Opinie o Uczelni Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie (AWF Warszawa)

Komentarze (36)

  • wastedathletefuteawfpro

    ''Stan ogólny uczelni tragiczny, sale nie wyposażone, zimą w niektórych salach można zamarznąć.'' jak sie ma dusze sportowca to nawet na to niezerkniesz tylko wchodzisz robisz to co kochasz dziekuje
    05.12.2018
  • ALFREDO

    Witam Szukam opinii na temat pani Edyty Sienkiewicz-Dianzenza jako promotora prac dyplomowych. To dla mnie ważna sprawa. jeśli ktoś z Państwa pisał lub pisze u niej pracę proszę się podzielić opinią. Oczywiście chodzi o AWF Warszawa Wydział Wychowania Fizycznego. Pozdrawiam Alfredo :)
    23.12.2017
  • Gabi

    Jakie rozszerzenia są brane pod uwagę przy fizjoterapii? Czy biologia i geografia wystarczą???
    06.09.2017
  • Ola

    hej mam pytanie czy cieżko dostać się na turystyke?
    06.07.2017
  • Kasia

    Szukam jakiś opinii o turystyce i rekreacji na tej uczelni, ktoś coś???
    16.06.2017
  • fizjo

    Mógłby ktoś opisać swoje wrażenia na fizjoterapii?
    11.06.2017
  • ktoś

    Warunki podrożały - jak nie zdacie przedmiotu i chcecie być na kolejnym semestrze to za jeden zapłacicie 1000zł i zdajecie go w kolejnym, a jak znów nie zdacie to OUT fizjologia anatomia biologia biomechanika przemyślcie to :)
    07.06.2017
  • nanana345

    Hej, mógłby mi ktoś opowiedzieć trochę o kierunku Turystyka i Rekreacja na tej uczelni?
    03.07.2016
  • trelemorele

    czy na kierunku takim jak terapia zajęciowa lub turystyka i rekreacja są egzaminy sprawnościowe z pływania w czasie studiów ?
    03.07.2016
  • anonim

    Nikt na nikim nie żeruje, po prostu trzeba się uczyć i nie ciąć w ch... Denerwuje tylko kadra z dziekanatu, a poza tym jest ok. Pozdrawiam student 2 roku (SPORT)
    26.01.2016
  • Warunek

    Nie polecam, chamstwo w czystej postaci, żerują na portfelach studentów wymuszając płacenie warunków - 724zł za przedmiot w semestrze. Dodam jeszcze, że sprawdzanie wiedzy przez ćwiczeniowców niewiele ma się do ich wkładu w przekazanie odpowiedniej wiedzy. Stan ogólny uczelni tragiczny, sale nie wyposażone, zimą w niektórych salach można zamarznąć.
    25.01.2016
  • studia podyplomowe

    myślę o studiach podyplomowych na AWF w Warszawie, czy ta Relaksacja i Joga to jest jakaś nowość? ktoś może to studował i jest w stanie napisać, czego się spodziewać i czy warto to kończyć? Czy lepiej wybrać fozjoterapię? pod kontem pracy i możliwości?
    18.09.2014
  • ja :)

    hej! ;) Chciałam zapytać doświadczonych czy mam szanse dostać się na AWF,kierunek WF jeśli ogółem miałam 72 pkt.?...
    05.07.2013
  • ja :)

    hej! ;) Chciałam zapytać doświadczonych czy mam szanse dostać się na AWF,kierunek WF jeśli ogółem miałam 72 pkt.?...
    05.07.2013
  • kandydat

    wie ktoś jak przeliczany jest czas na punkty z testów sprawnościowych na awf warszawa ?
    25.06.2013
  • Marcin

    Ja bardzo lubię sport, dlatego też wybrałem AWF. a akurat ta akademia Józefa Piłsudskiego w Warszawie wydała mi się najlepsza :) i nie żałuje, bardzo mi się podoba, cieszę się, że jest dużo zajęć sportowych, że robię to, co zawsze chciałem, że mogę się rozwijać, że mam dobrą kondycję fizyczną ;)) polecam wszystkim!
    10.02.2013
  • athlete

    Spoko AWF. Trzeba tu ludzi, jak najwięcej, bo w życiu chodzi o to żeby fizycznie być zdrowym, wtedy to życie jest długie. Akuratt awf w warszawie nie narzeka na brak studentow, ale innym placówkom się to zdarza! Z perspektywy milośnika spotu - biernego i czynnego - nie rozumiem takiej sytuacji!
    26.08.2012
  • anty-tir

    Ja z kolei odradzam TiR. Jeden z gorszych kierunków. Tak naprawdę człowiek niewiele tu się uczy, tak jak miśka pisze - trzeba być matołem, żeby się nie utrzymać, a to znaczy że poziom jest nie za wysoki, a wymagania minimalne. Czy jest sens przeznaczać na to kilka lat? Raczej nie!
    18.08.2012
  • miśka

    studiuje tutaj turystyke i rekreacje i w sumie polecam. zajecia ciekawe i trzeba byc naprawde matołem, żeby się na tych studiach nie utrzymać. bardzo fajne zajecia rekreacyjne, basen itd. Trochę dobrych chęci i nikt nie wyleci.
    04.07.2012
  • zuza

    jestem całkiem ogarnięta w sprawach studenckich bo trzy razy w różnych miejscach w polsce rozpoczynałam studia, plus byłam na moście i erasmusie i popieram słowa dżeja - wydziały zamiejscowe sa zawsze trochę olewane i jest to nie tylko moja opinia, ale i paru znajomych którzy mieli porównanie. także nie polecam, chyba że nie masz innej opcji.
    03.06.2012
  • dżej

    Bardzo wdzięczna ksywka ! Szczerze, to te zamiejscowe trochę po macoszemu zawsze są traktowane, znam to z doświadczenia, co prawda z innego województwa, ale jednak.. a teraz, jak kontynuuję karierę naukową, to tym bardziej się o tym przekonuję..
    17.05.2012
  • pchła

    Wie ktoś jak to jest z tym wydziałem w Białej Podlaskiej? Generalnie jakbym mógł tutaj zostać na studiach, to bardzo by mi to odpowiadało, ale na siłę w jakieś kiepskie, zamiejscowe oddziały też się pchał nie będę ..
    31.03.2012
  • pozitiw

    3 days left i będą dni otwarte, także wszystkiego moi drodzy maturzyści dowiecie się u źródeł. Dodam tylko , że nasz awf co rusz zdobywa jakieś nagrody, także można tylko skorzystać na studiowaniu tutaj
    20.03.2012
  • brawoJacek

    problemy w wykonywaniu zawodu to nic, najgorzej, jeśli wykonujesz go źle. Źle wbita igła może skutkować śmiercią, dlatego trzeba się przyłożyć do teorii i praktyk. Szkoda gadać. Szkoła w każdym razie dobra, jak na imię od J. Piłsudskiego przystało.
    10.03.2012
  • Jacek

    i dlatego później pojawiają się problemy w wykonywaniu swojego zawodu..
    24.02.2012
  • ema

    Każdy kierunek wymaga specjalistycznego wyszkolenia. To nie jest kwestia \"A bo wy macie łatwe studia\". Mogą wydawać się łatwe, ale jeśli masz je studiować, to wcale już tak lekko nie jest. Pielęgniarstwo, jak każdy inny kierunek, wymaga dużo wkładu własnego, chyba, że chce się po prostu przebrnąć przez studia, czego nie polecam, bo później będzie się odczuwać braki w życiu zawodowym-praktycznym.
    24.02.2012
  • Dominik

    Na każdym forum widzę opinie na temat pielęgniarstwa, że każdy boi się poziomu itp, ale to w końcu pielęgniarstwo. Chyba ten zawód zobowiązuje do wiedzy, a organizm człowieka jest skomplikowanym mechanizmem, którego prace trzeba znać. Więc wybierając pielęgniarstwo liczcie się z wysokim poziomem.
    13.02.2012
  • Paula

    chciałabym zacząć studia na pięlegniarstwie, ale boję się poziomu... Może ktoś mi poradzić jak tam jest?
    10.02.2012
  • pielęgniarz

    Polecam pielęgniarstwo chociaż jestem pierwszym rocznikiem i mozna powiedziec eksperymentalnym to jest super dobrze dobrana kadra naukowa trcohe duzo przedmiotow ale cos za cos
    09.02.2012
  • sportmen

    Jestem na sporcie. Ciekawy, rozwojowy kierunek studiów. Dla mnie pasja.
    06.02.2012
  • SylWiaW

    Widzę że fizjoterapia to modny kierunek. Ilu jest chętnych?
    02.02.2012
  • fizjoterapeutka

    Oczywiście, że potrzeba trochę siły, ale przede wszystkim chodzi o technikę. Ja też nie jestem wielką babą ( bez obrazy moje panie), a daję sobie radę. Czy jest to kierunek na czasie.. hmm.. z tym można dyskutować, na pewno trzeba złapać praktykę w prywatnym zakładzie, żeby żyć przyzwoicie
    30.01.2012
  • Cosmo

    Jestem na kosmetologii. Mogę śmiało polecić tą uczelnię. Super zaplecze, wykładowcy ludzcy. Dużo się uczę i już zaczynam stawiać samodzielne kroki w zawodzie.
    23.01.2012
  • Jano22

    Fizjoterapia jest extra sama w sobie. Nie trzeba być mięśniakiem żeby dobrze wykonywać swoją pracę. Startuj
    18.01.2012
  • pacjęt

    fizjoterapia nie jest kierunkiem zarezerwowanym dla mężczyzn powyżej 190 cm i wadze 100 kg, delikatny dotyk pięknej dziewczyny jest lekiem sam w sobie.
    09.12.2011
  • Jola

    Mysle o fizjoterapii na AWFie, bo slyszalam ze to jest kierunek na czasie. NIe tyle, ze modny, co dajacy prace. Tylko zastanawiam sie, czy dziewczyna o wadze 51 kg i zwroscie 162 cm da rade z pacjentami pod 2 metry i 100 kilo? Czy powinnam sie tym martwic?
    30.05.2011