Opinie o Uczelni Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa (WSZ SW Warszawa)

Komentarze (76)

  • Mariusz.Rz

    Witam wszystkich, chce dziś podzielić się z kandydatami którzy wachają się czy wybrać tą uczelnie. W WSZ- SW spotykam się z pełnym profesionalizmem na każdym kroku. Profesorowie prowadzą wykłady na wysokim poziomie, ciekawie i z wyczuciem ,dostosowanym do różnorodności wiedzy studentów.Dziekanat, kwestura to poprostu najwyższa klasa wysokiej jakości obsługi studenta . Osoby pracujące tam nie są przypadkowe. Po kilku sekundach każdy odczuje że jest ważny, a jego problem zostanie potraktowany jako priorytetowy. Muszę to powiedzieć, są poprostu fantastyczne.- student 1- roku mgr.
    30.11.2018
  • Lela

    Jestem absolwentką tej Uczelni i przez 5 lat nigdy nie byłam źle potraktowana przez Dziekanat Panie zawsze były miłe i pomocne
    26.11.2018
  • Mag

    Mam odmienne zdanie na temat tej uczelni. Osoby tam pracujące są bardzo pomocne i życzliwe dla Nas studentów. Pomoc uzyskałam natychmiast. Podczas zajęć atmosfera jest miła i chętnie wykładowcy udzielają wyczerpujących odpowiedzi na nasze wnikliwe pytania. To uczelnia gdzie z przyjemnością przychodzę na zajęcia i zawsze polecam ją znajomym.
    26.11.2018
  • Dorota

    Witam, zastanawiam się nad opinią z 11.10.2018 od KK nie nie jestem w stanie nawet wyobrazić sobie że taka opinia może mieć miejsce. Jestem studentką pierwszego roku studiów II stopnia na tej uczelni. Po poprzednich przejściach z uczelnią w Otwocku tu znalazłam profesjonalizm i dzięki pomocy tej uczelni odebrałam prawidłowy dyplom i suplement z uczelni w Otwocku a nie była to łatwa dla mnie walka. Reasumując uczelnia oprócz profesjonalizmu posiada miłą kadrę pomocną w każdej kwestii jeżeli potrzebujesz pomocy znajdą wyjście z każdej nawet trudnej sytuacji. Na studiowanie na tej uczelni zdecydowałam się po przeczytaniu opinii i rozmowach z kierownikiem . Polecam z ręka na piersi i nie żałuję swojego wyboru.
    25.11.2018
  • Piotr

    Uczelnia na poziomie, miła atmosfera. Miła kadra, profesorowie bardzo pomocni jeśli czegoś nie wiesz na pewno pomogą. Jestem na drugim roku i nie żałuję że wybrałem tą uczelnię.
    23.11.2018
  • Kk

    Z przykrością pisze ze spotkałam się z bardzo nie miłym stosunkiem pracownik-student. Czytałam dużo opinii na temat miłych pracowników, wykładowców a niestety na swojej skórze tego nie odczułam. Pani od której próbowałam zdobyc pare informacji była bardzo nie uprzejma i odnosiła się bardzo nie miło i cóż No bądźmy szczerzy chamsko... odpowiadala pojedynczymi słowami od niechcenia... oczywiście każdy ma gorszy dzień jednak powinna zachować odrobine profesjonalizmu gdyż ona jest od tego by udzielać informacji. Naprawę było to dla mnie dużym zaskoczeniem, jednak o sposobie nauczania wypowiadać się nie będę bo nie skorzystałam z oferty studiów, jednak co do całokształtu słyszałam pozytywne opinie :)
    11.10.2018
  • dda

    Witam, zastanawiam się nad II stopniem Zarządzania na tej uczelni w trybie niestacjonarnym i miałabym pytanie do kogoś co studiował/studiuje na tej uczelni, czy warto? bo uczelnia widać kameralna bardzo, a zastanawiam się jeszcze nad WSFiZ lub Europejska Uczelnią.. Z góry dziękuję za wszelką pomoc, sugestie, rady, czy opinie ;)
    25.09.2018
  • Wika

    Bardzo dobra Uczelnia w której studiowalam 5 lat. Wspaniała atmosfera profesjonalna kadra Bardzo polecam. Tegoroczna absolwentka
    20.09.2018
  • agakepka

    Wspaniała uczelnia, w której wiele zmieniło się na lepsze. Wysoce wyspecjalizowana kadra, bardzo dobre warunki do nauki. Klimat bardzo rodzinny! Z całego serca polecam - magister zarządzania
    19.09.2018
  • Mela

    Bardzo fajna uczelnia. Przyjazdana studentom. Dobrzy wykladowcy. Polecam
    15.09.2018
  • vellg

    Wyższa Szkoła Zarządzania - Studiujesz ZARZĄDZANIE i specjalności masz różne, ale jednak nadal studiujesz zarządzanie. Pracy po tym nie będzie, bez sensu, zarządzanie to słąba opcja, nieważne z jakimi specjalnościami. Lepiej wybrac samą Logistykę na przykład.
    27.07.2018
  • Domi

    Odpowiadając na pytanie jest duże zróżnicowanie wieku ale głownie młodzi ludzie. Jestem na dziennych i w mojej grupie są tylko tacy. Generalnie uczelnia raczej bezstresowa, atmosfera bardzo rodzinna (wykładowcy, pracownicy etc.) naprawdę można wszystko szybciutko załatwić, wszelkie problemy i uwagi. Można się nauczyć ale to oczywiście jak na każdej uczelni trzeba dać wkład własny. A z tym różnie u niektórych :p Ćwiczenia i wykłady są tak prowadzone, że skłaniają do czynnego udziału co pomaga przy zapamiętywaniu materiału. Polecam :)
    24.07.2018
  • Lenka

    Jeżeli ktoś chcę studiować zarzadzanie to jak najbardziej polecam Warszawską Szkołę Zarządzania- Szkołę Wyższa. Bardzo mili i pomocni wykładowcy. Nauczyć sie też można sporo. Polecam!!
    18.07.2018
  • hej

    mam pytanko czy to jest szkoła typowo dla "dorosłych"? chodzi mi o to czy są też uczniowie świeżo po zdanej maturce czy osoby które postanowiły po jakimś czasie kontynuować nauke?
    13.07.2018
  • :)

    Jaaaa!
    13.07.2018
  • AGA

    Ktoś na zarządzanie na stacjonarne ?
    03.07.2018
  • Gabi

    Polecam , fajna atmosfera, dobry kontakt z wykładowcami. Przyjazny Dziekanat, Student jest zawsze miłe widziany oraz może liczyć na pomoc .
    27.05.2018
  • Leon

    Bardzo dobra uczelnia;) wysoki poziom i niskie czesne.
    22.05.2018
  • Warszawiak1992

    W obecnym roku kończę przygodę z uczelnia, ale będę bardzo miło wspominał ten czas. Pracując w korporacji w dziale HR przyda mi się zdobyta wiedza wraz z umiejętnościami na gry i w czasie studiów. Pozdrawiam!
    22.05.2018
  • Pawel

    Studiuje na studiach magisterskich. Polecam. studiowanie . Mam porownanie bo licencjat robilem w înnej Uczelni. Jest super
    20.05.2018
  • Lela

    Polecam ta Uczelnię. Świetni wykladowcy przyjazdna atmosfera studiowania. Niskie czesne
    19.05.2018
  • babello93

    uczelnia na wysokkm poziomie, wyklady na wysokim poziomie, polecam
    19.05.2018
  • Dondik91

    Polecam każdemu uczelnie Wyższej Szkoły Zarządzania. Dziekant wychodzi do studentów. Student jest zawsze miłe widziany oraz może liczyc na pomoc innych.
    19.05.2018
  • Kasia

    Polecam Warszawską Szkołę Zarządzania. Profesjonalna kadra a w szczególności przyjazny dziekanat. Ogólna atmosfera bardzo bardzo pozytywna.
    18.05.2018
  • Adam

    Jestem studentem tej uczelni i mogę ją polecić każdemu. Poziom nauczania jest na wysokim poziomie, wykładowcy z bardzo dużą wiedzą i doświadczeniem. Wszyscy są bardzo sympatyczni i pomocni. Niskie czesne .
    18.05.2018
  • CELIŃSKI M7

    WSZ-SW jest to Uczelnia godna polecenia na której jest wysoki poziom nauczania ,pomocna wykwalifikowana kadra dla mnie wybór tej Uczelni to strzał w 10 !
    16.04.2018
  • Ania B.

    Jestem w trakcie sesji egzaminacyjnej- no cóż łatwo nie jest. ... ale nie jest też tak żeby nie można było tego przejść 😊
    09.03.2018
  • Ola

    Bardzo dobra przyjazna uczelnia. Pomocny Dziekanat. Kadra rewelacyjnie przekazują swoją wiedzę. Gorąco polecam!!
    19.02.2018
  • Student II roku

    Bardzo przyjazna uczelnia, miła atmosfera., życzliwa kadra, profesjonalni wykładowcy Wiele możliwości rozwoju
    19.02.2018
  • Asia

    Polecam Warszawską Szkołę Zarządzania. Niskie czesne. Profesjonalna kadra a w szczególności przyjazny dziekanat.
    11.02.2018
  • Adam

    Polecam uczelnię :) wykładowcy są wyjątkowi, a kadra bardzo miła i pomocna. Nie ma problemów z załatwieniem czegoś w dziekanacie czy w księgowości. Serdecznie polecam.
    11.02.2018
  • Ania

    Przesympatyczna i pomocna kadra. Gorąco polecam tą szkołę. Naprawdę warto !
    09.02.2018
  • Grzegorz

    Serdecznie polecam niżej wymienioną uczelnię przyjazna atmosfera ciekawe wyklady i wykładowcy znający się na swoim fachu
    09.12.2017
  • Mati

    Rewelacyjna uczelnia przyjazna studentom ciekawe wykłady i atmosfera która tworzą ludzie :)
    09.12.2017
  • Marta

    Jestem po 3 egzaminach. Goraco Polecam tą szkołę! !!
    08.12.2017
  • Ania

    Szkoła bardzo przyjazna studentom ! Wykładowcy pełna profeska. Ogólna atmosfera bardzo pozytywna. Serdecznie polecam.
    08.12.2017
  • Miś

    Nie polecam. Fatalny kontakt z uczelnią.
    05.12.2017
  • rena

    nie polecam.. wykłady nudne, przekazywana wiedza na niskim poziomie, mało wymagający wykładowcy. Nie dla ambitnych.
    05.12.2017
  • Sylwia

    Jestem świeżo po egzaminie magisterskim i życzę wszystkim studentom takiej atmosfery. Egzamin wiadomo bez stresu raczej obejść się nie da, ale dzięki przemiłej komisji dałam radę go przezwyciężyć. Wszystkim gorąco polecam szkołę. Wszystkie zajęcia były prowadzone z pełnym zaangażowaniem wykładowców, ale szczególne podziękowania kieruje wobec rektora i jego zajęć - niezapomniane chwile. Z żalem kończę ten niesamowity rozdział w moim życiu, ale bogatsza o wiedzę o sobie i kilkoro nowych przyjaciół ;D
    24.10.2017
  • Teresa S.

    Minęło pięć lat studiów jak w mgnieniu oka.. Jestem świeżo po egzaminie magisterskim życzyła bym wszystkim studentom by mogli swoje egzaminy odbyć w tak miłej i przyjaznej atmosferze. Pomimo, że pracuję i mieszkam poza Warszawą przyjazdy były tu przyjemnością. Nigdy nie podejrzewałam siebie o to, że ekonomia może być dla mnie zrozumiała a jednak tak się stało... :):):) To dzięki wspaniałym wykładowcom i atmosferze tu panującej... Bardzo za wszystko dziękuję...
    23.10.2017
  • Magda

    Właśnie zdałam egzamin magisterski, jestem bardzo zadowolona ze studiów :):) Przesympatyczna i pomocna kadra. Czasem trudno połączyć pracę ze studiami, ale oni zawsze wychodzą naprzeciw i udało się przejść studia bezstresowo :) Egzamin magisterski wiadomo, stres był, ale komisja przemiła !!
    22.10.2017
  • SM

    Witam, z czystym sumieniem mogę polecić tą uczelnię mimo, iż zaczynam dopiero z nią swoją przygodę wiem, że to będzie bardzo udany czas a sam rektor anioł nie człowiek,bardzo komunikatywny i w każdej chwili służy pomocą studentom.
    30.09.2017
  • Student

    Witam, czy uczelnia prowadzi studia zaoczne tj. zjazdy co dwa tygodnie w sobotę i niedzielę? Jak wygląda sprawa ze specjalizacjami - czy są uruchamiane wszystkie dostępne do wyboru czy tylko te na które jest najwięcej chętnych? Zależy mi głownie na specjalizacji: Menadżer sportu.
    27.08.2017
  • Asia

    Jestem w trakcie magisterki, został mi jeszcze rok i nie żałuje, że tu poszłam. Uczelnia rzeczywiście kameralna. Wykladowcy są zyczliwi, można sie z nimi dogadac w prawie każdej sprawie ;-) Żeby nie zaliczyc tu przedmiotu to trzeba się bardzo postarać. Klaudia--> Idź na marketing, poradzisz sobie na bank.
    31.07.2017
  • Klaudia

    Czy ktoś studiował zarządzanie i specjalizacje marketing na magisterce i może się wypowiedzieć czy jest bardzo ciężko? Dużo matematyki? Jak wyglądają zajęcia i zaliczenia? Widziałam przedmioty i nie chce się wpakować na minę.
    19.07.2017
  • Miloš

    Jestem po studiach magisterskich:) studiowałem tu również licencjat. Szkoła jest bardzo fajna, kameralna. Wykładowcy sympatyczni i pomocni. Nauka piątki i soboty, niedziela wolna. Bardzo szybko zleciało, było fajnie;) Gorąco polecam!!!
    18.07.2017
  • Beats

    Studiowalam tu licencjat teraz wybieram sie na magisyerke. Polecam wszystkim.. Profesjonalna kadra a w szczegolnosci przyjazdny dziekanat. Studenci z innych Uczelni wiedza ze to wazne.
    31.05.2017
  • piti

    Obsada i atmosfera godna polecenia ;)
    22.04.2017
  • Student

    Przeniosłem się tu z innej uczelni i nie żałuję, Lekko nie jest, ale wykładowcy podchodzą do studenta "po ludzku".
    02.04.2017
  • Stary

    Polecam , fajna atmosfera, dobry kontakt z wykładowcami. Miałem obawy, czy po przerwie odnajdę się na studiach, ale na tej uczelni to żaden problem 😀
    31.03.2017
  • Zarządzanie projektami

    Mam pytanie o specjalności, których lista na pierwszym roku jest duża czy są one uruchamiane (złe doświadczenia z poprzedniej uczelni)? Zależy mi głównie na wymienionej "zarządzanie projektami".
    09.03.2017
  • student II stopnia 2016

    Hej wszystkim, którzy chcą skorzystać z opinii studenta WSZSW. Jestem na drugim semestrze studiów magisterskich. Uczelnia bardzo fajna. Kadra profesjonalna, zajęcia w 90% ciekawe i z przydatną wiedzą. Godną polecenia ciekawostką jest bufet uczelniany prowadzony jako rodzinny interes przez dwie przesympatyczne Panie :). Polecam szkołę - nie będziesz zawiedziony!
    06.03.2017
  • Beata

    Jestem studentką tej uczelni i mogę ją polecić każdemu. Poziom nauczania jest na wysokim poziomie, wykładowcy z bardzo dużą wiedzą i doświadczeniem. Wszyscy są bardzo sympatyczni i pomocni. Bardzo dobry jest dojazd, niskie czesne i wolne niedziele. WSZ-ZW to najlepszy wybór.
    01.03.2017
  • Darek

    Bardzo dobra, kameralna i przyjazna uczelnia. Sympatyczni i pomocni wykładowcy.Kadra na wysokim poziomie, rewelacyjnie przekazują swoją wiedzę. Wszystkie niedziele wolne. Gorąco polecam!!
    23.02.2017
  • Gonia

    Witam, Chciałabym z czystym sumieniem polecić każdemu studiowanie na WSZ SW. Doskonała kadra, prostudenckie podejście, zajęcia w piątki i soboty, przyjemna atmosfera....no i ciastka owsiane w barku przepyszne 😉 Zastanawiasz się jeszcze nad wyborem uczelni ? Chyba czas wybrać WSZ SW 👍
    17.02.2017
  • Dagmara

    Szczerze polecam tę uczelnię, rewelacyjna kadra, która uczy i wspiera. Atmosfera na uczelni sprawia, że weekendy w szkole już tak nie przerażają 😊 uczelnia zarządzana jest przez bardzo przyjaźnie nastawianonych ludzi, którzy rozumieją problemy pracujących studentów. W moim mniemaniu -lepiej wybrać nie mogłam.
    17.02.2017
  • Wanda

    Jestem studentką WSZ-SW. To bardzo fajna Uczelnia. Mili wykładowcy, rodzinna atmosfera. Mam porównanie gdyż studiowałam na innej uczelni. Polecam
    23.01.2017
  • Tadeo28

    Bardzo przyjemna uczelnia, miła atmosfera. Wiele możliwości rozwoju.
    23.01.2017
  • Mika

    Po ukończeniu studiów podyplomowych - Zarządzanie Jakością -z całym przekonaniem uważam ,że to był bardzo dobry wybór. Zdobyta praktyczna wiedza, profesjonalna Kadra -Polecam!
    15.11.2016
  • inżynier jakości

    Po studiach podyplomowych Zarządzanie jakością w motoryzacji" mogę tylko żałować, że nie ma opcji zrobienia takich studiów zaocznie jako kilkuletni kierunek inżynierski. Studia nie miały słabych punktów, pracę zmieniłem jeszcze przed zakończeniem studiów, na rozmowie pozamiatałem konkurencję, decyzję o zatrudnieniu dostałem od razu po pierwszej rozmowie. Dla jakościowca taka podyplomówka to strzał w dziesiątkę.
    03.08.2016
  • Kucyk

    Wybieram się złożyć dokumenty. Przekonała mnie promocja czesnego i wygodne terminy zjazdów na studiach zaocznych.
    01.08.2016
  • Kasia

    Polecam Warszawską Szkołe Zarządzania. Przyjazdna atmosfera niskie czesne i profesjonalni wykładowcy.
    01.08.2016
  • Krzysztof

    Polecam! Mała, kameralna uczelnia a nie kombinat z taśmą produkcyjną.
    31.07.2016
  • Bartek

    Właśnie złożyłem dokumenty na licencjat. Przekonało mnie niskie czesne, a właściwie jego promocja oraz dobre wyniki rankingu w ważnych kwestiach dla studentów "warunki kształcenia" i "kadra naukowa". Pani, która przyjmowała moje dokumenty bardzo miła i pomocna. Na tym etapie polecił bym uczelnię.
    31.07.2016
  • Mirek

    Szkoła godna polecenia wykładowcy są wyrozumiali . Ja tam również uczyłem się, teraz wiem co to znaczy zakuwanie po nocach. A krótko mówiąc to strach ma wielkie oczy. Pozdrawiam i życzę wyboru tej uczelni.
    29.07.2016
  • aga

    Polecam uczelnię :) wykładowcy są wyjątkowi, a kadra bardzo miła i pomocna. Córka nigdy nie miała problemów z załatwieniem czegoś w dziekanacie czy w księgowości. Ta uczelnia to naprawdę bardzo dobry wybór
    19.07.2016
  • wer8

    Atmosfera na uczelni? Rewelacja. Inni studenci? Nie spotkałam się z sytuacją, żeby ktoś komuś odmówił pomocy. Poza tym cudowni wykładowcy i bardzo miła i pomocna kadra. Wyjątkowa uczelnia :) polecam gorąco.
    19.07.2016
  • Mati

    Ja jestem zadowolona, wykształcona kadra,miła atmosfera
    15.10.2014
  • anka

    dlaczego tutaj tak mało piszecie? i skąd ta niska ocena? jak się wam studiuje na tej uczelni? co jest z nią nie tak, że ma słabą punktację? jak się tu studiuj zarządzanie? gdzie isć, jesli nie do WSZ SW? podpowiedzcie pliizz!
    17.06.2014
  • Roman L

    Po prawie trzech semestrach mogę powiedzieć że jest OK
    13.12.2013
  • pytanko szybkie

    czy wysłano Wam z uczelni jakieś potwierdzenie, że jesteście przyjęcia na studia?, że rozpoczęcie jest .. data, ze jesteście w grupie??? itd.
    19.09.2013
  • zarządzanie

    czy ta szkoła ma jeden kierunek - Zarządzanie? skąd są wykładowcy? nie widze żadnej listy nazwisk na stronie uczelni,
    05.09.2013
  • kamillll

    a kiedy ta uczelnia ma dni otwarte?? chętnie bym ja zwiedził i pogadał ze studentami ;)
    08.03.2013
  • nowa

    Jestem nowa w tej szkole (licencjat) i powiem Wam, że początki oceniam bardzo pozytywnie. Fajne podejście mają pracownicy do nowych studentów. Służą pomocą itd. na pewno lepiej niż to było w moim liceum :):) Mam nadzieję, że przy pisaniu licencjata będę miała równie pozytywne zdanie o tej szkole ;) W razie gdybyście się wahali to wpadnijcie do szkoły i porozmawiajcie z przypadkowymi studentami zaczepionymi na korytarzu.
    29.10.2012
  • piotras

    Jak najbardziej polecam tą szkołę. Nauki jest ale zależy z którego przedmiotu z jednego mniej z 2go więcej ale tak czy siak wykładowcy maja spoko podejście, nie ma celowego udupiania studentów, atmosfera bardzo przyjazna bo to malutka szkoła ( ok 60osob na roku)
    06.08.2012
  • NIepewna

    rozwazam te szkole z kierunkiem zarzadzanie, w porownaniu z innymi uczelniami wydaja sie byc nastawieni glownie na ksztalcenie kadry zarzadzajacej, co mnie przekonuje, no i maja w miare przyzwoite czesne, slyszalam jednak, ze jesli chodzi o poziom, to nie jest on najwyzszy, ze wyciagaj za uszy, bo chodzi im glownie o pieniadze i utzrymanie studentow, mialabym na Siedmiogrodzka w miare blisko, ale nie chce sie decydowac na szkole tylko dlatego, ze mam dobry dojazd i ten kierunek, jaki chce studiowac, poradzcie, jakie agrumenty moga przemawiac za wyborem Warszawskiej Szkoly Zarzadzania?
    01.06.2011