszy wybór uczelni jaki mogłem zrobić.
22.07.2020
20.07.2020
Piotr
WSZ-SW wybrałem po pierwszym roku studiów magisterskich na innej Uczelni, ponieważ zależało mi na konkretnej specjalizacji (Zrządzanie Jakością). Mogę powiedzieć jedno - zmiana Uczelni na WSZ-SW to była bardzo dobra decyzja. Szczególnie z punktu widzenia poziomu nauczania i wiedzy, przekazanej przez wysoce profesjonalne grono Wykładowców. WSZ-SW w sposób zdecydowany i widoczny dba o dobór Kadry. Efekt jest taki, że już w trakcie nauki wiedza ta zaczęła być mi rzeczywiście przydatna w pracy i procentować. To moim zdaniem najlepsze potwierdzenie poziomu reprezentowanego przez Uczelnię.
Mariusz
Polecam tą uczelnie pod każdym względem, przyjazna atmosfera, kontakt z władzami oraz z administracją- dziekanat na 5. Profesorowie wykładający przedstawiają duży zakres wiedzy teoretycznej i praktycznej. Zajęcia absorbujące i pobudzające do pracy- jest ciekawie. Jeżeli ktoś planuje rozwój swojej kariery zawodowej w aspekcie przyszłego zarządzania polecam w 100%. Uczelnia umożliwia kontakt i współpracę zawodową z firmami odnoszącymi sukcesy na rynku.
22.05.2020
21.05.2020
Dorota
Jako studentka II roku mgr mam bardzo przyjemne odczucia dotyczące tej Uczelni? Po wielu latach przerwy w nauczaniu zdecydowałam się na studia na innej uczelni nie koniecznie profesjonalnej w swoich działaniach. Dopiero po wyborze obecnej moja wiara w dalsze kształcenie nabrała większego wymiaru. Nie ukrywam, że to za sprawą kobiety Anioła pani Elżbiety W, która prowadziła w tym czasie rekrutację na uczelni. Ja i moi koledzy mieliśmy dużo nieścisłości w dokumentacji z poprzedniej uczelni i to za sprawą pani Eli sprawy się wyprostowały na tyle, aby móc dalej studiować, do czego z wielkim zapałem nas namawiała. Jest to człowiek o wysokiej kulturze osobistej i wielkim sercu. Cała kadra uczelni to profesjonalny zespół tu nikt nigdy nie miał w sobie złośliwości. Wracając do uczelni, jest wiele przedmiotów praktycznych prowadzonych przez wykładowców z dużym doświadczeniem i pasją, traktowałam ich bardziej, jako mentorów niż wykładowców. Sale wykładowe są bardzo zadbane i przyjemne może krzesła mniej wygodne, ale to w końcu szkoła. Na pewno będę miło wspominać ten czas i to najlepsza rekomendacja. Dorota
Angelika
Zachęcona pozytywnymi opiniami w internecie znajomych przeniosłam się do Warszawskiej Szkoły Zarządzania (byłam rozczarowana poziomem na zaocznych magisterskich na UW, sposobem nauczania niektórych przedmiotów oraz tym, ile trzeba było za to płacić). Dziekanat - bardzo pomocny i sympatyczny Władze uczelni - bardzo kompetentne, prowadzą także zajęcia ze studentami Prowadzący wykłady i konwersatoria - znający się na rzeczy, dobrze tłumaczący wszystko i wyrozumiali, starający się być na bieżąco z aktualnościami z danego przedmiotu Jak na każdej uczelni wyższej - chcesz, możesz się wiele nauczyć. Czesne tanie. W ostatni weekend miałam zjazd online ze względu na sytuację w kraju. Z czystym sumieniem mogę uczelnie polecić :)
07.04.2020
06.04.2020
Aligator95
Bardzo sprawnie zorganizowana nauka online. Komunikacja dwustronna z wykladowcami, zero problemow. Nie odczulem zadnej istotnej degradacji w przekazie wiedzy. Pelen profesjonalizm.
Mat
Dziękujemy bardzo za możliwość kontynuowania nauki online, projekt przygotowany profesjonalnie i na wysokim poziomie. Oby tak dalej
28.03.2020
19.02.2020
Administrator
Od dłuższego czasu obserwujemy wymianę postów od użytkowników o różnych Nickach, ale ... tych samych numerach IP. Nie pomożemy w rozdwojeniu jaźni, ale prosimy o zaprzestanie podobnych praktyk dających złudne wrażenie autentycznego dyskursu. W przeciwnym wypadku komentarze takie będziemy blokować.
Tez
Mega słabe jest podreperowywanie wizerunku szkoły krytyką pani doktor, która zresztą jest jej pracownikiem co zastanawia i sobie przeczy 🤔 jak to zazdrość potrafi zaślepić. Przestańcie to robić kosztem pani doktor, bo wywołacie wojnę. Tym bardziej, że Pani Doktor poprosiła o wstrzymanie się od negatywnych komentarzy nt pracy dziekanatu. Ale w drugą stronę widać to nie działa. A autopromocję szkoły czuć na odległość kto to pisze. Za to warto bardziej skupić się np. na poprawieniu "byków" i literówek w aktualnym planie zajęć. My studenci nie pozwolimy złego słowa powiedzieć na Panią Doktor a ta szkoła powinna być dumna, że ma takiego wykładowcę w swoich szeregach - szanować i doceniać. Wstyd za taką niewdzięczność.. Pora dorosnąć, bo to nie piaskownica i krzywdzi się osobę, która wkłada całe serce w pracę przez zwykłą zazdrość, żeby siebie wybielić. Lojalność powinna działać w dwie strony. Pani Doktor nigdy złego słowa nie powiedziała o szkole. I to jest klasa sama w sobie. Pozdrawiamy Panią Doktor i czekamy na wspólne zajęcia! Proszę dbać o siebie! Dla nas! 😘
19.02.2020
18.02.2020
Alina
Fakt. Zgodzę się z przedmówcą. Pani doktor Kinga Podleśna traktuje nauczanie nie tylko jak pracę, ale widac, że to jej pasja. Zresztą nieraz mówiła, że od zawsze chciała być pedagogiem. Uczyła mnie wcześniej (z przyczyn zdrowotnych musiałam przerwać) a to moja druga szkoła i wszędzie w każdym miejscu jest tak samo wychwalana. Mam znajomych na innych uczelniach, na których pani doktor uczy i wszyscy mówią, że jest najlepsza! Trudno, żeby wszyscy się mylili... Zresztą poczta pantoflowa to najlepsza reklama i źródło informacji. Aha i też już planuję prosić, żeby została moją promotorką, choć to dopiero za rok.
Ewcia
Normalna kobieta nauczyciel? 🤔 Akurat miałam styczność z wieloma wykładowcami i na tej i na innej uczelni i mam porównanie. Z pewnością Pani Doktor nie jest zwykłym belfrem. Właśnie swoim wyjątkowym podejściem do nas studentów zaskarbiła sobie naszą ogromną sympatię a poświęcany czas swoim seminarzystom świadczy o Jej zaangażowaniu. To twarde fakty a poza nimi jest jeszcze wartość dodana, czyli serdeczność z jaką nas traktuje. Jednym słowem WYJĄTKOWY CZŁOWIEK. Oby więcej takich... ✌️👏
18.02.2020
15.02.2020
Dana
To prawda co piszecie. Pani Doktor Kinga Podleśna jest niezwykle pozytywną osobą. Nigdy nie przejdzie obojętnie zawsze zagadnie zapyta co słychać jak nam idzie czy wszystko ok...do tego zawsze uśmiechnięta bez fochów jak niektórzy... Moja koleżanka przyszła za Panią doktor nawet z innej uczelni, żeby była jej promotorką. Nie szkoła była tu wyznacznikiem a właśnie osoba pani doktor. Takich ludzi naprawdę ciężko spotkać o takim podejściu do nas studentów. Życzliwa otwarta zawsze znajdzie dla każdego czas. To po prostu człowiek który nie potrafi być obojętny. Poza tym wiem z innej uczelni właśnie że tam też jest rozchwytywana. A ja się wcale nie dziwię... ❤️
Ania
Wszsw z czystym sumieniem mogę polecić. Studenci traktowani są z należytym szacunkiem zarówno przez pracowników administracji jak i wykładowców. Natomiast nie zgadzam się z komentarzem dodanym przez osobę o niku "Wik", która niekorzystnie wypowiada się o dr Kindze Podleśnej Dudicz. Pani Kinga to wyjątkowo dobrze zorganizowany i profesjonlny nauczyciel mający bardzo dobre podejście do ucznia a do tego przesympatyczna i życzliwa.
15.02.2020
13.02.2020
Anusia
Z tego co mi wiadomo liczy się efekt a nie długość bycia w pracy. Mamy taki przedmiot Zarządzanie Czasem z Panią Doktor Kingą Podleśną Dudicz to może by tak jakieś małe szkolonko dla administracji Pani Doktor zorganizowała, bo owszem godziny pracy ok, ale chodzi o efekt załatwiania spraw a Pani Doktor człowiek orkiesta a ma obowiązków trochę i ciut ciut i daje radę! 👌💪👍 Pozdrówka dla naszej Pani Doktor
WEGA
Ja również jestem tego zdania że szkoła jest naprawdę w porządku.Szkoda że są takie osoby które myślą że jak zapłacą 300 zł na miesiąc to mogą ubliżać innym.Sztab wspaniałych osób tworzy tą uczelnię i jej klimat.Wielu inteligentnych nieprzeciętnych altruistów stara się w przystępny,niebanalny sposób przekazać nam wiedzę. Osoby pracujące w dziekanacie pracują w tygodniu i w weekendy od rana do wieczora a studenci mają problem z dotarciem do niego ? Na państwowych uczelniach dziekanat jest czynny max do 14-15.Ludzie tam też uczą się i pracują i są w stanie wszystko ogarnąć, wyrwać się z pracy i nie mieć do nikogo pretensji (może wyższa kultura w relacjach międzyludzkich ) Myślę że niektóre osoby zatraciły w obecnych czasach wartości co jest naprawdę ważne,a ponieważ internet przyjmie wszystko można za pomocą jego podnieść swoje nadmuchane ego ubliżając i oczerniając innych ludzi,którzy nie są cyborgami tylko po postu ludźmi.
12.02.2020
11.02.2020
Dzwonek
To ja tak dla odmiany napiszę opinię o UCZELNI. Szkoła zdecydowanie warta uwagi. Program jest relatywnie zróżnicowany. Większość prowadzących traktuje studentów z dużym szacunkiem. W ogólności interakcje z prowadzącymi stoją na bardzo wysokim poziomie, studenci nie są tutaj traktowani jak nic nie znaczące cyferki w statystykach, co niestety ma miejsce w bardzo wielu uczelniach. Równie dobre relacje panują wśród studentów. Wspólne przygotowania do egzaminów i burze mózgów w gronie kolegów z grupy są bardzo powszechne, co niewątpliwie pozytywnie wpływa zarówno na przyswajanie wiedzy jak i rozwija zdolności współpracy. Zdecydowanie polecę tę szkołę każdemu.
Szeregowiec Ryan
Zgodnie z prośbą naszej Szanownej Pani Doktor Podlesnej Dudicz nie skomentuję dziekanatu, zresztą jak jest każdy widzi... Natomiast co do Pani Doktor to w krótkich żołnierskich słowach bo taka moja profesja - Świetny wykładowca i przemiły człowiek. Jest takie trochę nieeleganckie powiedzenie kto ma dobre serce musi mieć twardą d... Niestety szkoda, że to musiało akurat Panią spotkać. Niech tak Pani trzyma i nie spuszcza z tonu! Dla nas studentów! 💪👌😉
09.02.2020
05.02.2020
Kujonek
Odnośnie komentarza WIK to jesteśmy przekonani, że ta złośliwość która notabene bardzo mocno i poważnie uderza w naszą Panią Doktor Kingę jest podyktowana czystą zazdrością, bo tak zorganizowanej osoby jak Ona w życiu nie spotkaliśmy. Takie zdanie mamy wszyscy tutaj studiujący w wszsw. Osoba która to napisała widać nie może znieść tego jak jest pani doktor Kinga Podleśna-Dudicz przez nas szanowana i poważana jako świetny dydaktyk i wspaniały człowiek 🤗 A odnosnie seminariów to inni wykładowcy narzekają jak im ciężko mając max 10 osób w grupie seminaryjnej a pani doktor ma 10 razy więcej i realizuje się organizacyjnie doskonale, bo wiem bo mam koleżankę rok wyżej u pani dr w grupie. Zaznaczę że ja jeszcze nie jestem seminarzystą pani Doktor, ale to tylko kwestia czasu, bo jestem z 2 roku studiów zaocznych z grupy gdzie pani doktor prowadzi przedmiot Zarządzanie Czasem. Ktoś kto napisał tak podłe słowa trafił kulą w płot. Pewnie pisał o sobie. To zazdrość w czystej postaci. Nie mamy najmnieszych wątpliwości
Wdzięczni studenci
Nasza Kochana Pani Doktor Kinga Podleśna-Dudicz - na Dzień Urodzin 🎊 i każdy kolejny życzymy słońca bez końca 🌞 oraz satysfakcji z siebie samej 👏!!! Osiągania zaplanowanych celów i grania z najwyższych nut 🎼... Niech ludzie pełni ciepłych emocji będą zawsze przy Pani 💏 i dodają otuchy 👍! Proszę cieszyć się każdą chwilą i pamiętać, że sukces ma swój wyjątkowy smak 🏆!!! Ponadto życzymy dużo uśmiechu i tak jak dotychczas zarażania nas studentów swoją radosną osobowością 😊... Kochamy Panią!!! 🤗 Naj Naj Naj 🎀 Enjoy & All The Best 🎁 od całej Braci Studenckiej!
05.02.2020
05.02.2020
Studentka
Ktoś kto zaczął burze na temat Pani Doktor Kingi Podleśnej Dudicz, prędko nie rozgoni tego tematu. Bardzo lubimy Panią Doktor, wypowiem się odnośnie panującej atmosfery. Owszem, czasami mieliśmy ochotę zwracać się do Pani Doktor bardziej osobiście (w sensie Pani Kingo) ale Pani Doktor nam nie pozwoliła mówiąc, że na uczelni panuje wymóg, żeby nie zwracać się po imieniu ani w formie 'Pani Kingo' bo to mogłoby świadczyć o spoufalności i być źle odebrane. Zastanawiające jest to, że inny wykładowca nawet nas poprosił abyśmy się do Niego zwracali po imieniu i inni wykładowcy też mówią 'cześć' i podają rękę. Nie wiemy dlaczego odnośnie Pani Doktor jest to poczytywane jako spoufalność. Czyżby do Niej stosowano inną miarę? A to nie fair.
Studenci
Cześć wszystkim, Jeśli chodzi o uczelnie jest dobrze zlokalizowana, wykładowcy ambitni starają się jak najlepiej potrafią przekazać wiedzę. Nie można narzekac. Mamy ugruntowane opinie na temat dziekanatu i myślimy, że dobrym pomysłem byłoby danie szansy studentom aby w sposób nieskrępowany anonimowo mogli napisać zwyczajnie na swoich kartkach z zeszytu co myslimy o pracy dziekanatu. Na temat Pani Doktor Kingi Podleśnej Dudicz mamy takie zdanie: jest bardzo sympatyczną osobą, ma bardzo dobre podejście do studenta dla każdego znajdzie czas. Pierwszy raz spotykamy takiego nauczyciela z tak ludzkim podejściem... Można brać przykład z Pani Doktor. Szczerze polecamy tę Panią na promotora, sprawdza się w każdej dziedzinie. Jak zostały niżej 👇 zapisane komentarze pracuje na kilku znaczących dużych uczelniach i mimo to dla każdego znajdzie czas. To fenomem. Pozdrawiamy, studenci WSZ-SW
04.02.2020
04.02.2020
200 IQ
Kameralna uczelnia? - Jak najbardziej. Pierogi ? - Daj jednego ! ^^ Jedyne, co razi mnie w oczy w tych komentarzach, to negatywna opinia na temat Pani doktor Kingi Podleśnej Dudicz. Moim zdaniem, jest w czołówce ( jeśli nie na pierwszym miejscu ) wśród wykładowców na tej uczelni. Mega sympatyczna osoba, z super podejściem do studentów, entuzjazmem i ogromną wiedzą. "Brak organizacji" ? W "młodzieżowym" stylu, mogę to skomentować za pomocą dwóch liter. Dwudziestą czwartą literą alfabetu łacińskiego oraz czwartą literą alfabetu łacińskiego.. Dla ułatwienia przedstawię to w krótszym zapisie " xD ". Toć, to śmiech na sali.. Pani doktor, jest jedną z najlepiej zorganizowanych osób na tej uczelni..Tak jak inni komentujący, muszę przyznać rację, co do ekspresowej komunikacji z Panią doktor. Szczerze polecam ją na promotora :)
Justyna
Witam, wszyscy Ci którzy piszą negatywne opinie o Pani dr Kidzne Podleśnej Dudicz zapewne nie mieli okazji jest lepiej poznać. Ja jako jej seminarzystka mogę śmiało stwierdzić że nie żałuję że jest moim promotorem, bardzo szybko odpowiada na wiadomości, nikogo nie zostawia bez pomocy, i zawsze nas zapewnia że nie ma głupich pytan przez co każdy chętnie pisze do Pani Kingi z prośbą o pomoc i radę.
04.02.2020
04.02.2020
Dr Kinga Podleśna-Dudicz
Szanowni Państwo, pragnę bardzo podziękować za tak miłe wspierające mnie słowa z Waszej strony i jednocześnie prosić o wstrzymanie się od komentarzy nt. pracy Dziekanatu. Piszę dlatego na forum publicznym, bo nie mam pojęcia kto komentuje. Z góry bardzo dziękuję za uszanowanie mojej prośby w tym ważnym dla mnie urodzinowym dniu. Łącze wyrazy szacunku, Kinga Podleśna-Dudicz
Niki
Ogolnie podsumowujac szkola super, ale niestety organizacja pracy dziekanatu dno... Wiecznie w niedoczasie, wszystko na ostatnia chwile, o zaswiadczenia trzeba sie upominac tygodniami. Wykladowcy profesjonalni, chociaz najbardziej zapadla mi w pamiec p. Podlesna-Dudzicz na zajecia chodzilam z zainteresowaniem mimo ze na wstepie p.Kinga powiedziala ze nie sa obowiazkowe :) mi osobiscie zajecia bardzo sie podobaly, a prowadzenie ich i sposob zainteresowania studentow przedmiotem przekonaly mnie aby wybrac tego wykladowce na promotora.
04.02.2020
03.02.2020
Lexie
Warszawska Szkoła Zarządzania jest świetnym wyborem uczelni wyższej. Przystępne czesne i profesjonalna kadra wykwalifikowanych wykładowców. Jednym z najlepszych dydaktyków na tej uczelni jest zdecydowanie Pani Doktor Podleśna Dudicz. Miałam do czynienia z wieloma wykładowcami, na tej, jak również na innych uczelniach , i Pani Doktor przewyższa wszystkich o głowę. Jest osobą skrupulatną i sumienną. Posiada niesamowite podejście do studenta, którego wielu wykładowcom brakuje. Zawsze można na niej polegać, jest świetnie zorganizowana, na wszelkie wiadomości odpowiada niemal natychmiast, najdłużej na odpowiedź musiałam czekać 10 minut. Pisząc licencjat na innej uczelni, na odpowiedź od promotora potrafiłam czekać kilka miesięcy, więc podejście Pani Doktor mówi samo za siebie ;) Na zajęciach widać, że nauczanie jest pasją Pani Doktor, swoje zajęcia prowadzi z wielkim zaangażowaniem. Jest niezwykle przesympatyczna, a dla swoich studentów zrobiłaby wszystko. Zdecydowanie dużo bardziej powinna być doceniana przez władze szkoły!! A one z kolei powinny w końcu zapanować nad tym bałaganem jaki ostatnio zapanował w dziekanacie. Tam to dopiero panuje brak jakiegokolwiek zorganizowania. Na listę seminarzystów trzeba się było kilkakrotnie wpisywać; plan potrafi się niespodziewanie z dnia na dzień zmienić; w trakcie trwania zajęć okazuje się, że sale trzeba przenosić się do innej sali. Mam nadzieję, że dojdą tam w końcu do ładu i składu, bo nie zawsze panowała tam taka dezorganizacja :)
Misia
No ostatnio to można zaobserwować brak organizacji dziekanatu, szczególnie pana janoty. Sytuacja która miała miejsce na naszych zajęciach w piątek wolą o pomstę do nieba. To tak na gorąco. Jestem z grupy magisterskiej. pan Janusz wparował, jakby nigdy nic (zresztą nie po raz pierwszy bo wkoło wchodzi na zajęcia i przeszkadza) do pani doktor Podlesnej Dudicz i chciał żebyśmy opuścili sale a ta sala była w planie ustalona przez niego samego. Zaznaczę, że tego dnia mieliśmy zaliczenie ćwiczeń. Na siłę próbował nas przeniesc. W końcu pani Doktor nie wytrzymała i stanowczo odmówiła. Podczas naszych zajęć kilka razy wchodzili studenci z grupy pani doktor Łyszkowskiej az pani doktor Podleśna musiała ich cofnąć żeby wyszli. Czy to jest właściwa organizacia!? Pomijając brak kultury i zakłócanie zajęć wykładowcy i nam studentom. Na górze w dziekanacie wcale nie jest lepiej. A akcje ze zmianami w planie to już standard. Podziwiam cierpliwość i opanowanie pani doktor Podlesnej Dudicz. Potrafiła kulturalnie, ale stanowczo zaprowadzić porządek w tym bałaganie, jaki powstal przez pana Janusza. Ten dziekanat, to jakieś straszne nieporozumienie. Aż się nie chce tam chodzić.
01.02.2020
01.02.2020
Waldi
A ja powiem więcej.. Mieliśmy zmienic szkole ze względu na trudności z dziekanatem np. 5 razy dzwoniłem przypomnieć o zaświadczeniu i bez skutku ale razem z żoną chcieliśmy bronic się i pani Doktor Podlesnej Dudicz i to zaważyło na tym że zostaliśmy. Brawa dla tak solidnej osoby jak pani doktor. Pozdrawiamy z żoną
Gosia
Teraz przeczytałam komentarz o pani doktor Podlesnej Dudicz. Akurat jest to osoba niezwykle Zorganizowana. Najlepszym dowodem i potwierdzeniem tego jest liczba chętnych żeby zostać Jej seminarzystami. Mimo że ma ich tak wielu bo widzę na spotkaniach seminaryjnych to o każdego dba pomaga wspiera współpracuje a to cecha świadcząca o prawdziwym zorganizowaniu. Nikt inny nie ma takiej renomy nie zaskarbił sobie naszej sympatii jak Ona. Super CZŁOWIEK. Pod każdym względem. Powinna być doceniona przez władze szkoły. Jako Dziekan czy rektor super by się sprawdziła. Brak słów żeby tę Panią opisać. Moi znajomi już skończyli te szkole i nadal utrzymują z Panią Doktor kontakt bo takiej Osoby się nie zapomina. A klimat i aurę jaką roztacza wokół siebie jest naprawdę niezwykła. Oby pozostała z nami jak najdłużej. Kochany Człowiek. Mimo że jest osobą młodą i ma prawo do swojego życia osobistego to poświęca każdą minutę swojego czasu nam. To nasz Anioł.
01.02.2020
01.02.2020
gabi
Praca dziekanatu to jakieś kpiny. Nawet wczoraj Wkolo zmiany planów, nawet w nocy. Pisaliśmy nawet o tym u siebie na grupie na roku. Już krążą o tym kawały.. Ludzie pracują i nie mogą z chwili na chwilę zwalniać się Chaos totalny Piszcie ludzie prawdę nie bójcie się bo trzeba to jakoś ukrócić. Dziwne że osoby kierujące szkołą nie reagują bo prezydent jest ok P Ela też nie lepsza. Nadęta z fochem kiedy się tylko nie zajrzy. Udaje miłą jak jest ktoś z wykładowców. A p. Janusz to lata chowa sie po kątach z Tel jak jakiś mafiozo obiecuje ludziom gruszki na wierzbie nie dotrzymuje słowa terminów. Taki polejwoda. Głupkowato się śmieje udaje że coś robi przytakuje wszystkim jak robot a jak trzeba coś załatwić to nie ma nigdy czasu dla nas. To opinia wielu osób nie tylko moja. Jak czytam te pochlebne opinie o nim tutaj to pusty śmiech mnie ogarnia. Chyba sam sobie je pisze. Zavto kadra ok. Młody energiczny zespół choć niektórzy przynudzają ale to ci starsi. co do dr Podlesnej dudicz potwierdzam. Rowna babka i swietny wykladowca
Sylwka
A ja chodziłam do. Pani Podlesnej Dudicz na zajęcia i moge potwierdzić że jest świetna a studiowałam na dwóch uczelniach wcześniej więc mam porównanie. Taki wykładowca to skarb. Nie spotkałam tak kompetentnej i prostudenckiej osoby.
01.02.2020
01.02.2020
Milka
Ja jestem na pierwszym roku. Pani dr K. Podleśna Dudicz nie uczy mnie bo ma zajęcia od drugiego roku ale już wiem że zajęcia będą z nią przyjemnością choć jest wymagająca za to jest mega sprawiedliwa i cierpliwa. Wiem już teraz że będę zabiegać o to żebymmogła pisać prace dyplomową i mgr. u pani doktor. Ona pracuje też na innych uczelniach i wszędzie jest lubiana.. To Prawdziwy PEDAGOG. Nasza szkoła powinna być dumna że ma takiego wykładowcę! Podnosi prestiż
Www
Pani Doktor Kinga Podleśna Dudicz przewspaniała Osoba! Świetny wykładowca i człowiek! Mega energia uśmiech charyzma! Cudowna Osoba! Jak ktos mógł tak wredny i kłamliwy komentarz wstawić! My studenci nie pozwolimy na takie oszczerstwa. Jak trzebato pójdziemy do władz szkoly. Dzięki tej Pani chce się przychodzić na zajęcia. Jest wzorem i inni powinni z niej brać przykład. Moja koleżanka pisała pracę dyplomową u Niej świetny kontakt pracuje ze studentem odpisuje z prędkością świetlną na nasze pytania. Inni mogli by sie od niej uczyć! Należy się Pani Doktor nagroda i same pochwały!!!!!
01.02.2020
31.01.2020
Paulina
Atmosfera w szkole bardzo fajna, zajecia piatek-sobota strzal w dziesiatke. Pierogi na stolowce pierwsza klasa. Dziekanat bardzo pomocny, wykladowcy wymagajacy lecz tez wyrozumiali. Chociaz objawieniem jest p. Podleśna- Dudicz fantastyczna osoba! Prowadzenie zajec i sposob zainteresowania przedmiotem godny podziwu oby wiecej takich wykladowcow.
eryk
Polecam Warszawska Szkołę Zarządzania -Szkołę Wyższa . Bardzo fajna uczelnia, panuje w niej miła atmosfera, wszystkie zajęcia dokładnie zaplanowane, egzaminy odbywają się w ustalonych terminach i nikt niczego nie przekłada. Wykładowcy wymagający i naprawdę trzeba poświęcić czas na naukę , jeżeli chce się mieć dobre oceny. Obecność na zajęciach jest bardzo ważna, aktywność studenta również, poziom nauczania wysoki .
27.01.2020
27.01.2020
ula
Bardzo dobra, kameralna i przyjazna uczelnia. Sympatyczni i pomocni wykładowcy, jesteśmy w trakcie sesji egzaminacyjnej - no cóż łatwo nie jest ale gorąco polecam
Natalia
Dobre spotkanie , pierwszy raz widziałam Redaktora Konrada Piaseckiego autora książki „Zamki na piasku” na żywo ,Szerokie spektrum tematów. Widzowie korzystający z obecności i wiedzy Redaktora zadawali pytania , dyskutowali .Świetna inicjatywa Prezydenta Szkoły . Zaprosił właściwego człowieka do właściwego miejsca.
16.01.2020
12.01.2020
AMI
Studiowanie w WSZ-Szkole Wyższej to najlepsza decyzja dotycząca mojego kształcenia jaką mogłam podjąć.Masa ciekawych case , zadań grupowych , indywidualnych ,brak zajęć "zapychaczy ". Program modyfikowany na bieżąco .Fajny klimat , świetni wykładowcy .Dobre jedzenie , dojazd w porządku. Polecam
KW
Uczelnia wyjątkowa, kameralna, z atmosferą tak przyjazną studentom jak to tylko możliwe. Studiując w WSZ nie mam poczucia bycia małym trybikiem w wielkiej maszynie, lecz integralną i istotną częścią zespołu. Gdybym miał podjąć decyzję o wyborze uczelni raz jeszcze - bez wątpienia byłaby to WSZ-SW.
21.12.2019
09.12.2019
wiesiek
Mam zaszczyt studiować w Warszawskiej Szkole Zarządzania - Szkole Wyższej. .Dobrzy wykładowcy , niosący pomoc każdemu studentowi. To osoby bardzo dobrze przygotowane do swojej pracy, Są Kompetentni,to prawdziwi fachowcy w swojej dziedzinie
marta 328
Uczelnia bardzo fajna z super ludźmi. Fajne się studiuje i zdobywa wiedzę. Dużo godzin teoretycznych , dzięki czemu nie nudzimy .Polecam
09.12.2019
02.12.2019
WW
Uczelnia spełnia moje oczekiwania , miła atmosfera, dobry dojazd a co najważniejsze wysoko wykwalifikowaną kadra
Renata
Uczelnia jest rewelacyjna! Wykładowcy sumiennie przygotowani do prowadzenia zajęć, Bardzo dobra kadra, panie w dziekanacie bardzo miłe i serdecznie nastawione do studenta co na uczelniach nie jest częste! Wszyscy znajdą czas dla studenta i poświęcą mu czas. Opiekunem jest Pan Janusz który jest ekspertem a zarazem po prostu człowiekiem otwartym na innych. Budynek szkoły bardzo wygodny. Polecam wszystkim! Lepszej uczelni nie mogłam sobie wymarzyć . Trafiłam na super ludzi , osoby które prowadzą zajęcia zawsze są pomocni i chcą dla studenta jak najlepiej. Jestem bardzo zadowolona z wyboru uczelni i nie wyobrażam sobie że mogłabym zmienić na jakąś inna. Jedynym minusem studiów to to że trwają tak krótko.
02.12.2019
01.12.2019
Michał
Serdecznie polecam uczelnie, wyspecjalizowana kadra, prowadząca ciekawe zajęcia, niskie czesne, doskonała lokalizacja. No i to co najważniejsze, dziekanat przyjazny studentom.
Kasia
Uczelnia godna polecenia.Ciekawe wykłady ,kadra posiadająca wiedzę .Z przyjemnością się słucha i bierze czynny udział w zajęciach.
30.11.2019
30.11.2019
Grzegorz M
Z czystym sumieniem serdecznie polecam
Czarek
Kierunek zarządzanie. Jestem na trzecim roku. Zajęcia prowadzone przez ciekawych ludzi PRAKTYKÓW. Przekłada się to na jakość wykładów.
30.11.2019
30.11.2019
Przemek
Niskie czesne, super lokalizacja w okolicy Ronda Daszyńskiego, Wykwalifikowana kadra. Czego chcieć więcej? Super uczelnia. Nie bez powodu zdobywa prestiżowe nagrody.
Wiki
Super uczelnia!😊 Przesympatyczna kadra 😊 oraz cudowne zajęcia, z których można wyciągnąć ogrom wiedzy!
30.11.2019
30.11.2019
Dorota
Najlepsza uczelnia, świetni wykładowcy, to jest wielkie szczęście trafić na takich wykładowców, którzy o każdej porze odpowiedzą na każde pytania, bardzo szybko odpowiadają na maile. Dotyczy to również osób pracujących w dziekanacie. POLECAM
SaraG
Serdecznie polecam uczelnię WSZSW :) spędziłam na niej najlepsze 3 lata:)
30.11.2019
30.11.2019
Łukasz CH-F.
Fantastyczna uczelnia! Najwiekszy jej plus to atmosfera oraz wyjątkową kadra. Dziekanat i wladze uczelni stoja na bardzo pro studenckim stanowisku. Zdecydowanie polecam każdemu, kto jeszcze sie zastanawia. P.s. "president jest the best" ;)
Jacek M.
Dzień dobry. Napisałem opinię o uczelni-pozytywną, Chcę jeszcze słów parę o Opiekunie studentów Panu Januszu, z którym miałem kontakt. Nic szczególnego, ale wrażenie po rozmowie i przedstawieniu mojego problemu było b.sympatyczne. Mądry, kontaktowy facet. Pomógł, wytłumaczyl. Dziękuję bardzo i pozrawiam.
26.11.2019
23.11.2019
DK
Studiuje w WSZ , zajęcia są na wysokim poziomie, ciekawe ćwiczenia .Pan Janusz -opiekun studentów bardzo pomocny i uśmiechnięty, Suoer😀
Monika
Rewelacyjna Uczelnia 😀 wychodzi na przeciw oczekiwaniom studentów. Nie stwarza rzadnych problemów. Pomagła kobietom w ciąży. Bez przeszkód mogłam zaliczyć wczesniej przedmioty, kiedy byłam w ciąży a termin porodu zbiegł się z sesją. Wykwalifikowani wykładowcy przez co zajęcia nie są nudne. Polecam tą Uczelnie.
23.11.2019
16.11.2019
Piotr
Bardzo fajna uczelnia wykładowcy zawsze otwarci i chętni do pomocy. Obawiałem się matematyki po paru zajęciach nie jest to problemem.
RAFAŁ P
Uczelnia znajduje się blisko stacji metra, z dogodnym dojazdem.Wykładowcy na wysokim poziomie min z Politechniki Warszawskiej.Uczelnia kameralna .
12.11.2019
10.11.2019
SylwiaP
Uczelnia wybrana przez przypadek. Dzięki Panu Prezydentowi polubiłam Mikroekonomię :) ...wymagający ale też potrafi przekazać wiedzę :) Pozostali wykładowcy przyjaźnie "nastawieni" do studenta i otwarci. Bardzo polecam uczelnię.
Paweł
Jest zajebiście. Pierwszy raz zrozumiałem matematykę. Bardzo konkurencyjne ceny za czesne i naprawdę fajna atmosfera/kadra.
09.11.2019
17.08.2019
Kuba
1) uczelnia przyjazna studentowi, 2) dziekanat pro-studencki, 3) wśród wykładowców jest wielu praktyków z biznesu 4) w ostatnim roku oddano do użytku nowe sale i kilka wyremontowano, 5) z rzeczy, które można poprawić to: wprowadzenie USOS (lub czegoś analogicznego), usprawnienie publikowania planu zajęć, postawienie automatu z napojami/przekąskami co do pytań, które pojawiały się w poprzednich postach: matematyka jest na drugim roku licencjatu -trzeba chodzić na zajęcia, robić zadania, poćwiczyć w domu i egzamin można zdać bez problemu; angielski - każdy lektor sam decyduje o formie egzaminu (ja miałem ustny), studenci na angielskim są dzielni na grupy na podstawie testu poziomującego (u mnie na roku była jedna grupa, która startowała od zera, najlepsza grupa była na poziomie C1)
Klaudia
Po 2 latach nauki z czystym sumieniem mogę polecić WSZSW. Uczelnia jest bardzo prostudencka w każdej sprawie, w dziekanacie zawsze Pani Ela albo Pan Janusz służą pomocą. Na plus oczywiście niskie czesne oraz wyrozumiali wykładowcy. Obrona magisterka również na wysokim poziomie pomimo dużego stresu, który zniknął od razu dzięki komisji.
05.08.2019
30.07.2019
Agata
Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda sprawa z językiem angielskim, czy łatwo jest go zaliczyć i czy student zobligowany jest na zakończenie przedmiotu napisać z niego egzamin? Dodatkowo chciałabym uzyskać inf czy na tej uczelni jest przedmiot matematyka i czy również można zaliczyć go w jakiś łatwy sposób osobie, która ma duże problemy z nią?
Alicja
Uczelnia przyjazna studentom.. Profesjonalni wykładowcy Polecam jako studiująca na licencjacie inmagisterfe
30.06.2019
27.06.2019
ja
Jesteście niepoważni, co tydzień zmiany planu zajęć, człowiek pracuje, układa grafik w robocie a po dwóch dniach się dowiaduje, że z jednego egzaminu robicie mu 3 i musi błagać o zamiany w pracy
Jacek M.
Dobra Uczelnia. Wysokość czesnego akceptowalna. Wykładowcy z dużą wiedzą, mówią językiem zrozumiałym, z dobrą dykcją. Dziekanat przyjazny dla studenta, pomocny. Opiekun Roku dostępny, kompetentny. Nawet studenci-tak się szczęśliwie złożyło-koleżeńscy, bezproblemowi. Zrobię tu licencjat, potem magisterium. Świetna Uczelnia. Podoba mi się.
22.06.2019
22.06.2019
Klussi
Wspaniała uczelnia. Wysoce wyspecjalizowana kadra .Dobry kontakt z wykładowcami , przyjazny dziekanat a kwestura super. Opiekun jak zwykle pomocny i wszystkich podtrzymuje na duchu podczas sesji 👍
Nat
Wyjątkowa uczelnia, rewelacyjni wykładowcy, którzy prowadzą zajęcia na wysokim poziomie. Mile zaskoczyła mnie obsługa dziekanatu. Pani pomocna i uśmiechnięta, a Opiekun kompetentny, mimo nawału pracy zawsze służy pomocą. Super uczelnia - polecam
08.06.2019
07.06.2019
Justyna Sz.
Polecam tą uczelnie! Kadra przyjazna dla studentów, dziekanat zawsze pomocny, tak samo jak opiekun Pan Janusz, dobra lokalizacja, niskie czesne no i zajęcia tylko w piątki i w sobotę :) Jak dla mnie najlepsza uczelnia w Warszawie!
Ola M.
Szczerze i bez wahania polecam tę uczelnie! Świetna, pozytywna atmosfera, doświadczona i przyjazna kadra, dziekanat zawsze pomocny, a to rzadkość. Opiekun roku - Pan Janusz w razie potrzeby zawsze poratuje i podpowie! Dodatkowy plus - niskie czesne! Jestem tu na magisterce, ale gdybym wiedziała o tej uczelni wcześniej i znalabym opinie o niej, zdecydowanie wymienilabym robienie licencjatu na innym uniwersytecie i wybrała właśnie tę szkołę. Raz jeszcze gorąco polecam!!! Naprawdę warto!
07.06.2019
03.06.2019
Edi
Bardzo dobra uczelnia :) Wysoki poziom . Fajny Dziekanat ( bardzo pomocny w nietypowych sprawach). Kompetentni wykładowcy. Niskie czesne. Polecam
Ren
Zdecydowanie polecam wszystkim. Jestem na II roku lic . Dziekanat bardzo przyjazny, zawsze można liczyć na pomoc . :) Atmosfera na uczelni bardzo pozytywna, studenci przyjaźni wobec siebie.
03.06.2019
03.06.2019
Olek
Polecam WSZ-SW , fajna atmosfera, dobry kontakt z wykładowcami. Dziekanat wychodzi do studentów, Student jest zawsze miłe widziany oraz może liczyć na pomoc. Jestem na drugim roku i nie żałuję że wybrałem tą uczelnię.
specj. na zarządzaniu
Kiedy wybiera się specjalność na WSZ? Na pierwszym semestrze od razu? na stronce mają 22 propozycje... sporo... co polecacie?
29.05.2019
29.05.2019
Michał P.
Uczelnia na wysokim poziomie. Panie w dziekanacie bardzo pomocne,studenci mają możliwość uczestniczenia w konferencjach naukowych . Szczerze polecam tą uczelnie.
Wiska
Jestem absolwentką tej Uczelni. Przyszłam na licencjat i zostałam do magistra. Uczelnia z klasą. Profesjonalna kadra przyjazny Dziekanat. Czystym sumieniem polecam
25.05.2019
25.05.2019
Agata S.
Miałam zaszczyt uczestniczyć w Międzynarodowej Konferencji Naukowej w dniu 25.05.2019, była zorganizowana na bardzo wysokim poziomie, bardzo fajnie że uczelnia organizuje takie spotkania, i ze mogą brać w nich udział także studenci.
Monika
Z czystym sumieniem mogę polecić uczelnię. Właśnie kończę I rok niestacjonarnych studiów licencjackich. Panie w dziekanacie - rewelacja. Zawsze chętne do pomocy. Wykładowcy z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem, którym chętnie dzielą się ze studentami. Zajęcia prowadzone z pasją i zaangażowaniem. Uczelnia organizuje też różnego rodzaju spotkania, konferencje, prelekcje. Dziś wzięłam udział w jednej z nich jako słuchacz. Była to Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt. „Ku pamięci ks. prof. dr. hab. Mieczysława Lubańskiego - Zarządzanie przedsiębiorstwem w społecznej nauce kościoła”.(Sam Kard. Kazimierz Nycz Arcybiskup Metropolita Warszawski poświęcił aulę im. ks. prof. dr. hab. Mieczysława Lubańskiego). Na konferencji pojawiło się wielu gości z polskich i zagranicznych uczelni, współpracujących z WSZ SW ( m.in. z Ukrainy i Słowacji). Tematy poruszane na konferencji zostały omówione przez prelegenów w bardzo ciekawy sposób. Wysłuchałam ich z przyjemnością. Jeżeli miałabym wybierać uczelnię jeszcze raz, to z pewnością byłaby to WSZ SW. Pozdrawiam
25.05.2019
17.05.2019
Logistyka
Naprawdę rewelacyjna uczelnia z uwagi na profesjonalizm podczas prowadzenia wykładów i wykwalifikowaną kadrę posiadsjącą ogromną wiedzę oraz chęć przekazania jej studentom. Wykładowcy bardzo pomocni w wielu kwestiach a przede wszystkim elastyczni, dysponujący własnym czasem np. podczas sesji poprawkowej. Panie z dziekanatu przemiłe, zawsze można dogadać się z nimi praktycznie w każdej sprawie, nigdy nie spotkałam się z odmową. Atmosfera na uczelni bardzo pozytywna, studenci przyjaźni wobec siebie, chętnie wymieniają się materiałami i informacjami. Największy plus zajęcia w piątki i soboty dla osób pracujących to ogromne udogodnienie. Jedzonko w bufecie przepyszne. Polecam z pełną świadomością tę uczelnię. Magda
agata
Hej, jestem studentką tej uczelni i mogę ja polecić każdemu.Profesjonalna kadra naukowa, przyjazny dziekanat .Wszyscy są bardzo sympatyczni i pomocni ,Klimat bardzo rodzinny , w Dzień Kobiet każda studentka otrzymała pięknego tulipana.To uczelnia , gdzie z przyjemnością przychodzę na zajęcia i polecam ją każdemu.
10.03.2019
07.03.2019
Wit
Uczelnia przychylna studentom, miłe Panie w sekretariacie wszystko wytłumaczą, kadra nauczycielska rewelacja, profesorowie życzliwi studentom, pomocni, robią wszystko żeby wiedza wpływała do głowy szerokim strumieniem.
Greczyn
Uczelnia bardzo fajna, przyjazna studentom. Ponadto odnajdzie się tu każdy bez względu na wiek. Nie ma problemów ze współpracą z innymi studentami i wymianą materiałów. Kontakt z prowadzącymi zajęcia również stoi na bardzo dobrym poziomie. Opiekun skutecznie ułatwia kwestie organizacyjne zatem nie ma żadnych problemów z formalnościami. Kadra prezentuje bardzo satysfakcjonujący poziom kompetencji. Na uwagę zasługuje również bardzo przyjazny studentom dziekanat. Zdecydowanie polecam.
28.02.2019
30.11.2018
Mariusz.Rz
Witam wszystkich, chce dziś podzielić się z kandydatami którzy wachają się czy wybrać tą uczelnie. W WSZ- SW spotykam się z pełnym profesionalizmem na każdym kroku. Profesorowie prowadzą wykłady na wysokim poziomie, ciekawie i z wyczuciem ,dostosowanym do różnorodności wiedzy studentów.Dziekanat, kwestura to poprostu najwyższa klasa wysokiej jakości obsługi studenta . Osoby pracujące tam nie są przypadkowe. Po kilku sekundach każdy odczuje że jest ważny, a jego problem zostanie potraktowany jako priorytetowy. Muszę to powiedzieć, są poprostu fantastyczne.- student 1- roku mgr.
Lela
Jestem absolwentką tej Uczelni i przez 5 lat nigdy nie byłam źle potraktowana przez Dziekanat Panie zawsze były miłe i pomocne
26.11.2018
26.11.2018
Mag
Mam odmienne zdanie na temat tej uczelni. Osoby tam pracujące są bardzo pomocne i życzliwe dla Nas studentów. Pomoc uzyskałam natychmiast. Podczas zajęć atmosfera jest miła i chętnie wykładowcy udzielają wyczerpujących odpowiedzi na nasze wnikliwe pytania. To uczelnia gdzie z przyjemnością przychodzę na zajęcia i zawsze polecam ją znajomym.
Dorota
Witam, zastanawiam się nad opinią z 11.10.2018 od KK nie nie jestem w stanie nawet wyobrazić sobie że taka opinia może mieć miejsce. Jestem studentką pierwszego roku studiów II stopnia na tej uczelni. Po poprzednich przejściach z uczelnią w Otwocku tu znalazłam profesjonalizm i dzięki pomocy tej uczelni odebrałam prawidłowy dyplom i suplement z uczelni w Otwocku a nie była to łatwa dla mnie walka. Reasumując uczelnia oprócz profesjonalizmu posiada miłą kadrę pomocną w każdej kwestii jeżeli potrzebujesz pomocy znajdą wyjście z każdej nawet trudnej sytuacji. Na studiowanie na tej uczelni zdecydowałam się po przeczytaniu opinii i rozmowach z kierownikiem . Polecam z ręka na piersi i nie żałuję swojego wyboru.
26.11.2018
23.11.2018
Piotr
Uczelnia na poziomie, miła atmosfera. Miła kadra, profesorowie bardzo pomocni jeśli czegoś nie wiesz na pewno pomogą. Jestem na drugim roku i nie żałuję że wybrałem tą uczelnię.
Kk
Z przykrością pisze ze spotkałam się z bardzo nie miłym stosunkiem pracownik-student. Czytałam dużo opinii na temat miłych pracowników, wykładowców a niestety na swojej skórze tego nie odczułam. Pani od której próbowałam zdobyc pare informacji była bardzo nie uprzejma i odnosiła się bardzo nie miło i cóż No bądźmy szczerzy chamsko... odpowiadala pojedynczymi słowami od niechcenia... oczywiście każdy ma gorszy dzień jednak powinna zachować odrobine profesjonalizmu gdyż ona jest od tego by udzielać informacji. Naprawę było to dla mnie dużym zaskoczeniem, jednak o sposobie nauczania wypowiadać się nie będę bo nie skorzystałam z oferty studiów, jednak co do całokształtu słyszałam pozytywne opinie :)
11.10.2018
25.09.2018
dda
Witam, zastanawiam się nad II stopniem Zarządzania na tej uczelni w trybie niestacjonarnym i miałabym pytanie do kogoś co studiował/studiuje na tej uczelni, czy warto? bo uczelnia widać kameralna bardzo, a zastanawiam się jeszcze nad WSFiZ lub Europejska Uczelnią.. Z góry dziękuję za wszelką pomoc, sugestie, rady, czy opinie ;)
Wika
Bardzo dobra Uczelnia w której studiowalam 5 lat. Wspaniała atmosfera profesjonalna kadra Bardzo polecam. Tegoroczna absolwentka
20.09.2018
19.09.2018
agakepka
Wspaniała uczelnia, w której wiele zmieniło się na lepsze. Wysoce wyspecjalizowana kadra, bardzo dobre warunki do nauki. Klimat bardzo rodzinny! Z całego serca polecam - magister zarządzania
Mela
Bardzo fajna uczelnia. Przyjazdana studentom. Dobrzy wykladowcy. Polecam
15.09.2018
27.07.2018
vellg
Wyższa Szkoła Zarządzania - Studiujesz ZARZĄDZANIE i specjalności masz różne, ale jednak nadal studiujesz zarządzanie. Pracy po tym nie będzie, bez sensu, zarządzanie to słąba opcja, nieważne z jakimi specjalnościami. Lepiej wybrac samą Logistykę na przykład.
Domi
Odpowiadając na pytanie jest duże zróżnicowanie wieku ale głownie młodzi ludzie. Jestem na dziennych i w mojej grupie są tylko tacy. Generalnie uczelnia raczej bezstresowa, atmosfera bardzo rodzinna (wykładowcy, pracownicy etc.) naprawdę można wszystko szybciutko załatwić, wszelkie problemy i uwagi. Można się nauczyć ale to oczywiście jak na każdej uczelni trzeba dać wkład własny. A z tym różnie u niektórych :p Ćwiczenia i wykłady są tak prowadzone, że skłaniają do czynnego udziału co pomaga przy zapamiętywaniu materiału. Polecam :)
24.07.2018
18.07.2018
Lenka
Jeżeli ktoś chcę studiować zarzadzanie to jak najbardziej polecam Warszawską Szkołę Zarządzania- Szkołę Wyższa. Bardzo mili i pomocni wykładowcy. Nauczyć sie też można sporo. Polecam!!
hej
mam pytanko czy to jest szkoła typowo dla "dorosłych"? chodzi mi o to czy są też uczniowie świeżo po zdanej maturce czy osoby które postanowiły po jakimś czasie kontynuować nauke?
13.07.2018
13.07.2018
:)
Jaaaa!
AGA
Ktoś na zarządzanie na stacjonarne ?
03.07.2018
27.05.2018
Gabi
Polecam , fajna atmosfera, dobry kontakt z wykładowcami. Przyjazny Dziekanat, Student jest zawsze miłe widziany oraz może liczyć na pomoc .
Leon
Bardzo dobra uczelnia;) wysoki poziom i niskie czesne.
22.05.2018
22.05.2018
Warszawiak1992
W obecnym roku kończę przygodę z uczelnia, ale będę bardzo miło wspominał ten czas. Pracując w korporacji w dziale HR przyda mi się zdobyta wiedza wraz z umiejętnościami na gry i w czasie studiów. Pozdrawiam!
Pawel
Studiuje na studiach magisterskich. Polecam. studiowanie . Mam porownanie bo licencjat robilem w înnej Uczelni. Jest super
20.05.2018
20.05.2018
Lela
Polecam ta Uczelnię. Świetni wykladowcy przyjazdna atmosfera studiowania. Niskie czesne
babello93
uczelnia na wysokkm poziomie, wyklady na wysokim poziomie, polecam
19.05.2018
19.05.2018
Dondik91
Polecam każdemu uczelnie Wyższej Szkoły Zarządzania. Dziekant wychodzi do studentów. Student jest zawsze miłe widziany oraz może liczyc na pomoc innych.
Kasia
Polecam Warszawską Szkołę Zarządzania. Profesjonalna kadra a w szczególności przyjazny dziekanat. Ogólna atmosfera bardzo bardzo pozytywna.
18.05.2018
18.05.2018
Adam
Jestem studentem tej uczelni i mogę ją polecić każdemu. Poziom nauczania jest na wysokim poziomie, wykładowcy z bardzo dużą wiedzą i doświadczeniem. Wszyscy są bardzo sympatyczni i pomocni. Niskie czesne .
CELIŃSKI M7
WSZ-SW jest to Uczelnia godna polecenia na której jest wysoki poziom nauczania ,pomocna wykwalifikowana kadra dla mnie wybór tej Uczelni to strzał w 10 !
16.04.2018
10.03.2018
Ania B.
Jestem w trakcie sesji egzaminacyjnej- no cóż łatwo nie jest. ... ale nie jest też tak żeby nie można było tego przejść 😊
Ola
Bardzo dobra przyjazna uczelnia. Pomocny Dziekanat. Kadra rewelacyjnie przekazują swoją wiedzę. Gorąco polecam!!
19.02.2018
19.02.2018
Student II roku
Bardzo przyjazna uczelnia, miła atmosfera., życzliwa kadra, profesjonalni wykładowcy Wiele możliwości rozwoju
Asia
Polecam Warszawską Szkołę Zarządzania. Niskie czesne. Profesjonalna kadra a w szczególności przyjazny dziekanat.
12.02.2018
12.02.2018
Adam
Polecam uczelnię :) wykładowcy są wyjątkowi, a kadra bardzo miła i pomocna. Nie ma problemów z załatwieniem czegoś w dziekanacie czy w księgowości. Serdecznie polecam.
Ania
Przesympatyczna i pomocna kadra. Gorąco polecam tą szkołę. Naprawdę warto !
09.02.2018
09.12.2017
Grzegorz
Serdecznie polecam niżej wymienioną uczelnię przyjazna atmosfera ciekawe wyklady i wykładowcy znający się na swoim fachu
Mati
Rewelacyjna uczelnia przyjazna studentom ciekawe wykłady i atmosfera która tworzą ludzie :)
09.12.2017
09.12.2017
Marta
Jestem po 3 egzaminach. Goraco Polecam tą szkołę! !!
Ania
Szkoła bardzo przyjazna studentom ! Wykładowcy pełna profeska. Ogólna atmosfera bardzo pozytywna. Serdecznie polecam.
09.12.2017
05.12.2017
Miś
Nie polecam. Fatalny kontakt z uczelnią.
rena
nie polecam.. wykłady nudne, przekazywana wiedza na niskim poziomie, mało wymagający wykładowcy. Nie dla ambitnych.
05.12.2017
24.10.2017
Sylwia
Jestem świeżo po egzaminie magisterskim i życzę wszystkim studentom takiej atmosfery. Egzamin wiadomo bez stresu raczej obejść się nie da, ale dzięki przemiłej komisji dałam radę go przezwyciężyć. Wszystkim gorąco polecam szkołę. Wszystkie zajęcia były prowadzone z pełnym zaangażowaniem wykładowców, ale szczególne podziękowania kieruje wobec rektora i jego zajęć - niezapomniane chwile. Z żalem kończę ten niesamowity rozdział w moim życiu, ale bogatsza o wiedzę o sobie i kilkoro nowych przyjaciół ;D
Teresa S.
Minęło pięć lat studiów jak w mgnieniu oka.. Jestem świeżo po egzaminie magisterskim życzyła bym wszystkim studentom by mogli swoje egzaminy odbyć w tak miłej i przyjaznej atmosferze. Pomimo, że pracuję i mieszkam poza Warszawą przyjazdy były tu przyjemnością. Nigdy nie podejrzewałam siebie o to, że ekonomia może być dla mnie zrozumiała a jednak tak się stało... :):):) To dzięki wspaniałym wykładowcom i atmosferze tu panującej... Bardzo za wszystko dziękuję...
23.10.2017
22.10.2017
Magda
Właśnie zdałam egzamin magisterski, jestem bardzo zadowolona ze studiów :):) Przesympatyczna i pomocna kadra. Czasem trudno połączyć pracę ze studiami, ale oni zawsze wychodzą naprzeciw i udało się przejść studia bezstresowo :) Egzamin magisterski wiadomo, stres był, ale komisja przemiła !!
SM
Witam, z czystym sumieniem mogę polecić tą uczelnię mimo, iż zaczynam dopiero z nią swoją przygodę wiem, że to będzie bardzo udany czas a sam rektor anioł nie człowiek,bardzo komunikatywny i w każdej chwili służy pomocą studentom.
30.09.2017
27.08.2017
Student
Witam, czy uczelnia prowadzi studia zaoczne tj. zjazdy co dwa tygodnie w sobotę i niedzielę? Jak wygląda sprawa ze specjalizacjami - czy są uruchamiane wszystkie dostępne do wyboru czy tylko te na które jest najwięcej chętnych? Zależy mi głownie na specjalizacji: Menadżer sportu.
Asia
Jestem w trakcie magisterki, został mi jeszcze rok i nie żałuje, że tu poszłam. Uczelnia rzeczywiście kameralna. Wykladowcy są zyczliwi, można sie z nimi dogadac w prawie każdej sprawie ;-) Żeby nie zaliczyc tu przedmiotu to trzeba się bardzo postarać. Klaudia--> Idź na marketing, poradzisz sobie na bank.
31.07.2017
19.07.2017
Klaudia
Czy ktoś studiował zarządzanie i specjalizacje marketing na magisterce i może się wypowiedzieć czy jest bardzo ciężko? Dużo matematyki? Jak wyglądają zajęcia i zaliczenia? Widziałam przedmioty i nie chce się wpakować na minę.
Miloš
Jestem po studiach magisterskich:) studiowałem tu również licencjat. Szkoła jest bardzo fajna, kameralna. Wykładowcy sympatyczni i pomocni. Nauka piątki i soboty, niedziela wolna. Bardzo szybko zleciało, było fajnie;) Gorąco polecam!!!
18.07.2017
31.05.2017
Beats
Studiowalam tu licencjat teraz wybieram sie na magisyerke. Polecam wszystkim.. Profesjonalna kadra a w szczegolnosci przyjazdny dziekanat. Studenci z innych Uczelni wiedza ze to wazne.
piti
Obsada i atmosfera godna polecenia ;)
22.04.2017
02.04.2017
Student
Przeniosłem się tu z innej uczelni i nie żałuję, Lekko nie jest, ale wykładowcy podchodzą do studenta "po ludzku".
Stary
Polecam , fajna atmosfera, dobry kontakt z wykładowcami. Miałem obawy, czy po przerwie odnajdę się na studiach, ale na tej uczelni to żaden problem 😀
31.03.2017
09.03.2017
Zarządzanie projektami
Mam pytanie o specjalności, których lista na pierwszym roku jest duża czy są one uruchamiane (złe doświadczenia z poprzedniej uczelni)? Zależy mi głównie na wymienionej "zarządzanie projektami".
student II stopnia 2016
Hej wszystkim, którzy chcą skorzystać z opinii studenta WSZSW. Jestem na drugim semestrze studiów magisterskich. Uczelnia bardzo fajna. Kadra profesjonalna, zajęcia w 90% ciekawe i z przydatną wiedzą. Godną polecenia ciekawostką jest bufet uczelniany prowadzony jako rodzinny interes przez dwie przesympatyczne Panie :). Polecam szkołę - nie będziesz zawiedziony!
06.03.2017
02.03.2017
Beata
Jestem studentką tej uczelni i mogę ją polecić każdemu. Poziom nauczania jest na wysokim poziomie, wykładowcy z bardzo dużą wiedzą i doświadczeniem. Wszyscy są bardzo sympatyczni i pomocni. Bardzo dobry jest dojazd, niskie czesne i wolne niedziele. WSZ-ZW to najlepszy wybór.
Darek
Bardzo dobra, kameralna i przyjazna uczelnia. Sympatyczni i pomocni wykładowcy.Kadra na wysokim poziomie, rewelacyjnie przekazują swoją wiedzę. Wszystkie niedziele wolne. Gorąco polecam!!
23.02.2017
17.02.2017
Gonia
Witam, Chciałabym z czystym sumieniem polecić każdemu studiowanie na WSZ SW. Doskonała kadra, prostudenckie podejście, zajęcia w piątki i soboty, przyjemna atmosfera....no i ciastka owsiane w barku przepyszne 😉 Zastanawiasz się jeszcze nad wyborem uczelni ? Chyba czas wybrać WSZ SW 👍
Dagmara
Szczerze polecam tę uczelnię, rewelacyjna kadra, która uczy i wspiera. Atmosfera na uczelni sprawia, że weekendy w szkole już tak nie przerażają 😊 uczelnia zarządzana jest przez bardzo przyjaźnie nastawianonych ludzi, którzy rozumieją problemy pracujących studentów. W moim mniemaniu -lepiej wybrać nie mogłam.
17.02.2017
23.01.2017
Wanda
Jestem studentką WSZ-SW. To bardzo fajna Uczelnia. Mili wykładowcy, rodzinna atmosfera. Mam porównanie gdyż studiowałam na innej uczelni. Polecam
Tadeo28
Bardzo przyjemna uczelnia, miła atmosfera. Wiele możliwości rozwoju.
23.01.2017
15.11.2016
Mika
Po ukończeniu studiów podyplomowych - Zarządzanie Jakością -z całym przekonaniem uważam ,że to był bardzo dobry wybór. Zdobyta praktyczna wiedza, profesjonalna Kadra -Polecam!
inżynier jakości
Po studiach podyplomowych Zarządzanie jakością w motoryzacji" mogę tylko żałować, że nie ma opcji zrobienia takich studiów zaocznie jako kilkuletni kierunek inżynierski. Studia nie miały słabych punktów, pracę zmieniłem jeszcze przed zakończeniem studiów, na rozmowie pozamiatałem konkurencję, decyzję o zatrudnieniu dostałem od razu po pierwszej rozmowie. Dla jakościowca taka podyplomówka to strzał w dziesiątkę.
03.08.2016
01.08.2016
Kucyk
Wybieram się złożyć dokumenty. Przekonała mnie promocja czesnego i wygodne terminy zjazdów na studiach zaocznych.
Kasia
Polecam Warszawską Szkołe Zarządzania. Przyjazdna atmosfera niskie czesne i profesjonalni wykładowcy.
01.08.2016
01.08.2016
Krzysztof
Polecam! Mała, kameralna uczelnia a nie kombinat z taśmą produkcyjną.
Bartek
Właśnie złożyłem dokumenty na licencjat. Przekonało mnie niskie czesne, a właściwie jego promocja oraz dobre wyniki rankingu w ważnych kwestiach dla studentów "warunki kształcenia" i "kadra naukowa". Pani, która przyjmowała moje dokumenty bardzo miła i pomocna. Na tym etapie polecił bym uczelnię.
31.07.2016
29.07.2016
Mirek
Szkoła godna polecenia wykładowcy są wyrozumiali . Ja tam również uczyłem się, teraz wiem co to znaczy zakuwanie po nocach. A krótko mówiąc to strach ma wielkie oczy. Pozdrawiam i życzę wyboru tej uczelni.
aga
Polecam uczelnię :) wykładowcy są wyjątkowi, a kadra bardzo miła i pomocna. Córka nigdy nie miała problemów z załatwieniem czegoś w dziekanacie czy w księgowości. Ta uczelnia to naprawdę bardzo dobry wybór
19.07.2016
19.07.2016
wer8
Atmosfera na uczelni? Rewelacja. Inni studenci? Nie spotkałam się z sytuacją, żeby ktoś komuś odmówił pomocy. Poza tym cudowni wykładowcy i bardzo miła i pomocna kadra. Wyjątkowa uczelnia :) polecam gorąco.
Mati
Ja jestem zadowolona, wykształcona kadra,miła atmosfera
15.10.2014
17.06.2014
anka
dlaczego tutaj tak mało piszecie? i skąd ta niska ocena? jak się wam studiuje na tej uczelni? co jest z nią nie tak, że ma słabą punktację? jak się tu studiuj zarządzanie? gdzie isć, jesli nie do WSZ SW? podpowiedzcie pliizz!
Roman L
Po prawie trzech semestrach mogę powiedzieć że jest OK
13.12.2013
19.09.2013
pytanko szybkie
czy wysłano Wam z uczelni jakieś potwierdzenie, że jesteście przyjęcia na studia?, że rozpoczęcie jest .. data, ze jesteście w grupie??? itd.
zarządzanie
czy ta szkoła ma jeden kierunek - Zarządzanie? skąd są wykładowcy? nie widze żadnej listy nazwisk na stronie uczelni,
05.09.2013
08.03.2013
kamillll
a kiedy ta uczelnia ma dni otwarte?? chętnie bym ja zwiedził i pogadał ze studentami ;)
nowa
Jestem nowa w tej szkole (licencjat) i powiem Wam, że początki oceniam bardzo pozytywnie. Fajne podejście mają pracownicy do nowych studentów. Służą pomocą itd. na pewno lepiej niż to było w moim liceum :):) Mam nadzieję, że przy pisaniu licencjata będę miała równie pozytywne zdanie o tej szkole ;) W razie gdybyście się wahali to wpadnijcie do szkoły i porozmawiajcie z przypadkowymi studentami zaczepionymi na korytarzu.
29.10.2012
06.08.2012
piotras
Jak najbardziej polecam tą szkołę. Nauki jest ale zależy z którego przedmiotu z jednego mniej z 2go więcej ale tak czy siak wykładowcy maja spoko podejście, nie ma celowego udupiania studentów, atmosfera bardzo przyjazna bo to malutka szkoła ( ok 60osob na roku)
NIepewna
rozwazam te szkole z kierunkiem zarzadzanie, w porownaniu z innymi uczelniami wydaja sie byc nastawieni glownie na ksztalcenie kadry zarzadzajacej, co mnie przekonuje, no i maja w miare przyzwoite czesne, slyszalam jednak, ze jesli chodzi o poziom, to nie jest on najwyzszy, ze wyciagaj za uszy, bo chodzi im glownie o pieniadze i utzrymanie studentow, mialabym na Siedmiogrodzka w miare blisko, ale nie chce sie decydowac na szkole tylko dlatego, ze mam dobry dojazd i ten kierunek, jaki chce studiowac, poradzcie, jakie agrumenty moga przemawiac za wyborem Warszawskiej Szkoly Zarzadzania?
01.06.2011
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Opolski
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Politechnika Lubelska
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Akademia Zamojska
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Politechnika Poznańska
  • Uniwersytet Gdański
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach