• Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa

Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu

uczelnia niepubliczna, 26-600 Radom, ul. Mokra 13/19, (+48) 385 11 16, dziekanat@wisbiop.pl

Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu to niepubliczna uczelnia techniczna działająca na rynku edukacyjnym od dwudziestu lat. Rekrutuje na studia inżynierskie na kierunkach: budownictwo oraz bezpieczeństwo i higiena pracy. Placówka prowadzi również szkolenia i kursy oraz kierunkowe studia podyplomowe. Program kształcenia realizowany na studiach obejmuje dyscypliny naukowe z obszarów nauk społecznych i technicznych i ma na celu wyposażenie studenta w wiedzę teoretyczną i umiejętności praktyczne z projektowania, wykonawstwa i remontów obiektów budowlanych oraz konstrukcji inżynierskich, a także nadzorowania i zarządzania procesami budowlanymi.

Absolwenci WISBiOP w Radomiu są przygotowani jest do podjęcia studiów II stopnia na studiach kierunkowych na wszystkich uczelniach w całym kraju. Osoby zaineresowane kierunkami technicznymi mogą przyjrzeć się ofercie szkoły oraz zapoznać się z zasadami rekrutacji na studia.


Ocena uczelni

7.16 / 10
76 głosów

Opinie (14)
Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu, WISBiOP Radom

Kusa Musa
hej, czy warto iść na BHP niestacjonarne? Może ktoś coś powiedzieć na temat tego kierunku na tej uczelni?
07.07.2021
28.08.2020
Agnesss
Cześć, co możecie powiedzieć na temat kierunku BHP na tej uczelni? Jest ciężko ? Wykładowcy wymagający ?
Studentka
Uczelnia na dobrym poziomie. Wykładowcy wymagający. Wykładowcy podchodzą do studenta indywidualnie co się chwali. Problem - nie ma dostępu do internetu na uczelni.
23.04.2017
25.03.2017
Student
Porażka. Nic nie nauczą. W salach w okresie od Listopada do Kwietnia 14-15 stopni na korytarzu 10,5. Brak planów na semestr, wszystko z do skoku. Dużo obiecują, a wrezultacie zupełnie mają każdego kto tu uczęszcza w d..... tylko zapłać i z opłatą się nie spóźnij. Lepiej jest na uczelni konkurencyjnej.
koleżanka
Jestem absolwentką budownictwa.. i wiem tyle o budownictwie ile wiedziałam przed rozpoczęciem studiów.. szkoła dla kogoś kto potrzebuje papierka inżyniera.. jeśli komuś naprawdę zależy na zdobyciu wiedzy to nie wybierajcie tej uczelni..
13.07.2016
04.02.2014
baflo
Witam. Jestem rocznikiem starszego semestru w tej szkole. Co można o niej powiedzieć to to, że szkoda do niej się zapisywać. Przyjmują wszystkich jak leci a potem tacy (nie chce wszystkich do jednego wora) debilie siedzą i tylko przeszkadzają w zajęciach lub pija piwo pod sklepem, tym którzy chcą coś z tej szkoły wynieść. Wykładowcy nie zwracają uwagi na takich a potem cała grupa ma przechlapane. Ale to wina wykładowców tej uczelni nie chcą lub zwrócić na to uwagi, zamiast takich wyprosić z wykładów lub egzaminów. Jest paru wykładowców super i mam tu na uwadze przedmioty z których mam najwięcej nauki. A reszta byle do przodu. Podsumowując jak zmieni się podejście uczelni do studentów, którzy chodzą by tylko chodzić a przy tym poprzeszkadzać innym to zapraszam kiedyś w jej progi.
darek
Za pieniądze zrobią wszystko
03.10.2013
19.08.2013
Cobi
Witam wszystkich. Wisbiop w Radomiu jest naprawdę fajna uczelnia, poziom trudności oceniam na 7/10 jeżeli sie przylozysz nie będziesz miał/a trudności ponieważ wykładowcy sa bardzo przyjaźni i otwarci oraz z ogromna chęcią dzieła sie swoją wiedza. Jest oczywiście pare minusów: brak wi fi słabe ogrzewanie zima i stare ksero oraz brak dostępu do komputeru i internetu. Ogólnie bardzo fajna uczelnia wykładowcy i ludzie - polecam student 2 roku
opuncja
WISBiOP jest naprawde calkiem przyzwoita uczelnią, staraja sie i dbaja o studentow, bo konkurencja jest w Radomiu duza, nas zasypywaly w szkole ulotkami rozne uczelnie, wiec sila rzeczy zalezy im na tym, zeby studenci do nich przyszli, co moge powiedziec, warunki lokalowe sa bardzo dobre, sale ok, przyjemnie sie chodzi na zajecia, nie ma tez wiekszych zastrzezen do organizacji, bo zmainy w planie zawsze moga sie zdarzyc, wykladowcy staraja sie byc wyrozumiali dla nas, bo maja swiadomosc ze zaoczni czesto pracuja, co nie znaczy ze przymykaja oko na braki w nauce, ale sa ludzcy, generalnie spoko
05.02.2013
09.10.2012
drag
dzwon na uczelnie, dowiedz sie sam, popros niech ci przysla na maila, zebys mial na papierze czarno na bialym, na wypadek gdyby chcieli zmienic cos pozniej albo kombinowac
stypendia?
orientuje sie ktos, na jakich warunakch wyplacane sa te stypendia po tysiaku? pewnie licza srednia, wiec od razu zapytam, jaka trzeba miec i co to oznzcza w rzeczywisctosci? czy to jest w ogole realne, zeby dostac stype?
04.10.2012
07.03.2012
co jest, ludzie???
czy naprawde nie ma tu nikogo, kto studiuje w tej szkole? mnie akurat najbardziej budownictwo interesuje, ale chetnie bym przeczytal cokolwiek wiecej na temat uczelni, wykladowcow, praktyk, itd. od kolegow ze starszych rocznikow, badzcie tak szlachetni i skrobnijcie pare zdan
jarekK
czy warto studiowac kierunek inżynieria środowiska? na ile jest on perspektywiczny i daje mozliwosci pracy? ja sie nad tym kierunkiem zastanawiam wlasnie z tej szkole. Czy ktos, kto tam studiuje walsnie inzynierie srodowiska moglby napisac, jak wygladaja zajecia, czy trzeba byc dobrym z chemii, zeby pozaliczac egzaminy, jaki jest poziom trudnosci?
11.02.2012
24.05.2011
artur
co sądzicie o BHP w tej szkole ??