• Uniwersytet Wrocławski Alicja Wojtasz
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Akademia Tarnowska rekrutacja 2024
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa

Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 00-389 Warszawa, ul. J. Smulikowskiego 6/8, (+) 690 890 760, studia@wwsb.edu.pl

Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu jest niepubliczną uczelnią, która została założona w 2001 roku jako Wyższa Szkoła Biznesu i Administracji w Łukowie. W 2017 roku przeniosła swoją siedzibę do stolicy i jednocześnie zmieniła nazwę na obecną.

W ramach struktur uczelni funkcjonują trzy wydziały: Zarządzania, Logistyki oraz Bezpieczeństwa. Studia - na kierunkach taki jak: zarządzanie, bezpieczeństwo narodowe czy logistyka - są prowadzone zarówno po angielsku, jak i po polsku. Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu została uhonorowana tytułem “Innowatora Branżowej Przedsiębiorczości”, który jest wyznacznikiem nowoczesnej uczelni, dbającej o rozwój podopiecznych w zakresie szeroko pojmowanej przedsiębiorczości. Uczelnia prowadzi studia podyplomowe MBA, które cieszą się uznaniem wśród słuchaczy z całej Polski.

Dowiedz się więcej na temat oferty Warszawskiej Wyższej Szkoły Biznesu, poznaj terminy rekrutacji i wymagania.


Ocena uczelni

6.13 / 10
444 głosów

Opinie (81)
Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu , WWSB

Kaśka
Polecam bezpieczeństwo narodowe. Mega przyszłościowy i bardzo ciekawy kierunek.
15.04.2024
04.04.2024
Obi
Ogólnie to mogę polecić. Studiuję logistykę, program jest dobry, mam czas też pracować, chociaż studiuje dziennie. Daję like
Michał
Bezpieczeństwo narodowe najlepsze!
04.04.2024
18.03.2024
A.J.
Przeniosłem się tu z innej uczelni po 1 semestrze i jestem bardzo zadowolony. Pracownicy pomocni, ogólnie przyjemna atmosfera, poziom bardzo dobry, zajęcia ciekawe - szczególnie te z profesorem Pankiem. Moim zdaniem - warto
Burrrek
Za chwilę obrona, więc mam już wyrobioną opinię na temat uczelni. Ogólnie pozytyw, chociaż na drugim roku miałem jeden przedmiot, który był moim koszmarem, ale chyba na każdych studiach jest jakiś. Polecam.
15.03.2024
14.03.2024
Lila91
Cena studiów naprawdę konkurencyjna, a i dogadać się łatwiej z dziekanatem niż na innych uczelniach, z którymi miałam do czynienia
McieK
Kończę niedługo logistykę. I naprawdę polecam, świetni ludzie, znajomości na lata, profesorowie naprawdę znają się na rzeczy, nie wychodziłem z zajęć zawiedziony. W skrócie: warto
14.03.2024
13.03.2024
Piotr
Jasne, że 10!
Norbert
Byłem, zdobyłem wiedzę, ukończyłem! Nie ma lepszej uczelni wyższej w Warszawie. Wysoki poziom nauczania, miła atmosfera, dobry dojazd z każdego miejsca. Polecam!
13.03.2024
13.03.2024
Agnes
Szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczona. Bardzo fajni wykładowcy, bardzo dużo dający od siebie, zaangażowani i z pasją. Obsługa administracyjna uczelni też na wysokim poziomie. Co prawda obrona pracy jeszcze przede mną, ale już mogę polecić :)
Greg97
Bardzo dobra kadra, bardzo łatwy dojazd dużo ciekawych zajęć. Mi się podobało, najpierw 3 lata licencjatu a potem 2 magisterki na bezpieczeństwie narodowym. Ja polecam.
13.03.2024
08.12.2023
Jasurbek
I am from Uzbekistan, now I do speak a little Polish, but I was studying at WWSB their bachelor program in English. I highly recommend.
MartaN83
Czy polecacie Państwo MBA na tej uczelni?
13.06.2023
20.07.2022
Bezpieczeństwo narodowe. Opinie o studiach na tej uczelni??
Kierunek : bezpieczeństwo narodowe na tej uczelni. Jakie macie opinie?
Wioślarz
W mojej opinii najlepsza szkoła prywatna. Kameralna atmosfera. Pełni życzliwości wykładowcy. Polecam każdemu. Już w trakcie nauki zdobyłem prace i obecnie jestem „rozrywany” na rynku pracy. Dla osób inwestujących w siebie lepsza inwestycja niż w złoto, nieruchomości itp ;)
22.04.2022
08.12.2021
KOLO
odpowiedź dla gm z dnia 30.11.2021
Hej , jak najbardziej uczelnia ma Marcowy nabór a jeśli chodzio punk : Agencji to jest on wypełniany tylko przez studentów z innych Krajów
gm
Hej, zastanawiam się czy możliwa jest nauka od semestru letniego? jeśli tak, co oznacza ,Nazwa agencji rekrutacyjnej', co należy tam wpisać?
30.11.2021
02.09.2021
BC
na stronie znalazłem informacje o studiach magisterskich na zarządzaniu w WWSB. Coś, ktoś wie ? Opinie o licencjacie od studentów dobre. Zastanawiam się też mad mgr z cyberbezpieczeństwa. Jak możecie to o tym coś napiszcie.
Kacpi
odpowiedź dla Angee z dnia 26.07.2021
Hej , studiuję obecnie na tej uczelni i to 500zł to opłata specjalnościowa ale płaci się ją tylko raz na semestr a nie co miesiąc więc jest ok a zajęcia specjalnościowe mega interesujące. Polecanko
27.07.2021
26.07.2021
Angee
Hej. Chcę zapisać się na logistykę, jeszcze szukam odpowiedniej uczelni, ale ta wydaje mi się w porządku. Zastanawia mnie jedna rzecz. Dobrze rozumiem, ze oprócz czesnego (495zł) placi się dodatkowo 500 zł za specjalność ? Czyli razem 995 zł/mc przez cztery semestry? Pierwszy raz się spotykam z taka praktyką, wiec postanowiłam, ze spytam tu
dociekliwy ekonomista
czy ta uczelnia ma jakiś związek z Wyższą Międzynarodową Szkołą Biznesu? szukam info i cos mi się nie zgadza :-(
09.04.2021
27.04.2020
balu
Hej! Studiuję i jestem zadowolona. Wiem, że ludziom się rożnie układa, ale jak rozmawiam z kolegami z liceum, to czuję, że jestem w dobrym miejscu. Przede wszystkim na plus jest indywidualne podejście do studenta.
Alfi
Bardzo sympatycznie i przystępnie, bardzo ciekawi wykładowcy
21.04.2020
16.04.2020
mit
bardzo dobra decyzja, żeby tam iść, zajęcia w małych grupach i bardzo ciekawie prowadzone.
Stu
Trudne tematy biznesowe bardzo przystępnie przekazane. Mają świetnych wykładowców, takich na luzie.
08.04.2020
06.04.2020
Inez
Spełnili moje oczekiwania- kameralnie, dzięki czemu ma się lepszy kontakt z wykładowcą i lepiej można opanować materiał.
xyz
Miałam obawy, ale jestem bardzo zadowolona. Wykładowcy ciekawie prowadzą zajęcia i potrafią zainteresować.
01.04.2020
23.03.2020
misiek3
Dobre wspomnienia, pomogli z praktykami, bardzo praktyczna uczelnia!
Nico
Zarządzanie na dobrym poziomie, robię więcej niż kolega z państwowej uczelni. Atmosfera też spoko, z wykładowcami da się dogadać.
18.03.2020
01.10.2019
WWSB
odpowiedź dla Marco z dnia 01.10.2019
Proszę Pana , uczelnia została przejęta i znajduje się własnie w Warszawie pod nazwą Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu uwczesna Wyższa Szkoła Binzesu i Administracji . Także jak najbardziej zapraszamy na studia logistyczne w naszej uczelni . Wszystkie szczegóły znajdzie Pan na stronie : www.wwsb.edu.pl
Marco
Chciałem zapytać o studia logistyczne w tej szkole lub ewentualnie gdzie jeszcze można iść na logistykę w Warszawie. Jedynie co mnie zdziwiło, to że w komentarzach wcześniejszych pojawia się Łuków (Łukowo?) i zastanawiam się, czy ta uczelnia jest nowa na rynku? czy zmieniła nazwę? czy połączyła się z jakąć inną? gdyby mogły się wypowiedzieć osoby tutaj studiujace, zwłaszcza z kierunku Logistyka. Chetnie bym się dwoiedział czegoś więcej.
01.10.2019
25.07.2019
Nowy Rekrut
Własnie się zapisałem na studia w Warszawskiej Wyższej Szkole Biznesu w Warszawie . Administracja była super pomocna , cały zapis przebiegł bardzo szybko , przeazano mi wszystkie niezbędne informacje o prowadzeniu studiów , dogotne warunki płatności bo aż trzy formy z możliwością zmian w trakcie studiów ! Telefon po zgłoszniu on-line dostałem już po 5 min ! Ogolnie mega super nie mogę doczekać się października i rozpoczęcia studiów na tej uczelni ! Serdecznie polecam
Absolwent WWSB
Ogólnie na początku myślałem że słaba uczelnia , ale juz po kilku pierwszych zajęciach totalnie zmieniłem punkt widzenia . Zajęcia bardzo paraktyczne czyli to co oczekuję po uczelni . Administracja bardzo pomocna , rozwiązują każdy problem i dużo się dzieje. Polecam wszystkim
16.07.2019
15.07.2019
Warszawianka
Ja studiuję na zaocznych, ale są przecież studia dzienne, mam tam kolegów. Na I i II roku. Przeniosłam się z innej uczelni, ja jestem bardzo zadowolona. Zajęcia, wykładowcy OK.
Kasia
Fatalna uczelnia w Warszawie. Miały być studia dzienne a okazały się wieczorowe. Zajęcia ciągle są odwoływane. po rezygnacji ze studiów nie można doprosić się zwrotu kosztów, niestety zapłacone za cały rok. Idziemy do sądu.
18.02.2019
19.01.2016
Fela
Uczelnia super naprawdę zachęcam wszystkich po maturze do studiowania na tej uczelni, Wykładowcy bardzo wyrozumiali , ugodowi , obsługa sekretariatu -pełna obsługa i rzetelna. Naprawdę mozna wynieśc ogrom wiadomości . profesorka od angielskiego to skarb .
Janusz
A ja uważam, że każdy wybiera uczelnię i kierunek, które mu odpowiadają i tyle.
31.05.2015
30.01.2015
Ewa
Ja studiuję w Łukowie z wyboru i jestem zadowolona. Nie chciałam iść np. do jednej z wielu niepaństwowych uczelni w Warszawie, bo po co - jeśli mam możliwość kontynuacji na mgr studiach Politechniki Lubelskiej :)
Tomek
jak widać w ocenie wielu osób KUL jest gorszy od bardzo wielu uczelni
13.01.2015
25.10.2014
Jan
Ten portal to wielkie nieporozumienie bo z niego wynika, że od tej "uczelni" jest gorszy KUL. Żenada !!!
Alicja1989
Polecam Uczelnię w 100%. Studiowałam tam przez 3 lata a później 2 lata na Politechnice Lubelskiej, z którą WSBiA współpracuje. Poziom nauczania wysoki! A co najważniejsze są BARDZO przychylni studentom, panuje tam naprawdę miła atmosfera. Wiele słyszałam negatywnych opinii od znajomych , którzy poszli np na studia do Warszawy, a to że nie szanują studenta, a to , że nawet jak płacisz na wieczorowych to tobą pomiatają... warunki słabe (słyszałam tak od przyjaciółki która studiuje na uw na wydziale lingwistyki... mówiła, że sale wykładowe są w opłakanym stanie... brak ogrzewania itp....) Teraz wybieram się na studia podyplomowe WSBiA , mają naprawdę bogatą ofertę:-) Ps. Łuków wcale nie jest takim wymarłym miastem! Jest co robić, pracę znalazłam więc jest ok :-) Pozdrawiam
02.09.2014
18.10.2013
Krzysiek
Całkiem dobrze mi się tu studiuje, kadra kompetentna, panie z dziekanatu i biblioteki przychylne dla studentów
Ewa
Poziom i jakość pracy Pań w sekretariacie bardzo wysoka, zawsze zorientowane o co chodzi.
05.10.2013
24.05.2013
Janusz
Wreszcie nowa strona internetowa, jest nawet, nawet. Pasuje, bo uczelnia jest dobra. Stara strona nie oddawała tego, co szkoła oferuje studentom.
Ewa
Ja też uważam, że to co państwowe to nie koniecznie dobre, weźmy cały poprzedni system , obecną służbę zdrowia, no i ZUS ledwie ciągnie. Nie dziwię się że coraz więcej ludzi wybiera prywatne
27.04.2013
27.04.2013
zenek
niby dlaczego nie miałaby mieć ta uczelnia dobrych ocen, dlatego, że jest niepaństwowa? A wnikliwy, to chyba jakiś domorosły jasnowidz ...
wnikliwy
ktos tu ewidentnie podciaga oceny do gory!!! na 100% jakis pracownik uczelni, bo nie wierze, zeby szkola z Łukowa miala taka wysoka srednia jak uniwersytet czy politechnika, w życiu nie, ja tego nie kupuje!
24.04.2013
03.04.2013
Marek
Łuków to koniec świata, ale szkoła OK
kulfon
Ja też uważam że Łuków jest dobrym miejscem na studiowanie, wprawdzie brak jest teatrów, kin itp. ale są puby, kawiarnie i da się wytrzymać.
28.03.2013
28.03.2013
Dorota
Ja tak nie uważam, studiuję w Łukowie z wyboru i jestem zadowolona. Nie chciałam iść np. do jednej z 70-ciu niepaństwowych uczelni w Warszawie, bo kto tam idzie, jeśli ma do wyboru politechnikę, uniwersytet, SGH i wiele innych dużych uczelni ?
max
Ela masz rację uczelnia w Łukowie to trochę nieporozumienie, powinni przenieść się do innego miasta bo tu jest tragedia, miasto wymiera po 18-stej.
28.03.2013
20.03.2013
Krystian
Wydaje mi się, że to dobrze rokująca uczelnia. Kierunki związane z biznesem, z logistyką, w ogóle ścisłe kierunki są teraz w cenie. także jeżeli tylko ktoś ma zamiłowania do matematyki i fizyki ta uczelnia jest dla niego dobra, na pewno :)
bono
z tego co wiem, to wykładowcy są z Lublina, część z Radomia, Warszawy no i z Siedlec. Kierunek ciekawy, sporo w prasie ofert pracy dla logistyków. Matmę trzeba tu przyjść, przedmioty związane z logistyką są przyjemniejsze, ale zależy co kto lubi ...
19.02.2013
18.02.2013
logistyka
interesuje mie kierunek logistyka, mozecie napisac, jak wygladaja w realu zajecia, skad sa wykladowcy (na zaocznych), czy jest wysoki poziom, ile trezba sie uczys, zeby nei wyleciec po pierwszym roku?
elka
Z pozoru małe, nie dające perspektyw miasto może okazać się świetne. Weźmy taki Łuków.. niby nic się nie dzieje, a jednak życie studenckie się tu rozwija :P super! oby tak dalej
18.12.2012
28.11.2012
Longin
Przepraszam, ale Łuków to miasto o ponad 750 letniej historii, są tu kawiarnie, kluby itp., a uczelnia jest dobra także dlatego, że od początku współpracuje z Politechniką Lubelską :)
norma
Naprawdę warto iść do Łukowa na studia? Czy to miasto oferuje coś poza tą w miarę dobrą uczelnią czyli wyższą szkołą administracji i biznesu? Chodzi mi o jakieś życie studenckie, juwenalia czy co w tym stylu, a poza tym puby, kluby dla "żaków"? Bo bez tego to ciężko się studiuje!
01.09.2012
28.08.2012
Wasyl
Uczelnia jest w trakcie wykonywania projektu nowej witryny internetowej, cierpliwości ... Z tego co mi wiadomo nad projektem pracują informatycy uczelni. ("stara" strona też ma kilka ciekawych bajerków (rozwijany prawy górny róg, wyjeżdżające z prawej i lewej str. banerki itp.) Ale zgadzam się strona swoje lata ma i generalnie wymaga remontu ...
mucha
PŁACI SIĘ IM ZA NAUKĘ A NAWET NIE POTRAFIĄ OGARNĄĆ PORZĄDNEJ STRONY INTERNTOWEJ. przecież to jest przesada żeby tak dobrej uczelni nie było stac na porządnego informatyka, w jakim kraju my żyjemy...
01.08.2012
15.07.2012
bono
masz rację logistyka, bądź spedycja to dobry wybór, a tak swoja drogą, to warto mieć więcej optymizmu i wiary też :)
logistyka
czy ta szkola naprawde jest spoko? bo widze, ze ma bardzo wysoka ocene i duzo glosow, az mi sie wierzyc nie chce, ze uczelnia z Lukowa wypada tak dobrze w tym rankingu, ja mysle o logistyce i sie zastanawiam, czy to dobry wybor? jakie sa warunki? napiszcie cos wiecej o logistyce, jelsi maie informacje, jak jest przy licencjacie?
13.07.2012
04.07.2012
jan
Informatyka w zarządzaniu, to 3 semestralna specjalność w ramach 3 letniego kierunku studiów zarządzanie. Przedmioty:m.in. architektura komputera, systemy operacyjne, sieci komputerowe, systemy bezpieczeństwa, grafika komputerowa,bazy danych, systemy informacyjne w zarządzaniu, itp. ...
marcin
informatyka w zarządzaniu? Jak wyglądają tam zajęcia? Bardzo mnie to ciekawi, zazwyczaj skladałem na normalną informatykę, ale ten kierunek mnie zaciekawił? Proszę o szybką odpowiedź!
03.07.2012
27.06.2012
Ania
WSBiA to nieduża, dobrze zorganizowana uczelnia, panuje tu przyjazna atmosfera studiów, CIEKAWOSTKA - wg Woj. Urzędu Pracy w Lublinie sklasyfikowana na 1 miejscu ze względu na najmniejsze bezrobocie wśród absolwentów woj. lubelskiego
gosia
Tak, ta szkoła jest naprawdę dobra, ma podpisane umowy o współpracy z Politechniką i Uniwersytetem oraz uczelniami za granicą
26.06.2012
25.06.2012
gh
Jakaś szkoła z Łukowa jest tak wysoko w rankingu? Dlaczego, co ona w sobie ma? To trochę dziwne że siedzi między uczelniami z największych miast w Polsce, musi chyba być naprawdę dobra. A ja szczerze mówiąc nigdy nie słyszałem o niej ani słowa. Może trzeba coś na ten temat poczytać, skoro to taka dobra placówka, a ja do tej pory nie podjąłem decyzji w kwestii miejsca studiowania
darek
dla mnie najważniejsze, że uczelnia jest blisko, taniej niż w Warszawie i ogólnie całkiem ok!
02.06.2012
01.06.2012
gosia
no ja tutaj studiuję, bo nie chciałam wyjeżdżać z łukowa na studia, a teraz już pracuję i nadal się uczę, jest całkiem ok. na pewno jak komuś zależy to się bardzo rozwinie. kierunek zarządzanie bardzo dobry, w mojej opinii. kadra dobrze wykształcona i absolwenci także.
tomek
@chus: no ja kończę trzeci rok i też zamierzam wyjechać po studiach. londyn albo hiszpania. podczas studiowania wyuczyłem się tych języków i teraz zamierzam doszlifować je za granicą. jeszcze nie zdecydowałem co będę robił, ale w polsce nie widzę perspektyw na życie, niestety. co do wsbia - bardzo dobra szkola, mam nadzieje że dyplom bedzie w miare ok postrzegany przez przyszłych pracodawców, ale niestety obawiam sie ze nadzieje te są złudne.
23.05.2012
18.05.2012
chus
Jestem absolwentem - WSBiA ukończyłem kilka lat temu. Kontynuowałem studia w Londynie, gdzie obecnie mieszkam i pracuję. Z tego co się orientuję już nieco wiary rozjechało się po Europie ...
finito
Ja wybrałam WSBiA w Łukowie i przyznać muszę że to chyba nie to. Kończę pierwszy rok i zamierzam przenieść się na studia do Warszawy. Kiedy zacząłem studia na kierunku logistyka, spodziewałem się , że bardziej mnie zainteresują. Niestety, to nie dla mnie. W dodatku ciągnie mnie do większego miasta. Ale ogólnie uczelnia nie jest zła, tylko po prostu nie dla mnie.
17.05.2012
07.05.2012
robo
Studiuję zarządzanie. Tu jest bardzo przystępnie podawane. Atmosfera sympatyczna, szczególnie dziekanat i biblioteka, warunki ok,
Ania
Uczelnia oferuje ciekawe praktyki, rozbudowany system stypendialny, ogólnie - ludzie są w porządku :)
03.05.2012
02.05.2012
pau
Dobra uczelnia, naprawdę polecam. Nie można mieć o niej innej opinii. Kadra, dziekanat, ogólnie ludzie - wszystko tak, jak trzeba. Serio, jestem pozytywnie zaskoczona... nie miałam hajsu, żeby pójść do Warszawy czy Lublina i byłam sceptycznie nastawiony, a tutaj proszę bardzo...
bono
Uważam ze jest ok, wykładowcy przeważnie z Warszawy bądź Lublina, atmosfera też spoko :)
27.04.2012
25.04.2012
han
Polecam, nauczyciele z wiedzą praktyczną, widać że maja doświadczenie poza uczelnią, można sie od nkich nauczyć, atmosfera też ok!
Ula
Naprawdę polecam tę szkołę. Atmosfera świetna, wykładowcy ci sami, co na innych,państwowych, dużych uczelniach a koszty studiowania mniejsze. Dla mnie to ważne.
11.04.2012
10.04.2012
re
Uczelnia super, mili wykładowcy z dużym doświadczeniem, uczący praktycznie. Warto studiować.
kaz
Na uczelni jest super atmosfera.
09.04.2012
06.04.2012
jnb
Uczelnia kształci w zakresie specjalności potrzebnych na rynku pracy. Przyjazna dla nas studentów atmosfera studiów.
ar
Bardzo dobra regionalna uczelnia
06.04.2012
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Akademia Tarnowska
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Akademia Jagiellońska w Toruniu
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Politechnika Śląska
  • Akademia Zamojska
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Uniwersytet Wrocławski
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Uniwersytet Gdański
  • Politechnika Poznańska
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Uniwersytet Kaliski
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Politechnika Lubelska
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Politechnika Częstochowska
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Małopolska Uczelnia Państwowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Uniwersytet WSB Merito Szczecin
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Wyższa Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Gdańsku
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Uniwersytet WSB Merito w Toruniu
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie