• UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Wyższa Szkoła Biznesu - National Louis University
  • TEB Edukacja WSB podyplomówki 2 tyg.

Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 26-600 Radom, ul. Mokra 13/19, (+48) 385 11 16, dziekanat@wisbiop.pl

Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu to niepubliczna uczelnia techniczna działająca na rynku edukacyjnym od dwudziestu lat. Rekrutuje na studia inżynierskie na kierunkach: budownictwo oraz bezpieczeństwo i higiena pracy. Placówka prowadzi również szkolenia i kursy oraz kierunkowe studia podyplomowe. Program kształcenia realizowany na studiach obejmuje dyscypliny naukowe z obszarów nauk społecznych i technicznych i ma na celu wyposażenie studenta w wiedzę teoretyczną i umiejętności praktyczne z projektowania, wykonawstwa i remontów obiektów budowlanych oraz konstrukcji inżynierskich, a także nadzorowania i zarządzania procesami budowlanymi.

Absolwenci WISBiOP w Radomiu są przygotowani jest do podjęcia studiów II stopnia na studiach kierunkowych na wszystkich uczelniach w całym kraju. Osoby zaineresowane kierunkami technicznymi mogą przyjrzeć się ofercie szkoły oraz zapoznać się z zasadami rekrutacji na studia.


Ocena uczelni

7.16 / 10
76 głosów

Opinie (14)
Wyższa Inżynierska Szkoła Bezpieczeństwa i Organizacji Pracy w Radomiu, WISBiOP Radom

Kusa Musa
hej, czy warto iść na BHP niestacjonarne? Może ktoś coś powiedzieć na temat tego kierunku na tej uczelni?
07.07.2021
28.08.2020
Agnesss
Cześć, co możecie powiedzieć na temat kierunku BHP na tej uczelni? Jest ciężko ? Wykładowcy wymagający ?
Studentka
Uczelnia na dobrym poziomie. Wykładowcy wymagający. Wykładowcy podchodzą do studenta indywidualnie co się chwali. Problem - nie ma dostępu do internetu na uczelni.
23.04.2017
25.03.2017
Student
Porażka. Nic nie nauczą. W salach w okresie od Listopada do Kwietnia 14-15 stopni na korytarzu 10,5. Brak planów na semestr, wszystko z do skoku. Dużo obiecują, a wrezultacie zupełnie mają każdego kto tu uczęszcza w d..... tylko zapłać i z opłatą się nie spóźnij. Lepiej jest na uczelni konkurencyjnej.
koleżanka
Jestem absolwentką budownictwa.. i wiem tyle o budownictwie ile wiedziałam przed rozpoczęciem studiów.. szkoła dla kogoś kto potrzebuje papierka inżyniera.. jeśli komuś naprawdę zależy na zdobyciu wiedzy to nie wybierajcie tej uczelni..
13.07.2016
04.02.2014
baflo
Witam. Jestem rocznikiem starszego semestru w tej szkole. Co można o niej powiedzieć to to, że szkoda do niej się zapisywać. Przyjmują wszystkich jak leci a potem tacy (nie chce wszystkich do jednego wora) debilie siedzą i tylko przeszkadzają w zajęciach lub pija piwo pod sklepem, tym którzy chcą coś z tej szkoły wynieść. Wykładowcy nie zwracają uwagi na takich a potem cała grupa ma przechlapane. Ale to wina wykładowców tej uczelni nie chcą lub zwrócić na to uwagi, zamiast takich wyprosić z wykładów lub egzaminów. Jest paru wykładowców super i mam tu na uwadze przedmioty z których mam najwięcej nauki. A reszta byle do przodu. Podsumowując jak zmieni się podejście uczelni do studentów, którzy chodzą by tylko chodzić a przy tym poprzeszkadzać innym to zapraszam kiedyś w jej progi.
darek
Za pieniądze zrobią wszystko
03.10.2013
19.08.2013
Cobi
Witam wszystkich. Wisbiop w Radomiu jest naprawdę fajna uczelnia, poziom trudności oceniam na 7/10 jeżeli sie przylozysz nie będziesz miał/a trudności ponieważ wykładowcy sa bardzo przyjaźni i otwarci oraz z ogromna chęcią dzieła sie swoją wiedza. Jest oczywiście pare minusów: brak wi fi słabe ogrzewanie zima i stare ksero oraz brak dostępu do komputeru i internetu. Ogólnie bardzo fajna uczelnia wykładowcy i ludzie - polecam student 2 roku
opuncja
WISBiOP jest naprawde calkiem przyzwoita uczelnią, staraja sie i dbaja o studentow, bo konkurencja jest w Radomiu duza, nas zasypywaly w szkole ulotkami rozne uczelnie, wiec sila rzeczy zalezy im na tym, zeby studenci do nich przyszli, co moge powiedziec, warunki lokalowe sa bardzo dobre, sale ok, przyjemnie sie chodzi na zajecia, nie ma tez wiekszych zastrzezen do organizacji, bo zmainy w planie zawsze moga sie zdarzyc, wykladowcy staraja sie byc wyrozumiali dla nas, bo maja swiadomosc ze zaoczni czesto pracuja, co nie znaczy ze przymykaja oko na braki w nauce, ale sa ludzcy, generalnie spoko
05.02.2013
09.10.2012
drag
dzwon na uczelnie, dowiedz sie sam, popros niech ci przysla na maila, zebys mial na papierze czarno na bialym, na wypadek gdyby chcieli zmienic cos pozniej albo kombinowac
stypendia?
orientuje sie ktos, na jakich warunakch wyplacane sa te stypendia po tysiaku? pewnie licza srednia, wiec od razu zapytam, jaka trzeba miec i co to oznzcza w rzeczywisctosci? czy to jest w ogole realne, zeby dostac stype?
04.10.2012
07.03.2012
co jest, ludzie???
czy naprawde nie ma tu nikogo, kto studiuje w tej szkole? mnie akurat najbardziej budownictwo interesuje, ale chetnie bym przeczytal cokolwiek wiecej na temat uczelni, wykladowcow, praktyk, itd. od kolegow ze starszych rocznikow, badzcie tak szlachetni i skrobnijcie pare zdan
jarekK
czy warto studiowac kierunek inżynieria środowiska? na ile jest on perspektywiczny i daje mozliwosci pracy? ja sie nad tym kierunkiem zastanawiam wlasnie z tej szkole. Czy ktos, kto tam studiuje walsnie inzynierie srodowiska moglby napisac, jak wygladaja zajecia, czy trzeba byc dobrym z chemii, zeby pozaliczac egzaminy, jaki jest poziom trudnosci?
11.02.2012
24.05.2011
artur
co sądzicie o BHP w tej szkole ??
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej Filia w Stalowej Woli
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Bydgoszczy
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. J.A. Komeńskiego w Lesznie
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Akademia Bialska Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II
  • Wyższa Szkoła Administracji w Bielsku-Białej
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu Wydział Ekonomiczny w Szczecinie
  • Politechnika Lubelska
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdańsku
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Bytomiu
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Akademia Pomorska w Słupsku
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Głogowie
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Wyższa Szkoła Ekonomii, Prawa i Nauk Medycznych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Uniwersytet Opolski
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej w Szczecinie
  • Uczelnia Nauk Społecznych Filia Nowy Targ
  • Bydgoska Szkoła Wyższa
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Gdyni
  • Staropolska Akademia Nauk Stosowanych w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania im. Prof. T. Kotarbińskiego
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Akademia Ignatianum w Krakowie
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Dolnośląska Szkoła Wyższa we Wrocławiu
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Ateneum - Akademia Nauk Stosowanych w Gdańsku
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Politechnika Poznańska
  • Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie - grupa Vistula
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych, Wydział Międzyuczelniany w Gdańsku
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, Wydział Ekonomiczny w Opolu
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Państwowa Uczelnia Zawodowa im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Wyższa Szkoła Ekonomii i Innowacji w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Szkoła Główna Służby Pożarniczej w Warszawie
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Politechnika Częstochowska
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Mazowiecka Uczelnia Medyczna w Warszawie
  • Podhalańska Państwowa Uczelnia Zawodowa w Nowym Targu
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Warszawie
  • Akademia im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Pedagogium Wyższa Szkoła Nauk Społecznych w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
  • Uniwersytet Humanistyczno-Przyrodniczy im. Jana Długosza w Częstochowie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu, Wydział Zamiejscowy w Chorzowie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Państwowa Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Toruniu
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Politechnika Łódzka
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu
  • Akademia Nauk Stosowanych w Tarnowie
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • WIT Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania w Warszawie
  • Uniwersytet Gdański
  • Wyższa Szkoła Bankowa w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Akademia Zamojska
  • Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Poznaniu
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Wyższa Szkoła Agrobiznesu w Łomży