• Uniwersytet Medyczny w Łodzi Summer School 2024
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • 26 Festiwal Nauki i Sztuki

Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 26-600 Radom, ul. Mokra 13/19, (+48) 385 11 16, dziekanat@wisbiop.pl

Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu to niepubliczna uczelnia techniczna działająca na rynku edukacyjnym od dwudziestu lat. Rekrutuje na studia inżynierskie na kierunkach: budownictwo oraz bezpieczeństwo i higiena pracy. Placówka prowadzi również szkolenia i kursy oraz kierunkowe studia podyplomowe. Program kształcenia realizowany na studiach obejmuje dyscypliny naukowe z obszarów nauk społecznych i technicznych i ma na celu wyposażenie studenta w wiedzę teoretyczną i umiejętności praktyczne z projektowania, wykonawstwa i remontów obiektów budowlanych oraz konstrukcji inżynierskich, a także nadzorowania i zarządzania procesami budowlanymi.

Absolwenci WISBiOP w Radomiu są przygotowani jest do podjęcia studiów II stopnia na studiach kierunkowych na wszystkich uczelniach w całym kraju. Osoby zaineresowane kierunkami technicznymi mogą przyjrzeć się ofercie szkoły oraz zapoznać się z zasadami rekrutacji na studia.


Ocena uczelni

6.93 / 10
81 głosów

Opinie (18)
Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu, WISBiOP Radom

Aga
Wie ktoś czy fizyka jest wymagająca w tej szkole?
07.08.2023
19.05.2023
baja
moim zdaniem studia z bhp są na dobrym poziomie, uczelnia zatrudnia dobrych fachowcow. na minus jest zaplecze badawcze a w tym te archaiczne przyrzady pomiarowe, ktore w obecnych czasach nadaja sie tylko do muzeum
A
Czy polecacie budownictwo drogowe -studia podyplomowe?
22.02.2023
05.11.2022
stanley
Dużo praktycznych zajęć i studiowanie na dokumentach, które robi się w pracy.
Kusa Musa
hej, czy warto iść na BHP niestacjonarne? Może ktoś coś powiedzieć na temat tego kierunku na tej uczelni?
07.07.2021
28.08.2020
Agnesss
Cześć, co możecie powiedzieć na temat kierunku BHP na tej uczelni? Jest ciężko ? Wykładowcy wymagający ?
Studentka
Uczelnia na dobrym poziomie. Wykładowcy wymagający. Wykładowcy podchodzą do studenta indywidualnie co się chwali. Problem - nie ma dostępu do internetu na uczelni.
23.04.2017
25.03.2017
Student
Porażka. Nic nie nauczą. W salach w okresie od Listopada do Kwietnia 14-15 stopni na korytarzu 10,5. Brak planów na semestr, wszystko z do skoku. Dużo obiecują, a wrezultacie zupełnie mają każdego kto tu uczęszcza w d..... tylko zapłać i z opłatą się nie spóźnij. Lepiej jest na uczelni konkurencyjnej.
koleżanka
Jestem absolwentką budownictwa.. i wiem tyle o budownictwie ile wiedziałam przed rozpoczęciem studiów.. szkoła dla kogoś kto potrzebuje papierka inżyniera.. jeśli komuś naprawdę zależy na zdobyciu wiedzy to nie wybierajcie tej uczelni..
13.07.2016
04.02.2014
baflo
Witam. Jestem rocznikiem starszego semestru w tej szkole. Co można o niej powiedzieć to to, że szkoda do niej się zapisywać. Przyjmują wszystkich jak leci a potem tacy (nie chce wszystkich do jednego wora) debilie siedzą i tylko przeszkadzają w zajęciach lub pija piwo pod sklepem, tym którzy chcą coś z tej szkoły wynieść. Wykładowcy nie zwracają uwagi na takich a potem cała grupa ma przechlapane. Ale to wina wykładowców tej uczelni nie chcą lub zwrócić na to uwagi, zamiast takich wyprosić z wykładów lub egzaminów. Jest paru wykładowców super i mam tu na uwadze przedmioty z których mam najwięcej nauki. A reszta byle do przodu. Podsumowując jak zmieni się podejście uczelni do studentów, którzy chodzą by tylko chodzić a przy tym poprzeszkadzać innym to zapraszam kiedyś w jej progi.
darek
Za pieniądze zrobią wszystko
03.10.2013
19.08.2013
Cobi
Witam wszystkich. Wisbiop w Radomiu jest naprawdę fajna uczelnia, poziom trudności oceniam na 7/10 jeżeli sie przylozysz nie będziesz miał/a trudności ponieważ wykładowcy sa bardzo przyjaźni i otwarci oraz z ogromna chęcią dzieła sie swoją wiedza. Jest oczywiście pare minusów: brak wi fi słabe ogrzewanie zima i stare ksero oraz brak dostępu do komputeru i internetu. Ogólnie bardzo fajna uczelnia wykładowcy i ludzie - polecam student 2 roku
opuncja
WISBiOP jest naprawde calkiem przyzwoita uczelnią, staraja sie i dbaja o studentow, bo konkurencja jest w Radomiu duza, nas zasypywaly w szkole ulotkami rozne uczelnie, wiec sila rzeczy zalezy im na tym, zeby studenci do nich przyszli, co moge powiedziec, warunki lokalowe sa bardzo dobre, sale ok, przyjemnie sie chodzi na zajecia, nie ma tez wiekszych zastrzezen do organizacji, bo zmainy w planie zawsze moga sie zdarzyc, wykladowcy staraja sie byc wyrozumiali dla nas, bo maja swiadomosc ze zaoczni czesto pracuja, co nie znaczy ze przymykaja oko na braki w nauce, ale sa ludzcy, generalnie spoko
05.02.2013
09.10.2012
drag
dzwon na uczelnie, dowiedz sie sam, popros niech ci przysla na maila, zebys mial na papierze czarno na bialym, na wypadek gdyby chcieli zmienic cos pozniej albo kombinowac
stypendia?
orientuje sie ktos, na jakich warunakch wyplacane sa te stypendia po tysiaku? pewnie licza srednia, wiec od razu zapytam, jaka trzeba miec i co to oznzcza w rzeczywisctosci? czy to jest w ogole realne, zeby dostac stype?
04.10.2012
07.03.2012
co jest, ludzie???
czy naprawde nie ma tu nikogo, kto studiuje w tej szkole? mnie akurat najbardziej budownictwo interesuje, ale chetnie bym przeczytal cokolwiek wiecej na temat uczelni, wykladowcow, praktyk, itd. od kolegow ze starszych rocznikow, badzcie tak szlachetni i skrobnijcie pare zdan
jarekK
czy warto studiowac kierunek inżynieria środowiska? na ile jest on perspektywiczny i daje mozliwosci pracy? ja sie nad tym kierunkiem zastanawiam wlasnie z tej szkole. Czy ktos, kto tam studiuje walsnie inzynierie srodowiska moglby napisac, jak wygladaja zajecia, czy trzeba byc dobrym z chemii, zeby pozaliczac egzaminy, jaki jest poziom trudnosci?
11.02.2012
24.05.2011
artur
co sądzicie o BHP w tej szkole ??
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Akademia Zamojska
  • Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Collegium Humanum w Kielcach
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Collegium Humanum w Szczecinie
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Politechnika Poznańska
  • Uniwersytet Wrocławski
  • Politechnika Śląska
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Akademia Tarnowska
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Collegium Humanum w Katowicach
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Collegium Humanum w Lublinie
  • Uniwersytet Gdański
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Uniwersytet SWPS Katowice
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Małopolska Uczelnia Państwowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
  • Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Uniwersytet Kaliski
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Collegium Humanum w Gdańsku
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie