• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Uniwersytet Wrocławski Alicja Wojtasz
  • Akademia Tarnowska rekrutacja 2024

Uniwersytet WSB Merito Warszawa

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 03-204 Warszawa, ul. Łabiszyńska 25, (+22) 256 23 13, rekrutacja@warszawa.merito.pl

Uniwersytet WSB Merito w Warszawie (wcześniej - Uczelnia WSB Merito i Wyższa Szkoła Bankowa) została założona w 2019 roku. Jest częścią największej grupy prywatnych uczelni wyższych w Polsce i stale wzbogaca swoją ofertę edukacyjną.

Szkołę tworzy Wydział Przedsiębiorczości i Innowacji, na którym realizowane są studia I i II stopnia, jednolite magisterskie, podyplomowe oraz Master of Business Administration (MBA). Podczas zajęć wiedza praktyczna przekazywana jest przez ekspertów, a otwartość wykładowców i pracowników administracyjnych sprawia, że studia na WSB Merito to czas zdobywania doświadczeń i niezapomniana przygoda.

Sprawdź, jakie kierunki oferuje Uniwersytet WSB Merito w Warszawie i dowiedz się więcej na temat zasad rekrutacji na studia.



Ocena uczelni

5.88 / 10
793 głosów

Opinie (81)
Uniwersytet WSB Merito Warszawa, WSB Merito Warszawa

UWSB Merito Szczecin
odpowiedź dla student z dnia 19.05.2024
Szanowna Pani, opinia, którą Pani przedstawia nie dotyczy kierunku Uniwersytetu WSB Merito Warszawa. Niemniej jednak, dla całej grupy Uniwersytetów WSB Merito, każda opinia dotycząca naszych kierunków jest dla nas bardzo cenna. Wszystkie uwagi, które Pani przedstawiła, zostały przekazane Uniwersytetowi odpowiedzialnemu za wskazany kierunek. Traktujemy je bardzo poważnie. Pragniemy zauważyć, że Pani opinia ma charakter odosobniony i jest pierwszą negatywną opinią dotyczącą kierunku Podatki i doradztwo podatkowe w roku akademickim 2023/2024. Każdy nieusatysfakcjonowany uczestnik studiów podyplomowych naszych Uniwersytetów może skorzystać z prawa odstąpienia od umowy edukacyjnej. Informujemy o tym w Regulaminie Studiów Podyplomowych. Ze względu na zaistniałe dotychczas okoliczności, przedstawiciele Działu studiów podyplomowych, Uniwersytetu WSB Merito skontaktują się z Panią indywidualnie, drogą mailową.
28.05.2024
19.05.2024
student
Chciałabym się dzisiaj z Wami podzielić swoimi spostrzeżeniami odnośnie studiów podyplomowych na WSB - kierunek podatki i doradztwo podatkowe. Niestety ku przestrodze abyście tak jak ja nie wyrzucili kasy w błoto :/ Poziom materiału w sporej części jest wręcz żenujący. Jest to podyplomówka a omawia się podstawy! Gdy na "podstawach rachunkowości" wykładowca został zapytany czy możemy omówić praktyczne problemy bo chyba większość z nas jest praktykami (i tak faktycznie było w grupie), wykładowca odpowiedział że rozumie ale musi się trzymać podstawy programowej. Uczelnia zapytana o ów podstawy programowe przedstawiła jedynie plan zajęć i twierdzi że nie wie co wykładowca miał na myśli - ŻADNEJ propozycji wyjaśnienia sprawy! Wskazanie iż poziom studiów jest żenujący również ŻADNEJ propozycji załatwienia sprawy - kompletna zlewka i wiadomość z cyklu kopij wklej. Większość teorii, praktycznych przykładów jak na lekarstwo. Wyjaśnienia czemu akurat jest tak i skąd się to wzięło na próżno szukać. A w praktyce wygląda to tak: Wykładowcy (oczywiście nie wszyscy) nie mają podstawowych umiejętności odnośnie przemówień publicznych czy prowadzenia wykładów, tj. wcinki typu: "yyy", "eeee", itp. Jeden z Panów tak się jąka że nie jestem w stanie tego słuchać. Może komuś powyższe nie przeszkadza, ja natomiast jestem osobą która prowadzi szkolenia z przemówień publicznych więc dla mnie taką sytuację nazwać kpiną to za mało. Szanująca się uczelnia powinna zaproponować co najmniej zwrot zapłaconych opłat, bo przecież z tych studiów NIC nie wyniosłam a dodatkowo straciłam czas który mogłam poświęcić na czytanie ustawy. A co do czytania ustawy to część zajęć wygląda właśnie tak że wykładowca po prostu czyta bądź cytuje ustawę a jak materiały wysyła nam USTAWĘ która jest przecież ogólnodostępna!! WTF?! To po co mi ten kierunek? Oczekiwałabym raczej przedstawienia przepisów na żywym przykładzie. Ostatnio jeden z wykładowców dobre 15 minut opowiadał o swoich problemach przy budowie domu. Wykładowcy są otwarci i pomocni? Chętnie wspierają w obszarach poza zajęciami? To powiem Wam coś... Postanowiłam poprosić o konsultację jednego z wykładowców w kwestii rozwiązania pewnej sytuacji na gruncie przepisów ustawy o rachunkowości, pomimo iż nie liczyłam że wsparcie otrzymam. Zgadnijcie co - nie myliłam się. Wykładowca oczywiście się zgodził, zostałam poproszona o wysłanie emaila. Super! Szukam więc adresu emaliowego do wykładowcy dosłownie gdzie się da. Przetrzepałam teamsa, intranet, prezentacje z poprzednich wykładów i nie widzę. No nic, po prostu poproszę o podanie mi tego adresu bo nie mogę znaleźć. Odpowiedzi oczywiście nie uzyskałam. Rozumiem, może wykładowca nie przeczytał mojej prośby o podanie adresu, zapomniał itp. Rozumiem to. Ale biorąc pod uwagę całokształt tych "studiów" po prostu mnie trafia. Kierunek jako przygotowanie do egzaminu na doradcę podatkowego? Jeśli traktować to w formie audiobooka to może być. Kazusu nie omówiliśmy ani jednego a jesteśmy w połowie 2 semestru czyli za nami ok. 75% zajęć. Ponoć są dla słuchaczy jakieś dodatkowe szkolenia, webinary ale gdzie nie wiadomo. Od prowadzących kierunek ani słowa o tym nie słyszałam. Nieodwoływanie zajęć przy jednoczesnym brakiem kontaktu z uczelnią i oczywiście żadnego przepraszam. Co do opłaty ok. 4k zł to stanowczo za dużo. Wyceniam wartość tego kursu może na 500 - 1000 zł. Oczywiście stanowisko uczelni jest takie że nie było żadnych innych takich opinii xD wcale mnie to nie dziwi. Jesteśmy społeczeństwem które lubi jak mu się wciska kit, jakąś ściemę, które się nie skarży bo po co. Przecież fajnie tak wyrzucać pieniądze w błoto. Słowem podsumowania. Może jestem w błędzie myśląc że STUDIOWANIE to zrozumienie przedmiotu studiów, poznanie go i nauczenie się wykorzystywania teorii w praktyce. Jeśli jesteście podobnego zdania, to tego tutaj nie znajdziecie niestety. W tym roku oblałam swój pierwszy egzamin pisemny na DP - test 56%, kazus 13 p. Mogło być lepiej ale i tak cieszę się że podeszłam. W końcu mało kto zdaje za pierwszym razem a mój wynik nie był znowu taki najgorszy. Przecież nawet adwokatom zdarza się nie zdać co m.in. świadczy o poziomie trudności tego egzaminu. Słowem istny hardcore !! Ale co do WSB i kierunku podatki i doradztwo podatkowe powiem Wam jedno - gdybym nie uczestniczyła w tym kierunku jestem pewna że lepiej by mi poszedł egzamin. Wiecie dlaczego tak uważam? Bo z zajęć nie wyniosłam NIC! Ten marny oblany wynik to wyłącznie efekt miesięcy nauki, zakuwania, czytania. Czemu bez WSB poszłoby mi lepiej? Prosta sprawa - miałabym więcej czasu na samodzielną naukę, a tak zmarnowałam wiele weekendów na zajęcia.
Karolina
odpowiedź dla Marta z dnia 26.02.2024
Dzień dobry Pani Marto, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą w Uniwersytecie WSB Merito (wcześniej Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie) W odpowiedzi na Pani zapytanie, uprzejmie informujemy, że ta specjalność na kierunku Management II stopnia, będzie dostępna w rekrutacji, która startuje 27 marca 2024 r. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą kierunków na naszej stronie www: https://www.merito.pl/ W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt bezpośrednio z naszym Biurem Rekrutacji dostępnym dla Pani stacjonarnie przy ul. Łabiszyńskiej 25 oraz pod numerem telefonu 22 256 23 04.
27.02.2024
26.02.2024
Marta
Jestem zainteresowana studiowaniem DiGITAL Marketingu. Czy macie Państwo taki kierunek?
Basia
super Uczelnia, dobrze zorganizowane i prowadzone zajecia konsultacje.Kompetentni wykladowcy, doradcy studenta.Biblioteka pelna nowosci.Ponadto mila i serdeczna atmosfera na Uczelni i....bardzo czysto w budynku. Polecam!!!!!!!!!!!!
04.02.2024
20.12.2023
Ksia
odpowiedź dla Kacper z dnia 18.12.2023
Cześć Kacper, studia niestacjonarne odbywają się w weekendy. Studia hybrydowe oznaczają jak realizujesz zajęcia np. wykłady odbywają się online zaś ćwiczenia, konwersatoria i lektoraty odbywasz w salach wykładowych na uczelni.
Uniwersytet WSB Merito Warszawa
odpowiedź dla Magda z dnia 20.12.2023
Dzień dobry Magdo, na studiach podyplomowych na kierunku Administracja - prawo, zarządzanie i organizacja, formą zaliczenia jest test semestralny po pierwszym semestrze oraz egzamin końcowy. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony https://www.merito.pl/warszawa/studia-i-szkolenia/studia-podyplomowe/kierunki/administracja-prawo-zarzadzanie-i-organizacja-0/program-studiow lub kontaktu z naszym Działem Studiów Podyplomowych i Szkoleń.
20.12.2023
20.12.2023
Magda
Jaki jest warunek zaliczenia studiów podyplomowych? - kierunek administracja
Kacper
Informatyka niestacjonarna, czy hybrydowa, co polecacie?
18.12.2023
18.10.2023
Agata
odpowiedź dla Jola z dnia 17.10.2023
Dzień dobry Pani Jolu, Uczelnia WSB Merito w Warszawie oferuję Psychologię w biznesie na studiach licencjackich. Czy o te studia Pani pyta?
JK
Czy na np. wydziale Multimedii i Grafiki Komputerowej na zajęciach korzysta się z własnych komputerów i czy jeżeli tak to są jakieś preferowane?
17.10.2023
17.10.2023
Jola
Czy jakies opinie na temat podyplomowki - Psychologia w biznesie (online) ?
ZB
Witam czy mogłaby się do mnie odezwać jakas osoba z drugiego roku psychologii w biznesie? Chciałabym się doinformować :)
19.09.2023
10.09.2023
Monika
Witam, chciałabym się dowiedzieć co to znaczy WF- fakultet, czy jest on obowiązkowy, a jeżeli tak to w jaki sposób się odbywa?
Uczelnia WSB Merito
odpowiedź dla Kuba z dnia 18.07.2023
Kuba, bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy wielu sukcesów.
18.07.2023
18.07.2023
Kuba
Szczerze mówią uczelnia bardzo zaskoczyła mnie kadrą wykładowców. Mnóstwo praktyk, fajne i ciekawe rzeczy (nawet na wykładach!) chociaż zdarzały się małe wpadki - wiadomo, nigdzie nie jest idealnie, a uczelnię tworzą ludzie. Psychologia w Biznesie była strzałem w 10, ponieważ łączy coś, co jest w obecnych czasach bardzo potrzebne. Ukończyłem studia wynosząc mnóstwo wiedzy i praktyki. Polecam!
Uczelni WSB Merito
odpowiedź dla Jan z dnia 22.06.2023
Panie Janie, dziękuję za zainteresowanie ofertą naszej uczelni. W odpowiedzi na zadane przez Pana pytanie informuję, że będąc tegorocznym maturzystom już dziś można zapisać się na studia w naszej uczelni. W pierwszym kroku należy założyć konto kandydata https://www.merito.pl/rekrutacja/rejestracja. Następnie należy na koncie wypełnić formularz zgłoszeniowy online wybierając dany kierunek. Zachęcam do zapisu online przez naszą stronę https://www.wsb.pl/rekrutacja/krok1 do 29 czerwca dzięki czemu skorzysta Pan ze zniżki 800 zł w czesnym i 0 zł wpisowego.
23.06.2023
22.06.2023
Jan
Witam, czy mogę zapisać się na studia nie mając jeszcze świadectwa maturalnego? Interesuje mnie kierunek Logistyka inżynierska.
Agnieszka
Bardzo polecam, jestem na kierunku psychologia w biznesie.
06.04.2023
28.03.2023
Paweł
Bardzo polecam WSB w Warszawie, kierunek Logistyka!
Damian
Witam, chcialbym sie dowiedziec jak trudne jest studiowanie online przedmiotu zarządzanie? Ciezkie sa zaliczenia? Duzo materialu do nauki? Jakie macie opinie o tym sposobie studiowania?
17.12.2022
23.09.2022
Julia
Jakie macie opinie o kierunku informatyka na WSB w Warszawie?
WSB Warszawa
odpowiedź dla Gosia z dnia 13.09.2022
Dzień dobry, studia na kierunku Pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna trwają 5 lat (studia jednolite magisterskie), absolwent uzyskuje tytuł magistra. Zajęcia prowadzą eksperci z różnych obszarów dydaktycznych oraz jest możliwość wzięcia udziału w wizytach studyjnych, praktykach oraz stażach w instytucjach publicznych i niepublicznych. Jeśli masz więcej pytań to zachęcamy do kontaktu z Biurem Rekrutacji: e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl, tel.: 22 256 23 04
13.09.2022
13.09.2022
Gosia
Witam jak wygląda kierunek pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna czy trudno?
Asia
Prosze o opinie na temat studiowania na kierunku psychologia kliniczna ,na jednolitych studiach mgr
03.07.2022
07.06.2022
WSB Warszawa
odpowiedź dla Julia z dnia 02.06.2022
Dzień dobry, w Wyższej Szkole Bankowej w Warszawie jest możliwość przystąpienia do ubezpieczenia. Po więcej szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu: Dziekanat - studia I stopnia, jednolite studia magisterskie, studia II stopnia Tel.: 22 256 23 13 E-mail: dziekanat@wsb.warszawa.pl
Julia
Czy uczelnia ubezpiecza studenta ?
02.06.2022
11.04.2022
jola
jeżeli szanujecie siebie i swoje pieniądze to najlepsztym wyborem bedzie uniwersytet. po zapisaniu sie na gastronomie i mogałam pisac pracy w swojej specializacji. cale studis ukladnie planow wycieczki, prezntacje pp,
Bartek
Witam zastanawiam się nad pójściem na zarządzanie nieruchomościami lub marketing i sprzedaż, może ktoś coś mi powie o tych kierunkach i napiszę czy warto?
10.04.2022
05.04.2022
Maturzysta
jak wygląda poziom na informatyce?
logistyka inż.
Poproszę o opinie na temat Logistyki inżynierskiej? Jakie znaczenie ma fakt, że jest to kierunek inżynierski? Na innych uczelniach jest po prostu licencjat, czy to ma znaczenie? Chętnie posłucham różnych opinii.
13.01.2022
28.11.2021
Log
Jakie języki obce są na logistyce?
Magda
chciałabym zapytać odnośnie kierunku finanse i rachunkowość specjalność kadry i płace. Jak to jest na którym roku będę miała zajęcia ze specjalności tj. kadry i płace?
30.08.2021
29.08.2021
Agnieszka
Czy na kierunku Logistyka są warsztaty z SAP?
Paulina
Także szukam informacji na temat Zarządzania z Marketingiem i Social Media. Dajcie znać!
12.07.2021
08.07.2021
klaudia
Czy ktoś wybiera się na marketing i social media od października? jak wrażenia z tej specjalności u osób, które już na nią uczęszczają? Dlaczego warto tutaj? Dajcie znać!:D
Iza
odpowiedź dla Aneta z dnia 04.06.2021
Zachęcam do zapoznania się ze szczegółami na temat studiów Psychologia w biznesie na stronie https://www.wsb.pl/warszawa/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/psychologia-w-biznesie. Niższa cena obowiązuje do 30 czerwca! Serdecznie zapraszamy :)
09.06.2021
08.06.2021
Iza
odpowiedź dla dostacsie z dnia 23.05.2021
Na uczelni nie ma wymogów co do przedmiotów rozszerzonych. Szczegółowe informacje na temat studiów na kierunku Finanse i Rachunkowość i procesu rekrutacji można znaleźć na stronie: www.wsb.pl/warszawa/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/finanse-i-rachunkowosc. Powodzenia!
Aneta
Czy studiuje ktoś w Warszawie psychologię na tej uczelni? Chciałabym poznać opinie :)
04.06.2021
27.05.2021
Piotr
Ktoś może się wypowiedzieć o logistyce zaocznej ? Wykładowcy czegoś wymagają czy idzie sie tylko po papierek ? Jaki poziom ?
dostacsie
Czy trudno się dostać na fir bez dobrze zdanego rozszerzenia?
23.05.2021
02.05.2021
filologia angielska
Kiedy zostanie otworzony kierunek Filologia Angielska?
Ewr
Witam, jakie macie opinie o prawie w biznesie (zaocznie)?
23.04.2021
20.04.2021
Pcskc
Czy warto turystykę i rekreację ?
Dominika
Witam! Planuje zacząć studia na prawo w biznesie. Jaka macie opinie na temat tej uczelni?
09.04.2021
30.12.2020
Ala
Rozumiem, że absolwentów pedagogiki przedszkolnej jeszcze nie ma, ale sami studenci - jak oceniacie kierunek w tej uczelni???
Zosia
Hej, polecacie jaką specjalność na ekonomii? Finanse i rachunkowość czy ekonomika transportu i logistyki?
09.12.2020
17.11.2020
Edi
Jak oceniacie praktyczne przygotowanie na informatyce? Czy studia dają przygotowanie do pracy?
Kasia
Studiuję Ekonomie na 2 roku studiów licencjackich i kompletnie nie polecam. Poziom tej uczelni jest bardzo niski, niczego nie uczą. Różne przedmioty z tym samym wykładowcą, który ciągle mówi o tym samym oraz mało zajęć. Idąc na studia dzienne spodziewałam się wielu zajęc a sa tylko 2 dni w tygodniu jak na zaocznych, szkoda pieniędzy i czasu, może uczelnia coś zmieni w tym kierunku....
08.10.2020
06.10.2020
Kolo
Jakie specjalności polecacie na turystyce?
Podyplomowe- rachunkowość od podstaw
Czy ktoś podzieli się opinią? Czy warto? Jaki poziom? Forma zaliczeń trudna? Proszę o podzielenie się zdaniem- podyplomowe- rachunkowość od podstaw.
22.09.2020
18.09.2020
Jeszcze student
Uczelnia nie daje dużych możliwości rozwoju, niski poziom edukacji, niektórzy wykładowcy (Niestety większość) jedynie są i ładnie wyglądają. Slaby stosunek ceny do jakości. Jest to moja 3 uczelnia prywatna i na pewno tu nie wrócę. Dodatkowo bardzo słabo rozwiązywane sprawy administracyjne.
pytam
Jaki poziom reprezentuje warszawska WSB? oni chyba są tam od niedawna, rok, dwa lata, mają absolwentów? interesuje mnie albo ekonomia albo FiR - warto tutaj? szukać gdzieś indziej? co polecicie w tym typie kształcenia?
28.08.2020
28.08.2020
Asia
Jakie specjalności polecacie na logistyce? Czy program mocno się różni?
Eweelinaa
Czy ktoś wie jak na uczelni wyglada zaliczenie języka angielskiego ? Jest jakiś podział na grupy? Czy wszyscy studenci musza zdać egzamin na jednym poziomie ?
23.08.2020
12.08.2020
nikola870
Witam, mam zamiar iść na studia FiR na WSB do Warszawy. Czy to jest dobra uczelnia? Czy papierek który otrzymam będzie dobry? Czy lepiej wybrać inną uczelnię? Proszę o rady i parę słów o szkole i kierunku tutaj. :)
Wiktoria
Planuje studiować tam studia II stopnia finanse i rachunkowość z podyplomówką, i jakbyście mogli powiedzieć kilka słów ? czy jest bardzooo ciężko, i czy wykładowcy ok ?
04.08.2020
22.06.2020
C.
Ja studiuje na wsb ekonomię (zaocznie) i powiem ze uczelnia całkiem ok. Wiadomo że wszystko zależy od wykładowcy, ale większość jest naprawdę dobra. Najgorzej wspominam matematykę (jak na razie).
Psychologia
Mógłby ktoś wyrazić swoją opinię na temat kierunku Psychologia z biznesie, bądź ogólnie na temat tej uczelni?
28.05.2020
04.05.2020
admin
Jakie macie opinie na temat studiów zaocznych na tej uczelni?
Ania
Czy w ramach kierunku Prawo w biznesie, który jest nowością będą organizowane wszystkie wymienione na stronie Szkoły specjalności? Chciałabym mieć pewność, że specjalność, którą jestem zainteresowana będzie możliwa do wyboru. Zależy mi na Prawie Korporacyjnym.
27.04.2020
27.04.2020
Krystian
Przeglądając ofertę studiów I stopnia znalazłem ciekawe specjalności Funkcjonariusz służb mundurowych oraz Kryminologia i kryminalistyka na kierunku Bezpieczeństwo wewnętrzne. Niestety, z powodu tego, ze dopiero przeprowadziłem się do Warszawy\ moja wiedza na temat uczelni jest żadna. Dlatego też chciałbym poprosić Was o opinie na temat uczelni, programu nauczania, ogólnych warunków nauki. Będę wdzięczny za pomoc.
Lidia
Jakie języki obce można wybrać na logistyce?
17.04.2020
06.04.2020
Weronika
Cześć, jakie macie opinie na temat kierunku bezpieczeństwo narodowe? Czy warto?
Paychologia w Bizniesie
Witam, czy ktoś studiuje psychologię w bizniesie i może mi coś więcej powiedzieć o tym jak wyglada to na tej uczelni oraz czy warto? :)
24.02.2020
21.02.2020
Magda
Jakie macie opinie o logistyce lub finansach i rachunkowości ? Jakie jest podejście wykładowców i jaki jest poziom matematyki na tych kierunkach?
Kasia
Kierunek Administracja. Bardzo dobra i przyjazna uczelnia. Sympatyczni i pomocni wykładowcy ale też wymagający. W trakcie sesji egzaminacyjnej łatwo nie jest. Ale jak otrzymasz dyplom ukończenia to nie będzie wstyd, że ukończyłeś słabą uczelnię.
31.01.2020
26.09.2019
Paweł
Logistykę mogę polecić. Studia w porządku.
Justyna
Dzień dobry czy ktoś kończył na tej uczelni studia podyplomowe Psychologia w zarządzaniu i ew. jakie mają Państwo wrażenia? Czy warto?
23.08.2019
05.08.2019
WSB Warszawa
odpowiedź dla Klaudia z dnia 29.07.2019
Informujemy, że w dniu 16.07.2019 r. uzyskaliśmy uprawnienia do prowadzenia kierunku Finanse i rachunkowość :) Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie https://www.wsb.pl/warszawa/aktualnosci/nowy-kierunek-finanse-i-rachunkowosc-studia-licencjackie Pozdrawiamy!
Klaudia
czy wiadomo już coś na temat kierunku finanse i rachunkowość ?
29.07.2019
21.07.2019
ala
Do kiedy można składać dokumenty na zaoczne?
Pati
Czy jest możliwość studiowania dwóch kierunków jednocześnie? Jak to wygląda finansowo i organizacyjnie?
20.07.2019
12.07.2019
nika
Też mam kilka pytań odnośnie administracji ale PODYPLOMOWEJ? ktoś się orientuje w tym temacie? dziewczyny, a Wy idziecie na jaki stopień studiów? czy co roku rusza i czy faktycznie zajęcia są w ATRIUM TOWER?
Kinga
Jakie macie opinie o studiach podyplomowych w WSB?
11.07.2019
06.07.2019
Pedagogika
Czy ktoś wybiera się na pedagogikę I st od października?
Kasia
Halo jest ktoś tu z Administracji? Planuje się przenieść z PW. I jestem ciekawa czy naprawdę warto.
28.06.2019
08.05.2019
WSB w Warszawie
Witam, postaram się w jednym mailu odpowiedzieć na Wasze pytania :), tj.: 1. Kierunek Administracja - co zyskujesz? a mianowicie: będziesz przygotowana do pracy w administracji samorządowej, państwowej i gospodarczej. Naszym atutem jest łączenie studiów z pracą. Ponadto będziesz miała możliwość rozwoju pod kierunkiem ekspertów z zakresu administracji i prawa. W celu uzyskania szczegółowych informacji, zapraszam do kontaktu z Biurem Rekrutacji osobiście lub droga e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl). 2. Logistyka, to jeden z najczęściej wybieranych kierunków! Świetna kadra dydaktyczna i ciekawi partnerzy biznesowi (międzynarodowe firmy logistyczne). W celu uzyskania szczegółowych informacji, zapraszam do kontaktu z Biurem Rekrutacji osobiście lub droga e-mail: rekrutacja@wsb.warszawa.pl). 3. Finanse i rachunkowość w przygotowaniu, tzn. , że uczelnia dopełnia formalności z nadaniem uprawnień. Aktualnie wniosek czeka na opinię Państwowej Komisji Akredytacyjnej, a docelowo musi zostać zaakceptowane przez Ministerstwo. Zapraszam jednak do składania dokumentów i skorzystania z najlepszych promocji!
Sylwia
WSB w Warszawie wyświetliła mi dla kierunku Finanse i Rachunkowość, ale sprawdzałam na stronie że w ofercie jest to jako " przygotowaniu". Czyli jak mam rozumieć? Że to dopiero od października pierwsza edycja? Czy jest pewność że ten kierunek zostanie otwarty czy też nie mają jeszcze zgody i dlatego są w przygotowaniu???
30.04.2019
24.03.2019
logistyka
planuję studia na kierunku Logistyka w Warszawie, znalazłem kilka szkół w tym kierunkiem, min. Bankową. To co mnie zdziwiło, to że nie ma tutaj wpisów, tylko jeden, podczas gdy na innych uczelniach jest sporo. Czy ta szkoła zmieniłą nazwę albo jest nowa? Możecie napisać coś o studiach logistycznych, jak jest? Ewentualnie jakie inne szkoły rozważać?
Kama
Witam Czy ktoś mógłby mi napisać coś na temat kierunku Administracja,na tej uczelni?
20.09.2018
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Uniwersytet WSB Merito Szczecin
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Uniwersytet Kaliski
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Gdański
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Akademia Jagiellońska w Toruniu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Uniwersytet WSB Merito Bydgoszcz
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Małopolska Uczelnia Państwowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Uniwersytet Wrocławski
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Akademia Zamojska
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Politechnika Lubelska
  • Uniwersytet WSB Merito w Toruniu
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Politechnika Poznańska
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Akademia Tarnowska
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Politechnika Śląska
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Politechnika Częstochowska
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu