• Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • TEB Edukacja WSB podyplomówki 2 tyg.

Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 00-389 Warszawa, ul. J. Smulikowskiego 6/8, (+) 690 890 760, 730 556 366, dziekanat@wsbia.edu.pl

Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu jest niepubliczną uczelnią, która została założona w 2001 roku jako Wyższa Szkoła Biznesu i Administracji w Łukowie. W 2017 roku przeniosła swoją siedzibę do stolicy i jednocześnie zmieniła nazwę na obecną.

W ramach struktur uczelni funkcjonują trzy wydziały: Zarządzania, Logistyki oraz Bezpieczeństwa. Studia - na kierunkach taki jak: zarządzanie, bezpieczeństwo narodowe czy logistyka - są prowadzone zarówno po angielsku, jak i po polsku. Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu została uhonorowana tytułem “Innowatora Branżowej Przedsiębiorczości”, który jest wyznacznikiem nowoczesnej uczelni, dbającej o rozwój podopiecznych w zakresie szeroko pojmowanej przedsiębiorczości.

Dowiedz się więcej na temat oferty Warszawskiej Wyższej Szkoły Biznesu, poznaj terminy rekrutacji i wymagania.


Ocena uczelni

6.01 / 10
392 głosów

Opinie (68)
Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu , WWSB

Bezpieczeństwo narodowe. Opinie o studiach na tej uczelni??
Kierunek : bezpieczeństwo narodowe na tej uczelni. Jakie macie opinie?
20.07.2022
22.04.2022
Wioślarz
W mojej opinii najlepsza szkoła prywatna. Kameralna atmosfera. Pełni życzliwości wykładowcy. Polecam każdemu. Już w trakcie nauki zdobyłem prace i obecnie jestem „rozrywany” na rynku pracy. Dla osób inwestujących w siebie lepsza inwestycja niż w złoto, nieruchomości itp ;)
KOLO
odpowiedź dla gm z dnia 30.11.2021
Hej , jak najbardziej uczelnia ma Marcowy nabór a jeśli chodzio punk : Agencji to jest on wypełniany tylko przez studentów z innych Krajów
08.12.2021
30.11.2021
gm
Hej, zastanawiam się czy możliwa jest nauka od semestru letniego? jeśli tak, co oznacza ,Nazwa agencji rekrutacyjnej', co należy tam wpisać?
BC
na stronie znalazłem informacje o studiach magisterskich na zarządzaniu w WWSB. Coś, ktoś wie ? Opinie o licencjacie od studentów dobre. Zastanawiam się też mad mgr z cyberbezpieczeństwa. Jak możecie to o tym coś napiszcie.
02.09.2021
27.07.2021
Kacpi
odpowiedź dla Angee z dnia 26.07.2021
Hej , studiuję obecnie na tej uczelni i to 500zł to opłata specjalnościowa ale płaci się ją tylko raz na semestr a nie co miesiąc więc jest ok a zajęcia specjalnościowe mega interesujące. Polecanko
Angee
Hej. Chcę zapisać się na logistykę, jeszcze szukam odpowiedniej uczelni, ale ta wydaje mi się w porządku. Zastanawia mnie jedna rzecz. Dobrze rozumiem, ze oprócz czesnego (495zł) placi się dodatkowo 500 zł za specjalność ? Czyli razem 995 zł/mc przez cztery semestry? Pierwszy raz się spotykam z taka praktyką, wiec postanowiłam, ze spytam tu
26.07.2021
09.04.2021
dociekliwy ekonomista
czy ta uczelnia ma jakiś związek z Wyższą Międzynarodową Szkołą Biznesu? szukam info i cos mi się nie zgadza :-(
balu
Hej! Studiuję i jestem zadowolona. Wiem, że ludziom się rożnie układa, ale jak rozmawiam z kolegami z liceum, to czuję, że jestem w dobrym miejscu. Przede wszystkim na plus jest indywidualne podejście do studenta.
27.04.2020
21.04.2020
Alfi
Bardzo sympatycznie i przystępnie, bardzo ciekawi wykładowcy
mit
bardzo dobra decyzja, żeby tam iść, zajęcia w małych grupach i bardzo ciekawie prowadzone.
16.04.2020
08.04.2020
Stu
Trudne tematy biznesowe bardzo przystępnie przekazane. Mają świetnych wykładowców, takich na luzie.
Inez
Spełnili moje oczekiwania- kameralnie, dzięki czemu ma się lepszy kontakt z wykładowcą i lepiej można opanować materiał.
06.04.2020
01.04.2020
xyz
Miałam obawy, ale jestem bardzo zadowolona. Wykładowcy ciekawie prowadzą zajęcia i potrafią zainteresować.
misiek3
Dobre wspomnienia, pomogli z praktykami, bardzo praktyczna uczelnia!
23.03.2020
18.03.2020
Nico
Zarządzanie na dobrym poziomie, robię więcej niż kolega z państwowej uczelni. Atmosfera też spoko, z wykładowcami da się dogadać.
WWSB
odpowiedź dla Marco z dnia 01.10.2019
Proszę Pana , uczelnia została przejęta i znajduje się własnie w Warszawie pod nazwą Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu uwczesna Wyższa Szkoła Binzesu i Administracji . Także jak najbardziej zapraszamy na studia logistyczne w naszej uczelni . Wszystkie szczegóły znajdzie Pan na stronie : www.wwsb.edu.pl
01.10.2019
01.10.2019
Marco
Chciałem zapytać o studia logistyczne w tej szkole lub ewentualnie gdzie jeszcze można iść na logistykę w Warszawie. Jedynie co mnie zdziwiło, to że w komentarzach wcześniejszych pojawia się Łuków (Łukowo?) i zastanawiam się, czy ta uczelnia jest nowa na rynku? czy zmieniła nazwę? czy połączyła się z jakąć inną? gdyby mogły się wypowiedzieć osoby tutaj studiujace, zwłaszcza z kierunku Logistyka. Chetnie bym się dwoiedział czegoś więcej.
Nowy Rekrut
Własnie się zapisałem na studia w Warszawskiej Wyższej Szkole Biznesu w Warszawie . Administracja była super pomocna , cały zapis przebiegł bardzo szybko , przeazano mi wszystkie niezbędne informacje o prowadzeniu studiów , dogotne warunki płatności bo aż trzy formy z możliwością zmian w trakcie studiów ! Telefon po zgłoszniu on-line dostałem już po 5 min ! Ogolnie mega super nie mogę doczekać się października i rozpoczęcia studiów na tej uczelni ! Serdecznie polecam
25.07.2019
16.07.2019
Absolwent WWSB
Ogólnie na początku myślałem że słaba uczelnia , ale juz po kilku pierwszych zajęciach totalnie zmieniłem punkt widzenia . Zajęcia bardzo paraktyczne czyli to co oczekuję po uczelni . Administracja bardzo pomocna , rozwiązują każdy problem i dużo się dzieje. Polecam wszystkim
Warszawianka
Ja studiuję na zaocznych, ale są przecież studia dzienne, mam tam kolegów. Na I i II roku. Przeniosłam się z innej uczelni, ja jestem bardzo zadowolona. Zajęcia, wykładowcy OK.
15.07.2019
18.02.2019
Kasia
Fatalna uczelnia w Warszawie. Miały być studia dzienne a okazały się wieczorowe. Zajęcia ciągle są odwoływane. po rezygnacji ze studiów nie można doprosić się zwrotu kosztów, niestety zapłacone za cały rok. Idziemy do sądu.
Fela
Uczelnia super naprawdę zachęcam wszystkich po maturze do studiowania na tej uczelni, Wykładowcy bardzo wyrozumiali , ugodowi , obsługa sekretariatu -pełna obsługa i rzetelna. Naprawdę mozna wynieśc ogrom wiadomości . profesorka od angielskiego to skarb .
19.01.2016
31.05.2015
Janusz
A ja uważam, że każdy wybiera uczelnię i kierunek, które mu odpowiadają i tyle.
Ewa
Ja studiuję w Łukowie z wyboru i jestem zadowolona. Nie chciałam iść np. do jednej z wielu niepaństwowych uczelni w Warszawie, bo po co - jeśli mam możliwość kontynuacji na mgr studiach Politechniki Lubelskiej :)
30.01.2015
13.01.2015
Tomek
jak widać w ocenie wielu osób KUL jest gorszy od bardzo wielu uczelni
Jan
Ten portal to wielkie nieporozumienie bo z niego wynika, że od tej "uczelni" jest gorszy KUL. Żenada !!!
25.10.2014
02.09.2014
Alicja1989
Polecam Uczelnię w 100%. Studiowałam tam przez 3 lata a później 2 lata na Politechnice Lubelskiej, z którą WSBiA współpracuje. Poziom nauczania wysoki! A co najważniejsze są BARDZO przychylni studentom, panuje tam naprawdę miła atmosfera. Wiele słyszałam negatywnych opinii od znajomych , którzy poszli np na studia do Warszawy, a to że nie szanują studenta, a to , że nawet jak płacisz na wieczorowych to tobą pomiatają... warunki słabe (słyszałam tak od przyjaciółki która studiuje na uw na wydziale lingwistyki... mówiła, że sale wykładowe są w opłakanym stanie... brak ogrzewania itp....) Teraz wybieram się na studia podyplomowe WSBiA , mają naprawdę bogatą ofertę:-) Ps. Łuków wcale nie jest takim wymarłym miastem! Jest co robić, pracę znalazłam więc jest ok :-) Pozdrawiam
Krzysiek
Całkiem dobrze mi się tu studiuje, kadra kompetentna, panie z dziekanatu i biblioteki przychylne dla studentów
18.10.2013
05.10.2013
Ewa
Poziom i jakość pracy Pań w sekretariacie bardzo wysoka, zawsze zorientowane o co chodzi.
Janusz
Wreszcie nowa strona internetowa, jest nawet, nawet. Pasuje, bo uczelnia jest dobra. Stara strona nie oddawała tego, co szkoła oferuje studentom.
24.05.2013
27.04.2013
Ewa
Ja też uważam, że to co państwowe to nie koniecznie dobre, weźmy cały poprzedni system , obecną służbę zdrowia, no i ZUS ledwie ciągnie. Nie dziwię się że coraz więcej ludzi wybiera prywatne
zenek
niby dlaczego nie miałaby mieć ta uczelnia dobrych ocen, dlatego, że jest niepaństwowa? A wnikliwy, to chyba jakiś domorosły jasnowidz ...
27.04.2013
24.04.2013
wnikliwy
ktos tu ewidentnie podciaga oceny do gory!!! na 100% jakis pracownik uczelni, bo nie wierze, zeby szkola z Łukowa miala taka wysoka srednia jak uniwersytet czy politechnika, w życiu nie, ja tego nie kupuje!
Marek
Łuków to koniec świata, ale szkoła OK
03.04.2013
28.03.2013
kulfon
Ja też uważam że Łuków jest dobrym miejscem na studiowanie, wprawdzie brak jest teatrów, kin itp. ale są puby, kawiarnie i da się wytrzymać.
Dorota
Ja tak nie uważam, studiuję w Łukowie z wyboru i jestem zadowolona. Nie chciałam iść np. do jednej z 70-ciu niepaństwowych uczelni w Warszawie, bo kto tam idzie, jeśli ma do wyboru politechnikę, uniwersytet, SGH i wiele innych dużych uczelni ?
28.03.2013
28.03.2013
max
Ela masz rację uczelnia w Łukowie to trochę nieporozumienie, powinni przenieść się do innego miasta bo tu jest tragedia, miasto wymiera po 18-stej.
Krystian
Wydaje mi się, że to dobrze rokująca uczelnia. Kierunki związane z biznesem, z logistyką, w ogóle ścisłe kierunki są teraz w cenie. także jeżeli tylko ktoś ma zamiłowania do matematyki i fizyki ta uczelnia jest dla niego dobra, na pewno :)
20.03.2013
19.02.2013
bono
z tego co wiem, to wykładowcy są z Lublina, część z Radomia, Warszawy no i z Siedlec. Kierunek ciekawy, sporo w prasie ofert pracy dla logistyków. Matmę trzeba tu przyjść, przedmioty związane z logistyką są przyjemniejsze, ale zależy co kto lubi ...
logistyka
interesuje mie kierunek logistyka, mozecie napisac, jak wygladaja w realu zajecia, skad sa wykladowcy (na zaocznych), czy jest wysoki poziom, ile trezba sie uczys, zeby nei wyleciec po pierwszym roku?
18.02.2013
18.12.2012
elka
Z pozoru małe, nie dające perspektyw miasto może okazać się świetne. Weźmy taki Łuków.. niby nic się nie dzieje, a jednak życie studenckie się tu rozwija :P super! oby tak dalej
Longin
Przepraszam, ale Łuków to miasto o ponad 750 letniej historii, są tu kawiarnie, kluby itp., a uczelnia jest dobra także dlatego, że od początku współpracuje z Politechniką Lubelską :)
28.11.2012
01.09.2012
norma
Naprawdę warto iść do Łukowa na studia? Czy to miasto oferuje coś poza tą w miarę dobrą uczelnią czyli wyższą szkołą administracji i biznesu? Chodzi mi o jakieś życie studenckie, juwenalia czy co w tym stylu, a poza tym puby, kluby dla "żaków"? Bo bez tego to ciężko się studiuje!
Wasyl
Uczelnia jest w trakcie wykonywania projektu nowej witryny internetowej, cierpliwości ... Z tego co mi wiadomo nad projektem pracują informatycy uczelni. ("stara" strona też ma kilka ciekawych bajerków (rozwijany prawy górny róg, wyjeżdżające z prawej i lewej str. banerki itp.) Ale zgadzam się strona swoje lata ma i generalnie wymaga remontu ...
28.08.2012
01.08.2012
mucha
PŁACI SIĘ IM ZA NAUKĘ A NAWET NIE POTRAFIĄ OGARNĄĆ PORZĄDNEJ STRONY INTERNTOWEJ. przecież to jest przesada żeby tak dobrej uczelni nie było stac na porządnego informatyka, w jakim kraju my żyjemy...
bono
masz rację logistyka, bądź spedycja to dobry wybór, a tak swoja drogą, to warto mieć więcej optymizmu i wiary też :)
15.07.2012
13.07.2012
logistyka
czy ta szkola naprawde jest spoko? bo widze, ze ma bardzo wysoka ocene i duzo glosow, az mi sie wierzyc nie chce, ze uczelnia z Lukowa wypada tak dobrze w tym rankingu, ja mysle o logistyce i sie zastanawiam, czy to dobry wybor? jakie sa warunki? napiszcie cos wiecej o logistyce, jelsi maie informacje, jak jest przy licencjacie?
jan
Informatyka w zarządzaniu, to 3 semestralna specjalność w ramach 3 letniego kierunku studiów zarządzanie. Przedmioty:m.in. architektura komputera, systemy operacyjne, sieci komputerowe, systemy bezpieczeństwa, grafika komputerowa,bazy danych, systemy informacyjne w zarządzaniu, itp. ...
04.07.2012
03.07.2012
marcin
informatyka w zarządzaniu? Jak wyglądają tam zajęcia? Bardzo mnie to ciekawi, zazwyczaj skladałem na normalną informatykę, ale ten kierunek mnie zaciekawił? Proszę o szybką odpowiedź!
Ania
WSBiA to nieduża, dobrze zorganizowana uczelnia, panuje tu przyjazna atmosfera studiów, CIEKAWOSTKA - wg Woj. Urzędu Pracy w Lublinie sklasyfikowana na 1 miejscu ze względu na najmniejsze bezrobocie wśród absolwentów woj. lubelskiego
27.06.2012
26.06.2012
gosia
Tak, ta szkoła jest naprawdę dobra, ma podpisane umowy o współpracy z Politechniką i Uniwersytetem oraz uczelniami za granicą
gh
Jakaś szkoła z Łukowa jest tak wysoko w rankingu? Dlaczego, co ona w sobie ma? To trochę dziwne że siedzi między uczelniami z największych miast w Polsce, musi chyba być naprawdę dobra. A ja szczerze mówiąc nigdy nie słyszałem o niej ani słowa. Może trzeba coś na ten temat poczytać, skoro to taka dobra placówka, a ja do tej pory nie podjąłem decyzji w kwestii miejsca studiowania
25.06.2012
02.06.2012
darek
dla mnie najważniejsze, że uczelnia jest blisko, taniej niż w Warszawie i ogólnie całkiem ok!
gosia
no ja tutaj studiuję, bo nie chciałam wyjeżdżać z łukowa na studia, a teraz już pracuję i nadal się uczę, jest całkiem ok. na pewno jak komuś zależy to się bardzo rozwinie. kierunek zarządzanie bardzo dobry, w mojej opinii. kadra dobrze wykształcona i absolwenci także.
01.06.2012
23.05.2012
tomek
@chus: no ja kończę trzeci rok i też zamierzam wyjechać po studiach. londyn albo hiszpania. podczas studiowania wyuczyłem się tych języków i teraz zamierzam doszlifować je za granicą. jeszcze nie zdecydowałem co będę robił, ale w polsce nie widzę perspektyw na życie, niestety. co do wsbia - bardzo dobra szkola, mam nadzieje że dyplom bedzie w miare ok postrzegany przez przyszłych pracodawców, ale niestety obawiam sie ze nadzieje te są złudne.
chus
Jestem absolwentem - WSBiA ukończyłem kilka lat temu. Kontynuowałem studia w Londynie, gdzie obecnie mieszkam i pracuję. Z tego co się orientuję już nieco wiary rozjechało się po Europie ...
18.05.2012
17.05.2012
finito
Ja wybrałam WSBiA w Łukowie i przyznać muszę że to chyba nie to. Kończę pierwszy rok i zamierzam przenieść się na studia do Warszawy. Kiedy zacząłem studia na kierunku logistyka, spodziewałem się , że bardziej mnie zainteresują. Niestety, to nie dla mnie. W dodatku ciągnie mnie do większego miasta. Ale ogólnie uczelnia nie jest zła, tylko po prostu nie dla mnie.
robo
Studiuję zarządzanie. Tu jest bardzo przystępnie podawane. Atmosfera sympatyczna, szczególnie dziekanat i biblioteka, warunki ok,
07.05.2012
03.05.2012
Ania
Uczelnia oferuje ciekawe praktyki, rozbudowany system stypendialny, ogólnie - ludzie są w porządku :)
pau
Dobra uczelnia, naprawdę polecam. Nie można mieć o niej innej opinii. Kadra, dziekanat, ogólnie ludzie - wszystko tak, jak trzeba. Serio, jestem pozytywnie zaskoczona... nie miałam hajsu, żeby pójść do Warszawy czy Lublina i byłam sceptycznie nastawiony, a tutaj proszę bardzo...
02.05.2012
27.04.2012
bono
Uważam ze jest ok, wykładowcy przeważnie z Warszawy bądź Lublina, atmosfera też spoko :)
han
Polecam, nauczyciele z wiedzą praktyczną, widać że maja doświadczenie poza uczelnią, można sie od nkich nauczyć, atmosfera też ok!
25.04.2012
11.04.2012
Ula
Naprawdę polecam tę szkołę. Atmosfera świetna, wykładowcy ci sami, co na innych,państwowych, dużych uczelniach a koszty studiowania mniejsze. Dla mnie to ważne.
re
Uczelnia super, mili wykładowcy z dużym doświadczeniem, uczący praktycznie. Warto studiować.
10.04.2012
09.04.2012
kaz
Na uczelni jest super atmosfera.
jnb
Uczelnia kształci w zakresie specjalności potrzebnych na rynku pracy. Przyjazna dla nas studentów atmosfera studiów.
06.04.2012
06.04.2012
ar
Bardzo dobra regionalna uczelnia
  • Politechnika Łódzka
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Gdański
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Politechnika Lubelska
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Politechnika Poznańska
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Wyższa Szkoła Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Akademia Zamojska
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet Opolski
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Akademia Nauk Stosowanych im. J.A. Komeńskiego w Lesznie