• Uniwersytet Wrocławski Alicja Wojtasz
  • UTH im. Chodkowskiej Warszawa
  • Akademia Tarnowska rekrutacja 2024
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej

Akademia Medyczna Humanum w Warszawie

uczelnia niepubliczna, woj. mazowieckie, 01-234 Warszawa, ul. Marcina Kasprzaka 49 , (+22) 631 05 75, amh@amh.edu.pl

Akademia Medyczna Humanum w Warszawie należy do prężnej grupy uczelni niepublicznych, które mają swoje filie w wielu miastach akademickich w Polsce i za granicą. Do 2023 roku uczelnia działała pod nazwą Wyższa Szkoła Rehabilitacji w Warszawie, będąc specjalistyczną placówką z ofertą studiów medycznych i okołomedycznych.

Kandydaci mogą podjąć studia na kierunkach: psychologia, zdrowie publiczne, fizjoterapia, ratownictwo medyczne i dietetyka. Uczelnia posiada również szeroki wachlarz studiów podyplomowych. Szkoła ma własne wydawnictwo, którego redakcja publikuje materiały naukowe adresowane do pracowników nauki, nauczycieli oraz absolwentów. Organizuje praktyki w najbardziej prestiżowych szpitalach w stolicy Polski.

Sprawdź, kiedy rozpoczyna się rekrutacja i poznaj szczegółową ofertę edukacyjną Akademii Medyczna Humanum w Warszawie.


Ocena uczelni

6.57 / 10
313 głosów

Opinie (189)
Akademia Medyczna Humanum w Warszawie, Medyczna Humanum

Agnieszka B.
Studiuję psychologię dla Psychoterapeutów oraz Psychotraumatologię z profilaktyką społeczną ze specjalizacją. Osobiście jestem bardzo zadowolona z Wykładowców. W głównych przedmiotach są to często Doktorzy hab/profesorzy, aż nie chce się kończyć wykładu, nie mówiąc już ćwiczeniach. Biopsychologia, Biomedycyna, Wprowadzenia do psychologii omawiane z nurtami psychoterapeutycxnymi, PTSD zarówno przeplatane na zajęciach z psychologii jak i na Indywidualnej Organizacji Studiów (ios) gdzie mamy dostęp do mnóstwa nagrań i merytoryki. Uczelnia ma ogromne zainteresowanie i dużo przyjęć, więc trzeba się mocno dyscyplinować żeby nie przeoczyć np. dodatkowych konsultacji w chmurze on-line, które wykładowcy prowadzą w tygodniu, lektoraty w piątki/ zjazdy w weekendy czasem co tydzień, najpóźniej co dwa. Omówienia, prezentacje osobiste i w grupach, egzaminy osobiste lub w grupach, a w integracjach studenckich poza platformami obowiązkowymi Humanum, mamy też dużą platformę discord założoną przez studentów, na której można poobserwować różnorodność człowieka- studenta, otwarte zakładki, dyskusje, zachwyt, czy opinie po po wykładac, panikę przedegzaminową, lub z powodu braku planu na on-line, to znowu innych organizujących spotkanie integracyjne stacjonarne itd. Czasem zamieszanie jest przekładaniem programu, przez co wykłady zdarzają się np. co tydzień, ale ogólnie dużo wyciągam z tych studiów. Zatem polecam!
23.02.2024
11.12.2023
Mateusz
Czy ktoś może studiuje psychologię zwierząt i mógłby się wypowiedzieć, jak wyglądają te studia? Czy warto wybrać ten kierunek?
Weronika
Czy ktoś studiuje dietetykę II stopień online? Czy wykłady są " na żywo" na kamerce czy są w formie nagranych wcześniej wykładów? Jestem po licencjacie na UP w Poznaniu, więc będzie to moje pierwsze zetknięcie z uczelnią prywatną. Będę wdzięczna za przydatne info co do tego kierunku na WSR :) (mogę podać maila do kontaktu, w razie co)
04.12.2023
27.11.2023
Ola
Hejka, która uczelnię najlepiej wybrać pod kierunek Fizjoterapia: WAMNS, SAN, Humanum czy Koźluka? Piszcie, kto może i ma rozeznanie w studiach na tych uczelniach.
Sys
Hej kto studiuje już RM niestacjonarnie i może napisać do mnie opowiedzieć co i jak? Kosmetykablog@gmail.com
27.11.2023
23.10.2023
Agata
Witam, Studiuję ratownictwo medyczne niestacjonarnie 1 rok. Mam pytania, czy ktoś mógłby udzielić informacji?
Ada
Witam, polecacie zdrowie publiczne? Dużo jest nauki?
11.09.2023
06.09.2023
Tomasz Gać
odpowiedź dla Kinga z dnia 01.09.2023
Witam, jestem koordynatorem tego kierunku. W tym roku mamy zupełnie nowy program I wielu nowych prowadzących. Zmiany poszły w kierunku praktycznych zajęć. Zdecydowana większość wykładowców to specjaliści pracujący z osobami aktywnymi i sportowcami i taką wiedzę (popartą praktyką) będą przekazywać. Proszę przeanalizować program i w razie pytań jestem do dyspozycji: Treningi@trenerindywidualny.pl Pozdrawiam
iza
Na jakiej zasadzie odbywają się egzaminy i zaliczenia gdy wybiera się formę on-line. Czy są to testy czy ustne odpowiedzi przed monitorem z wykładowcą? Proszę mi jeszcze powiedzieć jak oceniacie kierunek psychologia
05.09.2023
01.09.2023
Kinga
Fizjoterapia w sporcie - ktoś jakieś opinie? czy warto?
Lucynka
Dobry, polecam. Właśnie podchodzę do obrony pracy mgr
16.06.2023
27.05.2023
Natalia
Czy uczelnia to dobry wybór na dietetykę II stopnia?
Kamil
Zgadzam się. Realizujemy ogrom praktyk w naprawdę świetnych placówkach, mamy cały przekrój. Bardzo dużo się nauczyłem. Ja nauczycieli wspominam akurat dobrze (może poza jedną wredną panią dr), ale może młodsze roczniki nie radzą sobie za bardzo z samodzielną nauką. Jak ktoś jest całe życie noszony na rękach, trudno jest mu samodzielnie chodzić. Ponadto WSR naprawdę pomogła mi w trudnej sytuacji życiowej - otrzymałem zapomogę, która była dla mnie jak ostatnia deska ratunku.
20.03.2023
17.03.2023
mary
Ja uważam, że warto podjąć tu studia. Jak wszędzie sa lepsi i gorsi wykładowcy, ale WSR ma praktyki w świetnych miejscach a to podstawa.
piecyk gazowy
Polecam studia na fizjoterapii. To prawda, nie są to studia "lekkie, łatwe i przyjemne", jest dużo godzin praktyk, niektórzy nauczyciele są wymagający, ale i tak uważam, że warto było.
09.03.2023
01.03.2023
stonka ziemniaczana
A ja polecam. To było niezapomniane pięć lat.
Zosia
Zamierzam się przenieść w tym semetrze na MUM
10.02.2023
08.02.2023
Wojtek
Uczelnia bardzo w porządku. Do niczego nie da się przyczepić. Studia tańsze niż na WUM-ie, a poziom nieporównywalnie lepszy. Nauczyciele fantastycznie, nie robią problemów z zaliczeniami. Wiadomo, uczyć się trzeba, jak wszędzie, ale jestem zadowolony z wyboru i wszystkim polecam WSR.
Ratownik
Ratownictwo medyczne poleca ktoś czy lepiej gdzieś indziej ?
04.10.2022
04.10.2022
Sysia
Na Wsr chyba nie ma neurologopedii 🙈
Eliza
Czy ktoś z Państwa studiował podyplomowo neurologopedię w WSR? Bardzo proszę o rzetelne informacje,
03.10.2022
30.09.2022
student
co sadzicie o Zdrowiu Publicznym?
Przemek
Również polecam. Przede wszystkim atmosfera, lokalizacja i standard.
20.09.2022
16.09.2022
Klaudia
Jestem bardzo zadowolona z nauki na tej Uczelni.
Beata
Polecam. Jestem po fizjoterapii. Uczelnia dobrze przygotowała mnie do zawodu.
12.09.2022
23.08.2022
Ann
Polecam ;) mila atmosfera i cwiczenia kliniczne w dobrych placowkach.
do Gerwazego
Różnie. Ale ja pracuję na drugim końcu Warszawy i nie przefrunę w 10 min. Dla mnie to i tak oznaczało rezygnację z pracy, a najbardziej wkurza to, że nie poinformowano mnie o tym wcześniej.
07.08.2022
05.08.2022
Gerwazy
Ok, dzięki! I co się wtedy dzieje ze studentami, którzy nie mogą przyjść? Mają szansę to odrobić jakoś? Oraz ile godzin tygodniowo trafia na dni pracujące? Bo wiecie, jeśli to są trzy czy cztery zegarowe dziennie, to inna sytuacja niż gdyby było dziesięć (wtedy nie pójdę już do pracy tego dnia).
do Gerwazego
Zajęcia dla niestacjonarnej fizjoterapii odbywają się w trakcie tygodnia i to nie tylko kliniczne. uczelnia ma w nosie, że pracujesz albo masz jakieś obowiązki
05.08.2022
05.08.2022
Piotruniu
Jesteś bardzo zadowolony z ukończenia studiów na ratownictwie? A napiszesz ile osób z twojego roku zdało egzamin końcowy? jak mi to znajomy powiedział, to szok!
Gerwazy
Dobra, widzę teraz, że szkoła faktycznie podaje, że na FIZJOTERAPII niezależnie od trybu studiów (stacjonarne/niestacjonarne) ćwiczenia kliniczne odbywają się od poniedziałku do piątku. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej? W jakim to jest wymiarze czasowym? Parę godzin od rana? To jest całodniowe? I czy trwa cały rok, semestr czy tylko miesiąc na przykład? To ważne pod kątem organizacji pracy codziennej, bramka urlopów, itd.
04.08.2022
04.08.2022
Gerwazy
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o fizjoterapii zaocznej? To prawda, co piszą o pisaniu prezentacji w ramach zajęć praktycznych, za dużej ilości studentów albo tym, że zajęcia są na ZAOCZNYCH w czwartki i piątki? Czy warto na tę zaoczne? Nie mogę znaleźć rozpiski zajęć dla zaocznej fizjoterapii na poszczególnych latach. Z góry dziękuję!
Piotr
Właśnie skończyłem uczelnię. Jestem bardzo zadowolony. Ratownictwo medyczne na najwyższym poziomie. Praktyki w wielu miejscach na bardzo wysokim poziomie. Zaangażowani wykładowcy i bardzo miła atmosfera.
03.08.2022
19.07.2022
,,,
😱 napiszcie coś więcej!!!please
Sylvi
Na naszym kierunku sami młodzi wykładowcy raczej ;) Nie zauważyłam też samych magistrów ;) Bardzo fajni i zaangażowani ludzie.
12.07.2022
06.07.2022
Sylvi
Zgadzam sie ze kontakt z dr od biochemii slaby, ale biochemia to tylko 1 przedmiot 🙈 ogolnie jest super ! Duzy wybor placowek i realizacja praktyk bez sciemy a to podstawa. Polecam !
Nikodem
Wykładowcy bardzo mili jest najbardziej problem w przypadku moim z doktorem Kołakowski jak czytałem opinie to też ludzie mają problemy z wykładowcą, kontakt zerowy (dużo pytań i e-maili a odpowiedzi jak zawsze brak)
04.07.2022
04.07.2022
Mela
Uczelnia jak najbardziej dobra nic do zarzucenia, lecz kontakt z niektórymi wykładowcami to porażka a chodzi mi o doktora od biochemii. Niestety wykładowca chyba w prost mówiąc olewa sprawę.
Ola
Uczelnia wyposazona ok ale pozostawia wiele do zyczenia odnośnie niektórych wykładowców np.biochemia zero kontaktu z doktorem nie odpowiada na wiadomości
03.07.2022
10.06.2022
Jola
Uważam, że to bardzo dobra uczelnia! Ciekawi, otwarci ludzie, interesujące zajęcia!
Sandra
Uczelnia ma swoja renomę i przede wszystkim doskonale zaplecze jesli chodzi o placowki medyczne. Nikt o tym nie pisze, ale miejsce gdzue odbywa sie praktyki to bardzo ważna sprawa. Wiadomo, ze nie kazdy wykladowca spelnia moje oczekiwanoa, ale mam porownanie z inna uczelnia o kierunku fizjoterapia i uwierzcie mi ze to jest przepasc - oczywiscie na plus dla WSR. Przede wszystkim to Uczelnia medyczna a nie zbieranina wszystkiego. Studenci WSR sa bardzo dobrze oceniani podczas w renomowanych placowkach, a to o czyms swiadczy.
09.06.2022
09.06.2022
adam
Właśnie kończę studia i jestem zadowolony. Uczelnia posiada też inne kierunki - nie tylko psychologię medyczną ;)
Anna P
Polecam studia na kierunku fizjoterapia. Wiele sie zmienilo. Uczelnia zainwestowala w nowoczesny sprzet i jest mega !
21.05.2022
03.05.2022
.
@Tosia - to jest kierunek "Psychologia medyczna", a nie "Psychologia".
Magda
Hej :) Mam kilka pytań odnośnie dwóch kierunków. Jak wam się studiuje na fizjoterapii i dietetyce? Jaka jest atmosfera na uczelni? Czy szkoła jest dobrze wyposażona? Jak duże są grupy na zajęciach praktycznych i klinikach? Gdzie odbywają się zajęcia kliniczne? Pozdrawiam
08.04.2022
03.04.2022
zxc
Jakie macie opinie o fizjoterapii stacjonarnej,warto zawracac sobie glowe ta uczelnia czy szukac gdzie indziej ?
X
Czy ktoś studiował na WSR podyplomowo rehabilitacje dzieci i niemowląt? I może coś powiedzieć na temat kierunku.
01.02.2022
16.09.2021
Ewelina
Czy ktoś idzie na dietetyke II stopnia zaocznie?
G
Dietetyka zaocznie- ktoś studiował i się wypowie
22.08.2021
21.06.2021
Paula
Hej, czy ktoś z Was studiuje dietetykę? Jak oceniacie? Czy jesteście zadowoleni?
Jarek
Witam, czy ktoś orientuje się od jakiej (mniej więcej) średniej zazwyczaj przysługuje stypendium naukowe? I ile zazwyczaj wynosi ?
17.06.2021
12.06.2021
Artur
Cześć Aleks, również zastanawiam się nad tą uczelnia ale jestem noga z chemii i fizyki😁 i nie wiem czy dam radę... Generalnie chcę zrobić ten kierunek tak dla siebie jako dodatkowy bo już dawno jestem po mgr tylko innym kierunku. Pozdrawiam
Aleks
czy sa tu osoby, które sa na ratownictwie medycznym? Czy te studia sa uznawane by przystąpić do certyfikatu? Czy uczelnia organizuje praktyki?
11.06.2021
27.04.2021
Agata
Hej, studiuję na Wyższej Szkole Rehabilitacji. Szkoła ma swoje plusy i minusy, oczywiście zależy kto czego szuka. Ja jestem zadowolona, na swoim roku jestem starostą, trochę miałam okazję poznać funkcjonowanie szkoły "od wewnątrz". Wcześniej studiowałam na rzekomo najlepszej w Polsce państwowej uczelni i porównując - tamto to była porażka, teraz jestem zadowolona. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, walcie śmiało, chętnie odpowiem a nawet notatkami się podzielę :) anetterfit (małpa) gmail com :) anetterfit@gmail.com
Psych_Med
Jak oceniacie kierunek Psychologia medyczna? Ile jest w programie psychologii a ile medycyny? Z programu wynika ze raczej psychologia, czy tak? to jest jakaś nowość, czy są juz absolwenci? Jak z pracą?
09.04.2021
18.12.2020
Katarzyna 12
Cześć, czy ktoś robił w WSR studia podyplomowe fizjoterapia w sporcie ? Polecacie? Jak wygląda zaliczenie ?
Weronika
Hej! Zastanawiam się nad fizjoterapią dzienną na WSR. Mógłby się ktoś podzielić opinią na temat kierunku? Jak z dostaniem się, czy dużo nauki, ile osób jest w grupie?
09.12.2020
05.11.2020
Marianna
Cześć, ja tam studiowałam i teraz spełniam się zawodowo w centrum rehabilitacji rehasanka w Warszawie Ursus https://rehasanka.pl/ Szczerze polecam tą uczelnie, ale jak to w każdej uczelni ona dopiero otwiera drogę dalszą do szkoleń z zakresu fizjoterapii.
Lidka
Hej, czy jest tu ktoś kto zaczyna w tym roku dietetykę II stopnia zaocznie? :)
08.10.2020
21.09.2020
Ania
Hej! Czy ktoś, kto studiował /studiuje/lub zastanawia się nad studiami z psychologii medycznej się mógłby odezwać się do mnie na maila krasnodebska.ania28@gmail.com i coś o nich powiedzieć jeżeli ma opinię? Wiem że one nie dadzą mi uprawnień, później rozważam magisterkę na SWPS, czy to byłby dobry start? Z góry dzięki
Zijdj
Hej, jest ktoś kto idzie na 4 rok i będzie w stanie jakoś wysłać mi listę zajęć? Myślę o przeniesieniu się - jestem po 3 roku i chciałabym wiedzieć szybciej jakie różnice programowe mogą mnie czekać. :D
05.09.2020
25.08.2020
Maturzystka 2020
Hejka, hejka. Polecacie może ratownictwo medyczne na uczelni? Chciałby się ktoś podzielić swoją opinią?
Rysiu
Czy ktoś napisze parę słów o fizjoterapii dziennej? Jakie podejście do studentów czy zajęcia są na podobnym poziomie jak np na AWF ie?,
18.08.2020
18.08.2020
Fifi
Witam jak wyglądają zjazdy na studiach magisterskich z fizjo? W piątki też są czy tylko weekndy
Zaneta
Czy ktos aktualnie studiuje ratownictwo medyczne? Chetnie zadalabym kilka pytan apropos zjazdow i programu studiow. Bede bardzo wdzieczna jezeli ktos sie odezwie na zanetagryka@gmail.com. Dzieki!
09.08.2020
02.06.2020
NIe warto
zajęcia w tygodniu mimo że studia zaoczne
jt
Widzialem plan zajec klinicznych z fizjoterapii niestacjonarnej na 3 roku (czwartki, piatki) od rana. Niby zaoczne a odbywaja sie w normalne dni wtedy kiedy inni zazwyczaj maja prace. Czy tak samo wyglada na 4 i 5 roku? Z góry dziekuje za odpowiedz
29.05.2020
16.04.2020
jest ti ktos z dietetyki?
prosze o informacje czy warto wybra tez uczelnie zastanawiam sie jeszcze na 3 prywatnymi.
Fizioterapiia
Czy ktoś mógłby poświecić trochę swego czasu aby podpowiadać na moje pytania dotyczące studiów fizioterapii (stacj. i zaocznie)? Byłabym bardzo wdzięczna. Mój e-mail: antonina.malanchuk@gmail.com
22.03.2020
21.02.2020
Marta
CHYBA NIKT DIETETYKI TU NIE STUDIUJE SKORO NIKT NIE ODPOWIADA :( SZKODA
rsb72
odpowiedź dla Kasia z dnia 11.02.2020
Główne atuty studiowania Fizjoterapii w Wyższej Szkole Rehabilitacji to: ► wybitni wykładowcy, doświadczeni praktycy ► przyszłościowe kierunki studiów, wysoki poziom kształcenia ► nowatorski program, kursy, szkolenia ► rozbudowana baza dydaktyczna, nowoczesne wyposażenie ► ćwiczenia kliniczne w renomowanych placówkach medycznych ► tradycje słynnej na całym świecie Konstancińskiej Szkoły Rehabilitacji PERSPEKTYWY ZAWODOWE ► praca w swoim zawodzie w Polsce i na świecie ► bezpieczna przyszłość, stabilna praca, satysfakcja zawodowa ► fizjoterapeuta, dietetyk, ratownik medyczny, psycholog medyczny - zawody poszukiwane przez pracodawców w Polsce, UE, USA, Japonii Absolwent kierunku fizjoterapia jest przygotowany do podjęcia pracy m.in. w publicznych i niepublicznych placówkach służby zdrowia (przychodnie, niepubliczne zakłady opieki zdrowotnej, gabinety rehabilitacyjne, szpitale ), ośrodkach wypoczynkowych, gabinetach odnowy biologicznej, placówkach sportowych, ośrodkach prowadzących gimnastykę korekcyjną dla dzieci i młodzieży, sanatoriach oraz wielu innych placówkach związanych z fizjoterapią usprawnianiem.
12.02.2020
12.02.2020
Marta
Hej, zastanawiam się na DIETETYKĄ zaoczna, czy warto?
Kasia
Jak z pracą po Fizjoterapii na tej uczelni?
11.02.2020
16.01.2020
Eliza
Witam, czy ciężko dostać się na fizjoterapie? Czy przebyte operacje kolan mogą okazać się przeszkodą?
psychol
Psychologia tak ale normalna pięcioletnia :)
25.11.2019
20.11.2019
Julka
Hej, co sądzicie o psychologii medycznej? :)
Maciek
Studiuje zaocznie fizjoterapie, w tym roku obroniłem licencjat a teraz idę na magisterkę jeżeli macie pytania piszcie :) mes999@wp.pl
12.08.2019
15.07.2019
Kamababa
Hej, mam zamiar iść w tym roku na fizjoterapie zaocznie i chciałabym się dowiedzieć jak jest, jak często odbywają się zajęcia ? Jeśli ktoś się rowzniez wybiera w tym roku chetnie się zapoznam :)) kamilabrzeska58@gmail.com
OlaFasola
Hejka, studiuję stacjonarnie fizjoterapię i z chęcią odpowiem zainteresowanym na wszelkie pytania odnośnie uczelni ;) olka.fasolkaa98@gmail.com
27.06.2019
21.06.2019
Kgfi
Hej, czy jest sens studiowania na tej uczelni fizjoterapii zaocznie?
Marekodcygarek
Cześć, bardzo chętnie opowiem o fizjoterapii stacjonarnej na tej uczelni, jestem studentem. Mail : karolisko@op.pl
12.06.2019
01.06.2019
do Elizy czy dla Elizy :)
Zadaj konkretne pytanie, chętnie odpowiem
Eliza
Hej, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat kierunku dietetyka na tej uczelni? Czy warto jednak wybrać się na inną uczelnie? ;) Proszę o odpowiedz :)
20.05.2019
20.03.2019
kikky
A kiedy dni otwarte? Ktoś coś?
Olga
Przeniosłam się na WSR z innej warszawskiej uczelni i to była najlepsza decyzja jaką podjęłam
20.03.2019
10.11.2018
Magdalena
Witam, chciałabym zasięgnąć kilka informacji o studiowaniu fizjoterapii (II stopnia) w powyższej szkole. Czekam na wiadomość od osoby, która poświęci chwilę czasu na odpowiedź:) magda150813@o2.pl
Dietetyka
Ktoś na magisterke z dietetyki?
25.09.2018
21.09.2018
kamila-sutkowska@wp.pl
Ktoś się wybiera na fizjoterapię niestacjonarnie na wsr? ;)
Karolina
Hej, czy ktoś wybiera się na magisterkę z fizjoterapii, niestacjonarnie? Mój email; kstawiarska17@gmail.com
14.09.2018
06.09.2018
malvva
Cześc zastanawiam sie nad dietetyką na WSR. Czy ktoś się tam wybiera albo już studiuje i mógłby powiedziec jaki jest tam teraz poziom? Czytając komentarze sprzed 3 lat nie wygląda to optymistycznie. Może coś się zmieniło? Niestety nie zdawałam biologi ani chemii na maturze wiec zostaje mi tylko uczelnia prywatna ale zależy mi na dobrym poziomie nauczania.
Fizjoterapia stacjonarne
Hejka, czy ktoś z was studiuje stacjonarnie fizjoterapie? Co możecie powiedzieć o zajęciach, wykładowcach. Co trzeba zakupić przed pierwszym rokiem? Piszcie na mój mail fizjogirl@wp.pl
30.08.2018
30.08.2018
Fizjoterapia
Czy ktoś kiedyś przenosił się z wsr na uczelnię publiczną? Jeśli tak to czy ponosi się jakieś koszty w tym wypadku?
Ola
Proszę pytać jeśli macie jakieś pytania o studiach z fizjoterapii zarówno zaocznych jak i stacjonarnych :) odpowiem na każde pytania w zamian za powiedzenie, że powiecie że poleciłam wam tą uczelnię. Moj mail: imogen_heap@onet.pl
01.08.2018
11.07.2018
Dawid2223
Cześć , mam kilka pytań , mianowicie o studia niestacjonarne fizjoterapia . ile razy w miesiącu odbywają sie zajęcia i czy są egzaminy wstępne ? jak to jest z tą rekrutacją bo niewiele wiem .. proszę o odpowiedz na dawid.piwonski@op.pl
brudzioo
Ktoś planuje zaocznie na fizjoterapie ? Też chcę wiedzieć jak często zajęcia itd :) adrianbruderek@interia.pl
10.07.2018
09.07.2018
Natalia
Planuje iść na zaoczne fizjoterapie. Wie ktoś ile razy w miesiącu odbywają się zajęcia?
AdamG
Ktoś wybiera się na fizjoterapie niestacjonarnie ?
07.07.2018
05.07.2018
Poszukiwania fizjoterapeutów
Cześć wszystkim. Od października idę na fizjoterapie na wsr. Czy ktoś również dopiero będzie rozpoczynał ten kierunek? Zawsze razem raźniej ;) Jeśli tak to proszę o odzew :D
drążąc temat
czy o fizjoterapii moglibyście się też rozpisać?? interesuje mnie ten kierunek, rozważam złożenie papierów, szukam opinii....
05.06.2018
23.04.2018
joe
cześć, od przyszłego roku idę na fizjoterapie i zastanawiam się nad wyborem wyższej szkoły rehabilitacji w Warszawie. nie powiem, przerażają mnie troche opłaty, tym bardziej że mieszkam daleko od Warszawy. czy ktoś z obecnych studentów / absolwentów mógłby udzielić mi swojej opinii na temat studiowania fizjoterapii na tej uczelni? mój e-mail: oneblinkgames@gmail.com z góry dzięki :)
Wika
Wie ktoś czy przyjmują na magisterkę z fizjoterapii osoby które maja licencjat z innego kierunku?
26.02.2018
19.11.2017
mira
jeśli ktoś myśli o fizjoterapii to polecam duzo nauki wykładowcy znakomici jak ktos che to da rade tyle ze wiedza to jedno a praca to drugie rynek polski jest pelen chyba ze zagranica
psychologia medyczna
no ja właśnie też o tej medycznej psychologii muślę .... i sądziłam, że jak psychologia t sychologia, czyli po ukończeiu jestem Psychologiem. Ale wcześniejszy wpis Nany mnie zaniepokoił. To kim jestem po studiach???
10.11.2017
05.09.2017
GABA
Cześć :) W tym roku będę zdawać maturę i od jakiegoś czasu zastanawiam się nad fizjoterapią. Natrafiłam na tą uczelnie w sumie przypadkiem. Czy mógłby mi ktoś kto już studiuje albo wybiera się na studnia na WSR czy warto, jak tam jest, czy polecacie, ogólne wrażenie itd. :D
Ola
Jeśli ktoś z Was wybiera się na Wyższą Szkołę Rehabilitacji to miałabym do was prośbę :) Mianowicie mogę dostać zniżkę jeśli "poleciłam" kogoś, a że jestem biednym studentem to byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :c Nic Was to nie kosztuje a możecie mi pomóc :) Będę bardzo wdzięczna! Odpowiem też na pytania odnośnie uczelnie jeśli macie jakieś. Proszę pisać na maila: imogen_heap@onet.pl
31.08.2017
24.08.2017
Maciek
Zajecia niestety odbywaja sie od piątku do niedzieli. Czasami wykłady były od 15.00 ale o tyle dobrze ze nie trzeba byc na wszystkich jak cos zapraszam na meila mes999@wp.pl
Kris
Witam, wybieram sie na fizjoterapie zaocznie- czy zajęcia odbywają die od piątku do niedzieli bo tydzień?
14.08.2017
09.08.2017
Ania
Wybiera się ktoś na psychologię medyczną? :)
Emila
ja się zastanawiam nad psychologia medyczną....zapraszam na maila emiz21@wp.pl jest ktos ma jakieś wątpliwości tak jak ja...
26.07.2017
26.07.2017
Ana
Cześć czy ktoś się wybiera na kierunek psychologia medyczna?
Emilia
Cześć,wybieram się na kierunek psychologia medyczna. Czy ktos juz się zarejestrowal? :))
14.07.2017
14.07.2017
Bartek
Moze ktoś powiedzieć swoją opinie na temat ratownictwa medycznego zaocznie??
Malwa
Witam, zastanawia, się nad rozpoczęciem fizjoterapii II stopnia zaocznie na WSR. Chętnie poznam Wasze opinie. Zjazdy odbywają się co weekend czy co dwa tygodnie ? Nie ma żadnych egzaminów wstępnych ?
11.07.2017
07.07.2017
Justyna
Hej. Info dla wszystkich chetnych na fizjo. Studiuje zaocznie 2 rok Jak to wszedzie bywa wykladowcy są rozni. Jedni lepsi, drudzy gorszy. Oczywiste jest ze duzo trzeba sie samemu doksztalcac i czytac. Bo fizjo jest kierunkiem bardzo obszernym. Wiec jesli wybrales ten kierunek bo nie masz co ze soba zrobic to sobie daruj. Jesli ktos chce sie nauczyc i wyniesc cenna wiedze to tak bedzie. Nie zaluje i gdybym miala wybierac to wybralabym ponownie. Anatomia z dr Ługowską - bajka!!!! Nie,nie taka prosta tylko tak fajnie przekazana Inni ktorych bardzo cenie to dr Kopiczko, mgr Wisniewska, mgr Tłokinski, mgr Włostowska, dr Kołakowski, dr Łyp i wiele innych. Trafiają się trudni w kontaktach ale to rzadkosc. Dziekanat kuleje ale jakos dajemy rade. :-)
Milena
Wybiera się ktoś zaocznie na ratownictwo? Ja już zapisana :p
05.07.2017
04.07.2017
Maciek
gdyby ktos chciał jakieś informację to zapraszam na meila mes999@wp.pl kończe 1 rok fizjoterapii moge udzielić odpowiedzi na jakieś pytania
Niezdecydowana
Hej wszystkim ! Głęboko zastanawiam się nad studiami psychologia medyczna , ale mało wiem na temat tej szkoły, poziomu nauczania , rozkładu zajęć... dlatego mam wątpliwości . Jeśli ktokolwiek wie coś więcej na ten temat lub chce nawiązać kontakt i razem się pozastanawiać to zapraszam na emaila : lidia4050@gmail.com
20.06.2017
19.06.2017
Emila
Hej, Zastanawiam się nad rozpoczęciem kierunku - Psychologia Medyczna na WSR... Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o tym czy warto? Jak kadra, szkoła, organizacja szkoły itd.?
Mariusz
Hej, Rozważam udanie się na studia dzienne z dietetyki. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym kierunku na WSR?
12.06.2017
08.06.2017
BubbleGum
co możecie powiedzieć o uczelni całkiem? W tym roku wibieram się na fizjo II stopnia.(Czy organizuje uczelnia wyjazdu w ramach Erasmus+? Jak w dziekanacie ?
Agata
WAŻNE! Wybiera sie ktos na psychologie medyczna? Czy ktos sie chociaz juz na to zarejestrowal?
06.06.2017
21.04.2017
Patryyk
Cześć :) Wybiera się ktoś na fizjoterapię dzienna lub zaoczna na rok 2017/18? :) Może ktoś podzielić się opinią na temat tego kierunku na tej uczelni? Jak oceniacie poziom nauczania , praktyki itp? :)
As
Od kiedy będzie rekrutacja na rok 2017/18
18.04.2017
06.03.2017
klara
intryguje mnie ten kierunek Psychologia Medyczna, tylko zastanawiam się - na ile jest to sama psychologia, a na le jest to specjalizacja? Chyba jest to jakaś nowość ??? nie spotkałam się z tym kierunkiem nigdzie wcześniej. Jeśli są wiec studenci WSR którzy go studiują, to prosiłabym o opinię od Was, czy warto to ywbrać? a jeśli nie, to dlaczego?
Ela
siemka:) jak oceniacie fizjoterpie na pw. uczelni? jaka atmosfera , poziom praktyk i wykładów. Pozdrawiam
29.09.2016
05.09.2016
Magdaa
Hej :) Wybieram się od tego roku na fizjoterapię I-go stopnia stacjonarnie i chciałabym się dowiedzieć trochę o wsr. Jest tu ktoś kto mógłby mi przybliżyć temat? Ogólnie, jak się studiuje, czy jest przyjemna atmosfera, jak jest z wykładowcami itd. Jeśli tak, to proszę o kontakt ;) magdziorek41@o2.pl
Asia
Cześć;) Ja w dalszym ciągu rozważam fizjo II stopnia zaoczne, chociaż powinnam mieć już złożone dokumenty. Znajdę tutaj jakąś duszę, która w tym roku zaczyna II stopień? Chętnie poczytam opinie o fizjo na WSR. Jakieś doświadczenia, przeżycia? :-D Polecacie? ;)
29.08.2016
10.08.2016
madom1
Siemka ! Wybieram się na fizjoterapie I-go stopnia na WSR, osoby które już są studentami i mogą mi na temat tej uczelni coś więcej powiedzieć proszę na priv, a jeżeli ktoś zaczyna od tego roku jak ja także proszę o kontakt mailowo - madom1@o2.pl :)
Edyta123
Hej wszystkim :D Czy ktoś idzie w tym roku na kierunek fizjoterapii studia niestacjonarne :D ? Jeśli TAK to proszę o kontakt na adres sim123xx@gmail.com :D
27.07.2016
19.07.2016
rysia
Bobrowiecką zdecydowanie odradzam, słyszałam, że jest tam tak mało studentów, że po pierwszym roku wszystko się rozpada, a i tu znajomi mi mówili, że się bardzo popsuło.
kasia97
Witam , zastanawiam się nad zaoczną dietetyką na tej uczelni bo tez znalazlam uczelnie pwsbia na bobrowieckiej i sie zastanawiam wciąża czasu coraz mniej, czy tu jest ok ? :)
17.07.2016
22.06.2016
Kondzio
Witam :) to jak jest w końcu z tymi studiami o profilu Ratownictwo Medyczne ? Wysoki jest tam poziom? Jak z praktykami? Chodzi mi o zaoczne studia , dzieki z góry
luka
zajecia na fizjo są czasami co tydzien ale pozniej ma się np 3 tyg przerwy
14.06.2016
01.06.2016
Ania97
Hej! Rozważam pójście w tym roku na fizjoterapię dzienną. Pytanie do studentów - jakie macie zdanie o tym kierunku na tej uczelni? Czy olbrzymia jest różnica w studiowaniu fizjo dziennie i zaocznie? Gdyby ktoś chciał też w tym roku iść na fizjo dzienną i chciałby nawiązać już kontakt to zostawiam email: ankakaczorek1@gmail.com
Maniana
myśle o fizjoterapii ale zaocznie, jak to wyglada? zajecia sa od piatku do niedzieli co dwa tygodnie? moglby ktos powiedziec cos wiecej?
29.05.2016
23.05.2016
Klaudia97
Oo to super bo ja tez właśnie o niej myślę, można by się było wcześniej poznać :)
Iga
Hej :) ja myślę o zaocznej dietetyce .
15.05.2016
09.05.2016
Klaudia97
Wybiera się ktoś w tym roku na zaoczna dietetykę ? :)
Daniś
Witam Chcialbym studiować ratownictwo medyczne na wsr i bardzo zależy mi aby ktoś mi doradził czy warto iść na te uczelnie ? Jakie jest podejście wykładowców Czy uczelni naprawdę zależy aby cos wnieść czy tylko na zasadzie zapłać i wypierdalaj? Bardzo proszę o pomoc
11.04.2016
07.04.2016
gdzie na dietetyke do W-wy
gdzie w Warszawie jest najlepsza dietetyka? pomijam SGGW, pytam o szkoły prywatne z kasę. Na stronach uczelni wszystko jest pięknie, ładnie ... ale jak w realu. SGTiR trochę się boję, WSRehabilitacji ma niby niezłą kadrę (profesorowie, doktorzy), Mydłowskiej nie znam zupełnie. Kto robił rozeznanie i ma porównanie, prosze o info, wskazówki, porady.
joanna3110
Ja też się wybieram na zaoczną dietetykę do zobaczenia 2.10
25.09.2015
21.09.2015
luk
ktoś się wybiera w tym roku na fizjo I stopień ? :) proszę o kontakt : bodzio1993@vp.pl
patka
ktoś wybiera się na II stopień fizjo zaoczne?
21.09.2015
17.09.2015
Miśka :)
Gdyby ktoś chciał się wcześniej zapoznać to piszcie śmiało dominikadominika4321@wp.pl ;)
Miśka :)
Hej ;) też wybieram się na zaoczną dietetykę, jutro jadę składać papiery :)
17.09.2015
14.09.2015
Agulka
Hej. Czy wybiera się ktoś na nowy kierunek: Psychologia Medyczna? Podobno mała ilość chętnych. Nie ma końcowych info, czy kierunek w ogóle ruszy, bo chętnych na tą chwilę 15 osób a potrzebnych min 30.
Marcinek
Również się wybieram na dietetykę, cieszy mnie tak duża ilość osób!!! : - )
07.08.2015
18.07.2015
Ola
może założymy jakaś grupę na fb ? :)
mosakowianka
Hej. Ja też mam zamiar rozpocząć naukę zaocznie na kierunku dietetyka w tym roku. Jeśli ktoś chciałby ze mną na ten temat porozmawiać to mój adres e-mail : mosakowianka18@wp.pl
18.07.2015
17.07.2015
Ola
chociaż jedna osoba się odezwała :)
Ola
wybiera się ktoś na zaoczną dietetykę? :)
14.07.2015
14.07.2015
Beata
ja również wybieram się zaocznie na fizjoterapie :) gg 19168113
Jowita
hej Olcia no właśnie tak się potoczyło że też rozważam opcje pójścia na zaoczne fizjio
14.07.2015
13.06.2015
Peter
hej mam pytanie , warto iść na ratownictwo medyczne do tej uczelni ? . Nauczą tam czegoś ?
mosakowianka
Hej,czy ktoś z obecnych lub byłych studentów WSR z kierunku dietetyka móglby coś napisać o tym jak wyglądają zajęcia, czy kadra jest dobrze wykwalifikowana itp.
12.06.2015
08.05.2015
Dynka96
Czy bez biologi na maturze mam szanse dostac sie tam na fizjoterap. ??
Olkaa
Hej :) planuje od nowego roku zapisac sie na dietetyke :) mozecie podac swoje wrazenia na temet tego kierunku? Z gory dziekuje :)
30.04.2015
10.12.2014
study
Ja osobiście polecam Wyższą Szkołę Rehabilitacji, studiuje tam Ratownictwo medyczne i jestem zadowolona! Poziom jest wysoki, zajęcia ciekawe, a kadra naukowa w pełni wykwalifikowana.
ewela
Hej. Ja rowniez wybieram sie na dietetyke zaocznie od ego roku. Mniej wiecej wiem co i jak, w razie potzreby udziele odp ewelinapazik@wp.pl
29.09.2014
28.09.2014
karola
Hej, zapisałam się na dietetykę zaocznie. Czy jest już jakaś grupa na fb? :))
sawa
Czytając komentarze to mogę powiedzieć ze jeśli ktoś chce się czegoś nauczyć z dziedziny fizjoterapii to się nauczy ,a jeśli idzie tylko po to żeby jak to określono pobawić się na uczelnie za która się płaci to niema żadnego sensu .Mogę powiedzieć z własnego doświadczenia zawodowego a nie małego to takie osoby które przebalowawszy uczelnie nie potrafią pracować i robią wielka krzywdę pacjentowi i sobie a wobec starego personelu zachowują się jakby zjedli siódme rozumy. Pracodawca zwraca uwagę na tytuł przed nazwiskiem a nie na wiedze fizjoterapeuty i na kursy które kosztują bajońskie pieniądze jest to bardzo przykre..........a chyba tak nie-powinno być ale nato niema żadnego lekarstwa chyba ze w końcu wprowadzona zostanie wprowadzona ustawa o zawodzie fizjoterapeuty i zawod ten zostanie doceniony
21.09.2014
10.09.2014
Ola
Hej, wybiera się ktoś na fizjoterapię w trybie zaocznym? Z chęcią popiszę, nr gg 49905903 ;)
Zainteresowana
Cześć wszystkim:)) wiecie jaka jest wysokość stypendium socjalnego w tej szkole??
26.08.2014
17.07.2014
Macko
Cześć ludziki, zaczyna ktoś podyplomówke z fizjoterapii w sporcie? a może ma ktoś doświadczenie z tą szkołą i owym bądź podobnym kierunkiem?
asd
Istnieje już może jakaś grupa na fb z ludźmi którzy idą od tego roku na dietetykę ? :)
14.07.2014
29.06.2014
Kinia
Chce podjąć studia zaocznie na kierunku Dietetyka w tym roku,polecacie?
Laura
Cześć właśnie kończę licencjat z Fizjoterapii w Krakowie na AWFie i jestem zainteresowana Studiami Podyplomowymi z Fizjoterapii w sporcie. Jakie macie opinie ? Czy faktycznie można się czegoś nauczyć czy chodzi tylko o papierek?
22.04.2014
19.11.2013
MATKA
Mój syn rozpoczął studia od października 2013 jest bardzo zadowolony,owszem płacimy za studia ale to chyba było wiadomo od początku.Obsługa w dziekanacie jest b. dobra jeśli ktoś wie o co chce zapytać,bo oczywiście i na tej uczelni jak i na innych jest wiele ,,betonów"którzy nie potrafią sklecić sensownie pytania lub zrozumieć odpowiedzi.Są tacy co nie mogą nauczyć się 5 słówek po angielsku i zaliczyć ale to już zupełnie inny problem.Szkoła uczy zawodu i Ci którzy chcą się nauczyć na pewno zdobędą potrzebne w tym zawodzie umiejętności.Ci którzy chcą się prześlizgnąć to się pewnie prześlizgną jak wszędzie! Życzę powodzenia szkoła jest po to żeby się uczyć -głupie co ????
klaudia
wie ktoś może ile kosztują studia na kierunku dietetyka na tej uczelni?
10.10.2013
25.09.2013
luki
Dorcia ja mam 33 i wybieram się na fizjoterapie
Kasia
Moim zdaniem to rewelacyjna Uczelnia. Wysoki poziom nauczania no i bardzo dobrze zorganizowane praktyki. Polecam.
11.09.2013
20.08.2013
Dorcia
Witam a ja mam pytanie z innej beczki. Mam ponad 35 lat chciałabym coś zmienić w swoim życiu bo dosyć mam siedzenia za biurkiem. Zastanawiam sie czy studentami są sami młodzi ludzie czy trafiają się "studenci" również starsi. Nie chciałabym być osamotniona:) stąd moje pytanie
akkut
Tragedia...poziom studentów żałosny tak jak i całej uczelni. Stworzona dla kasy typowo.
12.08.2013
22.06.2013
kukugf
czy opłatę rekrutacyjną i wpisową można zapłacić jednocześnie wpłacając 300zl czy trzeba robić dwa osobne przelewy. Proszę o odpowiedz w miarę szybką kogoś, kto się orientuje
brakinfo
czy to jest uczelnia publiczna ? czy prywatna ?
13.06.2013
24.05.2013
student
Wystarczy złożyć dokumenty a maturę mozna donieśc potem.
olcikcik
cześć wam, mam pytanie, bo jeżeli dokumenty musimy złożyć w ciągu 14 dni od zalogowania a wśród dokumentów jest wymagane świadectwo dojrzałości to wychodzi na to, że tegoroczni maturzyści mogą rozpocząć rejestrację dopiero 2 tyg przed otrzymaniem wyników egzaminów aby dostarczyć wyniki, czy chodzi tu po prostu o świadectwo ukończenia szkoły? pomooocyy!!
23.05.2013
15.04.2013
annas
To jest szkoła prywatna więc o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń. Nie ma wymogów co do pzredmiotów zdawanych na maturze, ale wiadomo lepiej miec podstawy biologii czy chemii.
Agaa
co zdawac na maturze żeby sie dostać?? prosze o odpowiedz.
05.04.2013
27.03.2013
Ewelina
A co z dodatkowymi przedmiotami jakie dodatkowe trzeba zdać aby sie dostać? czy wgl. jakieś oprócz podstawowych trzeba zdawać?
kamilka
Świetna szkoła, polecam! Dobrze wyposażone sale, świetni wykładowcy (pozdrawiam panią mgr Joannę C.!), miła atmosfera, no i wysoki jak na prywatną szkołę poziom. Nie żałuję czasu spędzonego w WSR
10.03.2013
19.02.2013
Rekrutacja
Zasady rekrutacji, jakieś przedmioty na maturze wymagane? Nie mogę znaleźć nic na ten temat na ich stronie. Trudno się dostać?
Annas
Polecam podyplomówki ! Sa bardzo dobrze zorganizowane, praktyki - rewelacja. E-learning jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Obsługa w porzadku a wykładowcy służą pomocą. Naparwde super.
12.01.2013
26.10.2012
podyplomowki na odleglosc
kto mial doswiadczenie z nauka e-alerningowa w WSR? poprosze o opinie od studentow podyplomowych, jakie sa wasze odczucia, czy wszystko jest wedlug oczekiwan, dobrze dograne, kurs dobrze opracownay, jak wygladaja zaliczenia?
raczej tak - fizjoterapia
wyglada na to, ze maja rzeczywiscie jeden kierunek, ale w sumie moze to dobrze, ze sie w czyms specjalizuja, ja sie troche wzdrygam, gdy widze, ze uczelnia ma i informatyke i kulturoznawstwo i ekonomie i budownictwo, sam szukam, gdzie jeszcze w prywatnych warszawskich znalezliscie fizjoterapie?
05.06.2012
31.05.2012
czy tylko fizjoterapia????
na ich stronie nie ma zakladki oferta ksztalcenia albo kierunki studiow, jest tylko informacja ze zapraszaja przyszlych fizjoterapetow, czy to znaczy, ze uczelnia ma jeden kierunek fizjoterapia? czy maja tez dietetyke? bo juz zglupialam
robson
spoko szkoła, sympatyczni ludzie, ogarnięci wykładowcy, nie ma spiny z nauką, daję duży +
10.02.2012
06.02.2012
Plusik
Podpisuje się śmiało pod przedmówcą :)
czyżol
Studiuję Fizjoterapię na Wyższej Szkole Rehabilitacji. Jest to uczelnia, która ma za zadanie wyuczyć do zawodu rehabilitanta, obejmuje masaż, fizykoterapię i kinezyterapię, w każdym z tych działów jest kilka poddziałów, masaż to np terapia manualna, masaż limfatyczny, masaż sportowy itp, fizykoterapia to leczenie aparatami np: aparaty do prądów DD jonoforeza, Kotza prądy itp, laser, kinezyterapia to leczenie ruchem, jest tu bardzo dużo działów, można ćwiczyć małe dzieci czy dorosłych, ludzi po udarach z bólami stawowymi, dzieci z wadami genetycznymi i do każdej grupy wiekowej do każdego działu chorobowego inaczej trzeba podejść technicznie. Wykładowcy są wymagający, zawsze służący pomocą. Mogę polecić tą uczelnię przyszłym studentom.
06.12.2011
  • Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
  • VIAMODA Szkoła Wyższa w Warszawie
  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Politechnika Białostocka
  • Pomorska Szkoła Wyższa w Starogardzie Gdańskim
  • Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Warszawie
  • Akademia Jagiellońska w Toruniu
  • Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu im. E. Kwiatkowskiego w Gdyni
  • Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
  • Akademia Medycznych i Społecznych Nauk Stosowanych w Elblągu
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Psychologii w Poznaniu
  • Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
  • Uniwersytet Papieski Jana Pawła II w Krakowie
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana w Radomiu
  • Warszawska Szkoła Zarządzania - Szkoła Wyższa
  • Collegium Humanum w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
  • Uniwersytet WSB Merito w Gdańsku
  • Warszawska Akademia Medyczna Nauk Stosowanych
  • Uniwersytet Szczeciński
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Europejska im. ks. Józefa Tischnera w Krakowie
  • Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego
  • Uniwersytet Medyczny w Łodzi
  • Chrześcijańska Akademia Teologiczna w Warszawie
  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Górnośląska Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości im. K.Goduli w Chorzowie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. prof. E. Lipińskiego w Kielcach
  • Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
  • Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Akademia Tarnowska
  • Uniwersytet Łódzki Wydział Zarządzania
  • Wyższa Szkoła Kształcenia Zawodowego
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Wojskowa Akademia Techniczna im. J. Dąbrowskiego w Warszawie
  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Uniwersytet SWPS Katowice
  • Małopolska Uczelnia Państwowa im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
  • Collegium Humanum w Warszawie
  • Lotnicza Akademia Wojskowa w Dęblinie
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Szczawnie-Zdroju
  • Uniwersytet Zielonogórski
  • Akademia Pożarnicza w Warszawie
  • Collegium Humanum w Poznaniu
  • Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie
  • Państwowa Akademia Nauk Stosowanych im. ks. B. Markiewicza w Jarosławiu
  • Uniwersytet Ignatianum w Krakowie
  • Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
  • Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
  • Akademia Medyczna Humanum w Warszawie
  • Warszawska Uczelnia Medyczna im. Tadeusza Koźluka
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Kościerzynie
  • Uniwersytet w Siedlcach
  • Wydział Inżynierii Lądowej Politechnika Krakowska
  • Powiślańska Szkoła Wyższa
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej
  • Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
  • Uczelnia Społeczno - Medyczna w Warszawie
  • Collegium Humanum we Wrocławiu
  • Uniwersytet Wrocławski
  • Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania w Łodzi
  • Uniwersytet Jana Długosza w Częstochowie
  • Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Politechnika Śląska
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego w Polkowicach
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Gdańska Szkoła Wyższa
  • Akademia Górnośląska im. Wojciecha Korfantego w Katowicach
  • Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Publicznego i Indywidualnego Apeiron w Krakowie
  • Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
  • Uniwersytet Pomorski w Słupsku
  • Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie
  • Akademia Śląska w Katowicach
  • Warszawska Wyższa Szkoła Biznesu
  • Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte w Gdyni
  • Uczelnia Jana Wyżykowskiego, Filia w Lubinie
  • Collegium Civitas w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University, Filia w Tarnowie
  • Akademia Nauk Stosowanych im. H. Cegielskiego w Gnieźnie, Uczelnia Państwowa
  • Akademia Nauk Stosowanych TWP w Szczecinie
  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Raciborzu
  • Gdański Uniwersytet Medyczny
  • Sopocka Akademia Nauk Stosowanych
  • Akademia Zamojska
  • Collegium Polonicum w Słubicach, UAM w Poznaniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Lubelska Akademia WSEI
  • Uczelnia Łazarskiego w Warszawie
  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
  • Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu
  • Uniwersytet Wirtualnej Edukacji
  • Wydział Nauk o Polityce i Komunikacji Społecznej Uniwersytetu Opolskiego
  • Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
  • Uczelnia Techniczno-Handlowa im. Heleny Chodkowskiej w Warszawie
  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Wszechnica Polska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Akademia Sztuki Wojennej w Warszawie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Toruniu
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
  • Uniwersytet Kaliski
  • Politechnika Morska w Szczecinie
  • Collegium Humanum w Szczecinie
  • Politechnika Częstochowska
  • Akademia Mazowiecka w Płocku
  • Uniwersytet Radomski im. Kazimierza Pułaskiego
  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Akademia Katolicka w Warszawie, Collegium Bobolanum
  • Akademia Nauk Stosowanych im. Stanisława Staszica w Pile
  • Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Akademia Nauk Stosowanych w Wałczu
  • Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu
  • Warszawska Uczelnia Ekonomiczna
  • Uniwersytet Gdański
  • Politechnika Lubelska
  • Uniwersytet w Białymstoku
  • Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku
  • Wrocławska Akademia Biznesu w Naukach Stosowanych
  • Akademia WSB w Dąbrowie Górniczej
  • Uczelnia Nauk Społecznych w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Kosmetyki i Nauk o Zdrowiu w Łodzi
  • Społeczna Akademia Nauk w Warszawie
  • Wyższa Szkoła Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy
  • Uniwersytet WSB Merito w Toruniu
  • Akademia Sztuk Pięknych im. E. Gepperta we Wrocławiu
  • Politechnika Poznańska
  • Wydział Fizyki, Uniwersytet w Białymstoku
  • Akademia WIT w Warszawie
  • Collegium Medicum im. L. Rydygiera w Bydgoszczy
  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Collegium Da Vinci w Poznaniu
  • WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa
  • Akademia Finansów i Biznesu Vistula w Warszawie
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych w Warszawie
  • Collegium Humanum w Rzeszowie
  • Gnieźnieńska Szkoła Wyższa Milenium
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
  • Polsko-Japońska Akademia Technik Komputerowych, Filia w Gdańsku
  • Szkoła Wyższa Ekonomii i Zarządzania w Łodzi
  • Wyższa Szkoła Biznesu i Nauk o Zdrowiu, Filia w Rybniku
  • Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej HORYZONT
  • Politechnika Łódzka
  • Uniwersytet WSB Merito Szczecin
  • Wyższa Szkoła Biznesu National-Louis University w Nowym Sączu
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
  • Powiślańska Szkoła Wyższa Filia w Gdańsku
  • Wyższa Szkoła Logistyki w Poznaniu
  • Uniwersytet Medyczny w Białymstoku
  • Europejska Uczelnia Społeczno-Techniczna im. Roberta Schumana, Wydział w Warszawie
  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych w Warszawie
  • Pomorski Uniwersytet Medyczny w Szczecinie
  • Akademia Ateneum w Gdańsku
  • Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Targu